Hojko bolo na TV MARKIZA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
yoggy

Re: Hojko bolo na TV MARKIZA

Príspevok od používateľa yoggy »

:lol: FAIL :D nemalo to tam byť
sten32
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sten32 »

To je nepodstatné, mňa zaújma prečo tam ukázali ten môj protivný komentár :D
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Týmto dňom sa asi upravil vekový priemer hojka čo? :lol:
Prílohy
approved.jpg
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Heh, môj post si vybrali do vysielania :) Neviem, čo na ňom bolo tak zaujímavé, jediné čo som chcel, aby bol v tom poriadok a nebolo heslo prístupné každému...Ale čo už, stalo sa to čo sa nemalo stať. Aspoň má mládež čo rátať a s napätím očakávať : padne mi test, alebo nepadne :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

aj ja som si to vsimol v televiznych novinach :D zachvilu bude aj na titulke v TIMEsoch
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink: Tebou opisany kravatak a tazky sef bol Martin Drobny, zakladatel a dlhorocny sefredaktor casopisu PC Revue, itnews.sk atd..., clen Rady pre reklamu, spolupracovnik FIIT atd... To, ze pre teba je netradicne, ze niekto sedi pri PC trebars v koseli ci kravate, tak je uplne irelevantne, ved ked vie, ze ide pred kameru, tak nebude vyzerat ako spinave prasa v ogrcanom tricku od pudingu a rezna este z nedele. A kludne by som ho oznacil ako odbornika na PC, pretoze si toto oznacenie zasluzi.

Skor je na smiech redaktorka, ktora zaujimavo oznacila forum, nazvala ho chat a tiez vetu, ktora ma dostala: ,,...informaciu o udajnych unikoch testov ste nam poslali vy na mailovu adresu somreporter.sk..." - co je to prosim vas za mail??? Pani redaktorka, napisem vam mail na vas sukromny mail s adresou gmail.com :D
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

mna ten e-mail tiež dostal :smt024
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hojko napísal:uplink: Tebou opisany kravatak a tazky sef bol Martin Drobny, zakladatel a dlhorocny sefredaktor casopisu PC Revue, itnews.sk atd..., clen Rady pre reklamu, spolupracovnik FIIT atd... To, ze pre teba je netradicne, ze niekto sedi pri PC trebars v koseli ci kravate, tak je uplne irelevantne, ved ked vie, ze ide pred kameru, tak nebude vyzerat ako spinave prasa v ogrcanom tricku od pudingu a rezna este z nedele. A kludne by som ho oznacil ako odbornika na PC, pretoze si toto oznacenie zasluzi.

Skor je na smiech redaktorka, ktora zaujimavo oznacila forum, nazvala ho chat a tiez vetu, ktora ma dostala: ,,...informaciu o udajnych unikoch testov ste nam poslali vy na mailovu adresu somreporter.sk..." - co je to prosim vas za mail??? Pani redaktorka, napisem vam mail na vas sukromny mail s adresou gmail.com :D
hojko: si sa ešte nestretol s tým že šéfovci veľkých firiem obvykle vedia holý kkt o svojom fachu? :D ale ako hádať sa nejdem, ja len že sa o tom dokumente vyjadril ako úplný trulko :) mohol povedať aj niečo viac k veci, nie len ten iT kec, ktorému nik aj tak nerozumie ;)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Uplink zase je mozne, ze povedal. Ale markiza tie slova, ktorym nerozumeli, neodvisialala, lebo si mysleli, ze si vymysla :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

BX - aj to je možné. Osobne by som sa vyjadril že spáchať akýkoľvek dokument nie je absolútne najmenší problém, pokiaľ je to elektronický dokument, ktorý je na úrovni dokumentov, ktoré na nás chŕli slovenské školstvo, tak ho napodobní aj 9tak na základke. Je to len otázkou poznania pár editorov, zručnosti a graficko-štrukturálneho cítenia. Proste by som im dal jasne pocítiť, že pokiaľ budú na minedu zamestnávať a vydržiavať inkompetentných, starých a dosadených trulov, tak tam v živote nevymyslia ani nevytvoria dobré chránený dokument. Toto je choroba celej infraštruktúry štátnej správy na Slovensku. Sú tam zamestnaní samí obsolete people, ktorí tam absolútne nemajú čo hľadať. Ich práca s PC mi pripomína toho šimpanza z BBC, ktorý si zapamätal v "Simon Says" poradie farebných tlačítiek a dokázal ich na dotykovej obrazovke v približnom poradí naťukať späť.

Proste by som im jasne povedal že ten dokument je na úrovni 12 ročného základoškoláka a pokiaľ to nedajú buď outsourcovať normálnym, moderným firmám, alebo nejakému mladému iTčkárovi, tak to bude vyzerať tak, ako to vyzerá a vždy im to niekto u*ebe, alebo napodobní.

Samozrejme ak je to klasický prípad vedenia v rámci štátnej správy, tak tam tých profíkov aj naozaj majú, ale ak je tam nejaký starý trcino, alebo stará fuchtla čo porodila už primnoho detí, ktorí to brzdia a sekajú toho iT architekta za každú inováciu, tak treba odstrániť tých, alebo ich aspoň v rámci výrobného procesu dočasne posunúť bokom. Proste nech len chlontajú kávičku a vozia sa v BMWčku, alebo audine, ale nech vedenie prenechajú tým, čo žijú v 21vom storočí aj mysľou, aj dušou.

Toto presne sa totižto dialo aj v mojej bývalej firme, základna firmy bola extrémne schopná, ale jej vedenie mrvilo čo len šlo. Chalani prišli so super nápadmi, ale vedenie ich zatrhlo a vrátilo ich späť do roku 1985, kde sme čumeli do zeleno-čiernych monitorov.

P.S.: Všetka úcta voči starším, tú im plným právom priznávam aj prenechávam, poznám desiatky starších ľudí, ktorí sú inovatívni a moderní aj napriek svojmu veku. Jednoducho vedia správne použiť a skombinovať svoje vedomosti, skúsenosti a rozhľadenosť. Ale to len preto že to nie sú obmedzení a namyslení tupci. Všetok rešpek skúseným životom, ale len tým, čo tie skúsenosti vedia naozaj zúžitkovať! Namyslenosť jedincov je brzda evolúcie v rámci sociálnych systémov...

...a koniec koncov aj celej ľudskej spoločnosti.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Vcera, v spravach na markize, bolo opat hojko forum. Akurat som si nevsimol kvoli comu, nezaregistroval niekto? :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Jo, na Jojke ohľadom týrania v manželstve a následnej vražde
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

o čo tam išlo? Neviem o tom že by nás polícia v súvislosti s niečim takýmto kontaktovala, a tú reportáž som nekukal. Bolo to len tak pomimo ako ukážka slovenských diskusných for, alebo niečo konkrétne?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

http://videoarchiv.markiza.sk/video/tel ... zne-noviny

nič moc, len scrolovali hojko a hovorili, že ľudia na soc sietiach rozoberali, že bola týraná

//reportáž: "Keď žiarlivosť zabíja"
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Išlo asi o túto tému:
co-s-maniakom-t171832.html
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

:lol: to sa diskusne fora stavaju pre televizie overenym zdrojom ifnromacii??

(to len tak do vzdruchu, sory za offtopic)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ja som pod clanok na sme do diskusie postol odkaz na temu na hojku, mozno sa toho chytili
Napísať odpoveď