Reklamacia podlozky pod mys
ide o podlozku znacky ROCCAT sota pouzivanu 2 mesiace za 20eur, po par dnoch pouzivania sa skrutila jak paragraf. Su to 2 mesiace od kedy ju mam. Pri praci s mysou musim dbat na to aby mys nevybehla viac ako 5cm od stredu podlozky do ktorejkolvek strany lebo vsade je to skrutene, v opacnom pripade prestane poriadne reagovat a tlacit na nu nemienim. Vztahuje sa zaruka aj na tento problem? Za odpoved budem velmi vdacny a dobru radu ocenim karmou+
http://www.ingame.de/files/2010/07/rocc ... nsicht.jpg
http://www.ingame.de/files/2010/07/rocc ... nsicht.jpg
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reklamacia podlozky pod mys
Ak si to bral v kameňáku, tak by som tam prišiel a ukázal im problém, s reklamáciou do e-shopu by mohol byť problém, ale vzhľadom na cenu podložky by to malo byť aspoň z časti reklamovateĺné.
Čo mám osobné skúsenosti s reklamáciou podložiek pod myš, tak mám asi 20% úspešnosť. Proste sa všeliako ošúchali, potrhali a neviem čo porobili podložky pod myš, ale vždy sa reklamačné vyhovorilo na "fyzické" poškodenie. Pár krát som sa ich spýtal že teda na aké poškodenie sa vzťahuje záruka, ak nie na fyzické poškodenie. A oni mi len odpovedali že na chyby v materiále a výrobné vady.
Takže či sa dá Tvoj problém definovať ako chyba v materiále, alebo výrobná vada Ti nepoviem, ale za pokus nič nedáš.
Čo mám osobné skúsenosti s reklamáciou podložiek pod myš, tak mám asi 20% úspešnosť. Proste sa všeliako ošúchali, potrhali a neviem čo porobili podložky pod myš, ale vždy sa reklamačné vyhovorilo na "fyzické" poškodenie. Pár krát som sa ich spýtal že teda na aké poškodenie sa vzťahuje záruka, ak nie na fyzické poškodenie. A oni mi len odpovedali že na chyby v materiále a výrobné vady.
Takže či sa dá Tvoj problém definovať ako chyba v materiále, alebo výrobná vada Ti nepoviem, ale za pokus nič nedáš.
bola kupena v BRLOHu v nitre, a co je to potom ak nie chybny material?! podlozka ma byt predsa na stole a nie lietat a skrucat sa.
Ale rozumies, ved keby to bola podlozka za 10sk tak ju proste vyhodim a kupim si novu, ale nieje mozne aby mala 20eurova podlozka cinsku kvalitu.
Obchodnikom sa moc nechce posielat produkty do opravy ja viem, lenze podla zakona by tak mali spravit. No pojdem tam osobne a opytam sa na to. Vkazdom pripade dakujem za nazor
Ale rozumies, ved keby to bola podlozka za 10sk tak ju proste vyhodim a kupim si novu, ale nieje mozne aby mala 20eurova podlozka cinsku kvalitu.
Obchodnikom sa moc nechce posielat produkty do opravy ja viem, lenze podla zakona by tak mali spravit. No pojdem tam osobne a opytam sa na to. Vkazdom pripade dakujem za nazor
-
uplink
VIP
Hmm, keby to bol brloh Ba [najlepšie Aupark] tak Ti to na 99% vybavím osobne a pozitívne, takto Ti aspoň budem držať palce.
uplink napísal:Hmm, keby to bol brloh Ba [najlepšie Aupark] tak Ti to na 99% vybavím osobne a pozitívne, takto Ti aspoň budem držať palce.
Aj tak to bola sakra drahá podložka. Za to je aj s optickou myšou.
Prave preto chcem, aby mi vydrzala dlhsie ako 2 dnijarda.j napísal:Aj tak to bola sakra drahá podložka. Za to je aj s optickou myšou.
Ja ju mam uz dobry rok a tiez je zvlnena, vypukla, same bubliny sa na nej robia.. u mna to nie je az tak viditelne ako na tom obrazku ale aj tak sa s nou neprijemne pracuje, vyuzival som koli tomu tak 30% jej plochy... Cital som ze tento problem ma viac ludi, roccat ftw
Momentalne pouzivam steelpad qck - o polovicu lacnejsia a svoju robotu odvadza ovela lepsie ako ten nepodarok
daj vediet ako to dopadlo...
daj vediet ako to dopadlo...
-
acid
Light Star
ako som prebehol internet tak nieste sami, vdaka vam ze ste ma utvrdili tuto podlozku nekupit, rozmyslal som nad nou ale zrejme by som sa tiez popalil 
Roccat uz ani zadarmo. Normalne to funguje tak ze menej kvalitny produkt s lacnejsimi suciastkami sa predava za nizsiu cenu a zas kvalitny produkt s kvalitnejsimi suciastkami je drahsi kvoli vacsim vyrobnym nakladom. Lenze u ROCCAT to funguje trosku inak. Su to produkty vyrobene z lacnych materialov ale za drahu (az 6-nasobne predrazenu) cenu. Mal som mys ROCCAT KONE ale uz nikdy viac... Bola strasne neprakticka, realne vyzerala smejdovo, hlasno klikala. To koliecko som pre istotu ani nechytal. Ak by som chcel investovat do PC vybavy radsej by som uprednostnil RAZER - z vlastnej skusenosti (alebo logitech produkty su vraj tiez dobre).
Logitech klavesniva + Razer mys = neporazitelna kombinacia
-
acid
Light Star
No razer robí kvalitné veci ktoré ale tiež nestoja 5 korún, ale za to dostaneš super dizajn (páči sa mi väčšina produktov) a majú to super štýlovo zabalené, stále si v balení nájdeš nejakú tú nálepku
Aj keď o to nejde. Všetko sú prof. produkty pre hráčov, vývýjajú stále a stále, sú by som povedal trošku pred inými výrobcami. Ja osobne mám myš Razer Abyssus, a klávesnicu Speed-Link Darksky, a nevymenil by som. Myš sa dobre drží aj keď nevyzerá byť práve ergonomická, kolečko má 24 pozícií, myš ma pogumovaný povrch, 3500 dpi a stála ma 24 eur. Momentálne zvažujem kúpu podložky, hodila by sa k nej SteelSeries QcK ?
Razer goliathus, veľkosť aká tebe vyhovuje 
-
acid
Light Star
dobre, vdaka
Filipito mas ju? aka je?Filipito napísal:Razer goliathus, veľkosť aká tebe vyhovuje
áno mám ju, ťahá už druhý rok a je skvelá, raz za mesiac ju vyprášim keďže sa nanej zachytáva dosť prachu a to je tak všetko. Pokiaľ máš kvalitnú myš tak minimálne 3 roky ti vydrží.
Ak by si mal ešte neake otázky tak sa kľudne spýtaj, ak by som neodpovedal tak mi napíš SS, mám momentálne menej času na hojka
Ak by si mal ešte neake otázky tak sa kľudne spýtaj, ak by som neodpovedal tak mi napíš SS, mám momentálne menej času na hojka
Mám problém s mojou podložkou. Jedná sa o túto a používam myš GB M8000X. Problém je, že sa mi občas (v poslednej dobe dosť často) zatrháva kurzor. Jednoducho povedané myš ťahám doprava no kurzor ide šikmo, navyše sa ešte trhá hore a dolu. Skúšal som ju na stole a žiadny problém, takže bude to v tej podložke. Uznajú mi reklamáciu resp. čo mám do reklamácie napísať, lebo keď to budú skúšať tak je pravdepodobné, že im to pôjde...
-
Vlado_PLUS
Novice
neviem čo to tu niekto sleduje ešte ... ale aj mne sa stalo to isté s touto podložkou ... dosť ma to štve, pretože pohyb myši po povrchu je fakt hladký ... ja osobne som si ju polepil celú zospodu obojstrannou páskou a pricapil na stôl, takže už je to v pohode (ako tak) .. a nedávno som našiel na YT návod ako ju opraviť do pôvodného stavu .. neviem či to funguje na 100%, ale až sa mi moja odlepí, tak to skúsim