PHP kniha?
PHP kniha?
Ahoj prosím vás chcel by som sa poradiť. Chcem nakódovať PHP-Fusion tému ale neviem odkiaľ sa mám naučiť resp. kde nájdem návod alebo či neexistuje nejaká kniha o tom prosím. Ďakujem.
Re: PHP kniha?
Stiahni si hociaku php-fusion temu a studuj kod. To je najlepsi ucitel. Urcite tam budu aj komentare.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
osobne som zatiaľ nevidel knihu o php-fusion, ale mohol by si sa skúsiť spýtať na oficiálne podpore napríklad tu: http://podpora.phpfusion.sk/news.php
ak ti ide iba všeobecne o php, to sa dá celkom ľahko a dobre naučiť z netu. Je dobre zdokumentované, takže pri hľadaní funkcií nie je problém a základné prvky ako podmienky, cykly a podobne sa naučíš z tutoriálov na dostatočnej úrovni aby si zvládol upraviť template. Čo sa týka robenia témy, skús si nejakú ztiahnúť a pozreť si ako to funguje. Skús niečo pomeniť a sledovať ako sa zmenil výsledok, lebo kompletný návod neviem či niekde nájdeš. Väčšinou sa počíta že máš nejaké skúsenosti
ak ti ide iba všeobecne o php, to sa dá celkom ľahko a dobre naučiť z netu. Je dobre zdokumentované, takže pri hľadaní funkcií nie je problém a základné prvky ako podmienky, cykly a podobne sa naučíš z tutoriálov na dostatočnej úrovni aby si zvládol upraviť template. Čo sa týka robenia témy, skús si nejakú ztiahnúť a pozreť si ako to funguje. Skús niečo pomeniť a sledovať ako sa zmenil výsledok, lebo kompletný návod neviem či niekde nájdeš. Väčšinou sa počíta že máš nejaké skúsenosti
Ďakujem vám pekne
.. ale tých tém som posťahoval x a stále nechápem o čom tam ide ale aj tak ďakujem.