nafta do dvojtaktu

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nafta do dvojtaktu

Príspevok od používateľa gego »

dostalo sa mi do ruk asi 25 L nafty a kedze mam auto benzin + lpg tak to zrejme nevyuzijem ale mam babetu a cel som sa spytat ci by som to mohol miesat s benzinom namiesto m2t ci by to slo , nafta je dost mastna ci by to mazalo ako kvazi m2t pripadne by som zvysil ten zmiesavaci pomer ( viac nafty )
jimmy_xp
King
King

Re: nafta do dvojtaktu

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Nie, myslím, že by to nefungovalo, ten pomer by musel byť zanedbateľný v prospech nafty. Ide o kompresiu, ktorú si myslím, že pri babete veľkú mať nebudeš. Avšak existujú aj 2 taktné naftové motory. Tuším sú to veľké motory (lodné niektoré boli/sú dvojtaktné na naftu).
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nieje najjednocuchsie tu naftu predat a kupit si za utrzene M2T ? :-D :-D
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

tak davat naftu ako mazivo do benzinu je blbost... co na tom usetris? akurat to, ze ked prehrejes babetu, tak ju nebudes vediet vypnut, lebo nafta nepotrebuje iskru pre vnietenie a uz ked by sa prehriala, tak by si ju odstavil jedine odstaenim privodu paliva alebo vybrat sviecku... ked odstavis palivo, tak chvlku potrva kym skape.. fakt to m2t stoji par korun.. predaj tu naftu a kup si m2t a mas pokoj...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Keď sme boli krpci, tak sme jazdili na hocičom... Benzonafta bola klasika... Dymu jak z tanku, a šlo to vyborne, akurat trebalo často čistiť sviečku :)
ako pokus fajn, na seriozne vozenie a nahradu maziva rozhodne nie
Gyrxiur
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

my mame wartburga (tiez dvojtakt), skusali sme to co popisujes, jazdilo to, ale vkuse boli zadrbane sviecky ako pise kolega nadomnou, takze ak ti nevadi to stale cistit, tak prosim, len si trochu straz teplotu motoru, keby nahodou, len neviem, ci sa to na takej babete da
Napísať odpoveď