volanie z/do madarska
volanie z/do madarska
zdravim
potrebujem len odpoved na jednu otazku, zajtra idem do Madarska, mam Orange nemam roaming, dovolam sa na Slovensko ? a tiez dovolaju sa mi zo Slovenska ? dik
potrebujem len odpoved na jednu otazku, zajtra idem do Madarska, mam Orange nemam roaming, dovolam sa na Slovensko ? a tiez dovolaju sa mi zo Slovenska ? dik
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: volanie z/do madarska
ak by si mohol volat a tak isto aj tebe by sa dalo dovolat tak naco by bol roaming?.. nie nedovolas sa nikam lebo nebudes mat signal..
takze ani sms nepojdu ?
Nie nebudes prihlaseny do siete.
oki vdaka za rady
inac ak sa mozem opytat, ako si ten roaming aspon na sms aktivujem ? potrebujem to hned teda este dnes
toto som si precital ale nic mi neni jasne
http://www.orange.sk/web/prevas/doplnok/roaming2.html
EDIT: no uz som to nasiel,dal som si moj orange,zadal cislo,prisiel sms kod zadal som ho a tam som dal aktivacie sluzieb a je tam clip a ine a tiez roaming a pri vsetkych mam polozku ze DEAKTIVOVAT to akoze mam chapat tak ze ja mam roaming aktivovany ?
sorry ze sa tam pytam ale tieto veci mi niesu jasne,moc sa v tom nepohybujem
inac ak sa mozem opytat, ako si ten roaming aspon na sms aktivujem ? potrebujem to hned teda este dnes
toto som si precital ale nic mi neni jasne
http://www.orange.sk/web/prevas/doplnok/roaming2.html
EDIT: no uz som to nasiel,dal som si moj orange,zadal cislo,prisiel sms kod zadal som ho a tam som dal aktivacie sluzieb a je tam clip a ine a tiez roaming a pri vsetkych mam polozku ze DEAKTIVOVAT to akoze mam chapat tak ze ja mam roaming aktivovany ?
sorry ze sa tam pytam ale tieto veci mi niesu jasne,moc sa v tom nepohybujem
-
Suffel
Guru
ano ak tam mas ze deaktivovat to znamena ze tieto sluzby mas uz aktivovane takze nic nemusis robit.. roaming by ti mal fungovat...
-
hrban
Addict
neviem ale od nejakého dátumu(cca sep 2010) Orange hromadne aktovovával roaming na všetky karty, takže by si mal mať aktivovaný
diiky hosi, moc ste mi pomohli 
to mas odkial?ako moze aktivovat nieco bez suhlasu majitela?hrban napísal:neviem ale od nejakého dátumu(cca sep 2010) Orange hromadne aktovovával roaming na všetky karty, takže by si mal mať aktivovaný
-
hrban
Addict
normálne ... mne prišla sms, že vzhľaom na bla bla bla aktivujeme vám bezplatne roaming lebo sa robí nejaké zlepšenie etc... môžete si ho zrušiť takto ....
neviem prečo by nemohli, nové karty sa už dávajú s roamingom aktívnym
-
Suffel
Guru
kedze pausal u orange a tak isto aj roaming mam uz ale 3 roky tak otomto fakt neviem ale zda sa mi ze som nieco podobne uz pocul..
nezda sa mi lebo si viem predstavit tych ludi ktori ziju blizko hranic a prepne sa im siet dojde im faktura na 100 a to by bolo reklamaciek.a tak isto sa mi nezda ani to aby to mali aktivovane automaticky lebo pri zmluve sa to pytaju ci to tam chces alebo nie.hrban napísal:normálne ... mne prišla sms, že vzhľaom na bla bla bla aktivujeme vám bezplatne roaming lebo sa robí nejaké zlepšenie etc... môžete si ho zrušiť takto ....
s tym roamingom to je dajaka somarina, minule som pri prechadzke presiel za hranice (nechtiac) a nahlasilo ma do madarskej siete (dajaka panonia 3G ci jaka) nevsimol som si to zavolal som a ozvala sa dajaka madarska tetka po madarsky ja som ostal stat
a ze "nemtudom" a som zlozil. Kredit mi to nezhltlo tak neviem