Skullcandy lowrider + aká MP3?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Skullcandy lowrider + aká MP3?

Príspevok od používateľa iWin »

Zdravím chcem si kúpiť slúchadlá Skullcandy lowrider

Chcem ich hlavne k notebooku ale aj na cesty atď. V súčasnosti mám Ipod Shuffle a stačí mi to hlavne kvôli veľkosti. nemám ten štvorcový shuffle ale ten podlhovastý ktorý nemá žiadne buttony okrem on/off a je ovládaný zo sluchátok.... takže skullcandy sú mi k nemu na nič. Preto hľadám MP3, ktorá by bola malá, dobre hrala atď. a fungovala so skullcandy a dosť mi ide aj o cenu tak snáď mi niekto niečo poradí
-displej nieje podmienkoou
- tlačítka ako stop play next song sú podmienkou
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Re: Skullcandy lowrider + aká MP3?

Príspevok od používateľa Black.Raven »

1. väčšina ti tu na fóre povie, aby si v prvom rade prehodnotil výber slúchadiel.

2. pomer cena/výkon/zvuk je pre teba najlepší Sandisk sansa clip +. Podporuje microsd karty, takže ak ti nebude stačiť vnútorná kapacita, môžeš si ju rozšíriť. So zvukom som spokojný, a keď si prečítaš pár recenzií a postrehov, zistíš, že práve táto mp3ka je pre teba najlepšie riešenie.

Snáď som ti pomohol.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

a aké iné slúchadlá by si mi odporúčil na počúvanie hudby,filmy, hry a cestovanie? Ak máš namysli napr. Kossy a pod. tie som mal a zvukovo boli vinikajúce ale strašne slabú konštrukciu mali a už sú neni po kope :/
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

Na slúchadlá nie som žiaden expert, na to sú tu iní. Ale prezri si zopár už vyriešených tém ohľadom slúchadiel. Riešilo sa to tu už mnohokrát. Tak iste aj výber mp3 prehrávača.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

iWin napísal:a aké iné slúchadlá by si mi odporúčil na počúvanie hudby,filmy, hry a cestovanie? Ak máš namysli napr. Kossy a pod. tie som mal a zvukovo boli vinikajúce ale strašne slabú konštrukciu mali a už sú neni po kope :/
Tak tvoj rozpočet je teda tých 35€(priemerná cena tých skullcand)...Keď chceš aby boli aj na cestovanie, tak by mali byť uzavrené.Ak aj prenosné, tak AKG K404, rspektíve priplatiť na K430 a, ak nemusia byť prenosné,tak AKG K77.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Určite suhlasim. Tie sluchadla nekupuj. U špecializovanej sluchatkovej firmy dostaneš za rovnaky peniaz ďaleko lepši zvuk.
Odporučam niečo z tohto: vyššie spominane AKG K404/K430, Sennheiser HD 218, Audio-Technica ATH-SJ3, Audio-Technica ATH-WM55.
Akurat s dostupnosťou Audio-Technica u nas je trošku problem.

Inak Kossy maju doživotnu zaruku aj keď už nie su pokope. Odnesieš stare, zaplatiš maniulačny poplatok 13,50€ a buď ti ich opravia alebo daju nove.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mirot106 napísal: Tak tvoj rozpočet je teda tých 35€(priemerná cena tých skullcand)...Keď chceš aby boli aj na cestovanie, tak by mali byť uzavrené.Ak aj prenosné, tak AKG K404, rspektíve priplatiť na K430 a, ak nemusia byť prenosné,tak AKG K77.
Veľmi dobry výber :wink:
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Filipito napísal: Veľmi dobry výber :wink:
V týchto veciach sa celkom dosť orientujem ;-)
Napísať odpoveď