Koľko mesačne investujete do priateľky?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koľko mesačne investujete do priateľky?
^ rainbow, uz je ti to jasne, co bolo pisane inde a zamkli to?
Že masturbuje zadarmo kým iní trtkajú za peniaze?p4ra napísal:^ rainbow, uz je ti to jasne, co bolo pisane inde a zamkli to?
-
p4ra
Redeemer
Vy dvaja by ste boli idealny par. (Zacinam mat pochybnosti, ci to nie je jedna a ta ista osoba s takymito odpovedami a zmyslanim.)
K teme. Neviem, co je na tom tr*kanie za peniaze, ked chceme potesit svoje priatelky, snubenice, ci manzelky.
K teme. Neviem, co je na tom tr*kanie za peniaze, ked chceme potesit svoje priatelky, snubenice, ci manzelky.
-
qwerty-xyz
ty vole jak mozme byt jedna osoba, .... by nas mod zdrbal a zbanoval za duplicit ucet nie ? .. mimo ineho si ficim uz dlho na stale tej istej IP cke, tak neboj nic, nemam sklony sa vydavat tuna za dvoch ludi, aj ked niektori to vo zvyku maju ....p4ra napísal:Vy dvaja by ste boli idealny par. (Zacinam mat pochybnosti, ci to nie je jedna a ta ista osoba s takymito odpovedami a zmyslanim.)
-
Vigor
King
Ty chlape nemas aspon trosku podozrenie, ze ani zdaleka nie si vtipny? Si nechaj svoje pubertalne prejavy pre seba laskavo, nikoho to tu nezaujima, ani Tvoje ruky ani vas krasny vztah. Dospej.
///"nikoho to tu nezaujima? tak sa pozri na vekovy priemer fora"...OMG
///"nikoho to tu nezaujima? tak sa pozri na vekovy priemer fora"...OMG
-
qwerty-xyz
nikoho to tu nezaujima? tak sa pozri na vekovy priemer fora, to po prve, a po druhe mi ukaz chlapa co si ne, aj ked je dospely, tak sa tu nehraj na kinga, a ked ta moj prispevok nezaujima, tak mozno zaujima niekoho ineho a ty sa k nemu nevyjadruj ....Vigor napísal:Ty chlape nemas aspon trosku podozrenie, ze ani zdaleka nie si vtipny? Si nechaj svoje pubertalne prejavy pre seba laskavo, nikoho to tu nezaujima, ani Tvoje ruky ani vas krasny vztah. Dospej.
Nechápem čo vás tak všetkých Qwerty irituje do nepríčetnosti.. Niekedy si jeho príspevok prečítam, niekedy automaticky preskočím, niekedy je to trápne, niekedy je to tragikomické a niekedy má kus(ok) pravdy. Ale aby ma vytočil niekto na internetovom fóre?
Ale prosím vás...
Ale prosím vás...
Tiež nechápem, veď je to rodený komik. Od kosti. 
goťar to dnes vyhral... 
OT tu boli uz vsetci predomnou, ktori reagovali na ten qwertyho vyron. Ja som uz len obrazkovou formou vyjadril svoju predstavu toho, ako to pisal 
Ale ok, dalej sa uz vsetci drzte temy.
-
qwerty-xyz
GothaR napísal:OT tu boli uz vsetci predomnou, ktori reagovali na ten qwertyho vyron. Ja som uz len obrazkovou formou vyjadril svoju predstavu toho, ako to pisal
10-15€ to bude asi z dovodu to je za ucet elektriky ked hladam nejakú kofolečku 
Ja do priatelky neinvestujem...mi investujeme s priatelkou do nasho vztahu
....
-
Soviet
Darca
A to sa ako robi? Kupovanim kondomov?
..nie priatelka pouziva antikoncepciuSoviet napísal:A to sa ako robi? Kupovanim kondomov?
-
Soviet
Darca
Do vztahu sa neda investovat. Vztah je len nazov pre nieco, co nevie clovek inak nazvat a vyjadrit. Da sa investovat do spolocneho byvania, sporenim na spolocnu buducnost, ale investovat do vztahu neviem ako sa moze investovat.
...hadam bolo jasne ze to myslim obrazne nijak doslovneSoviet napísal:Do vztahu sa neda investovat. Vztah je len nazov pre nieco, co nevie clovek inak nazvat a vyjadrit. Da sa investovat do spolocneho byvania, sporenim na spolocnu buducnost, ale investovat do vztahu neviem ako sa moze investovat.