Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
ahojte, dnes sa mi dostal do rúk Modern Warfare 2, MP cez alterIW.
No zahral som na asi troch serveroch, pôjdem do menu a pozerám lvl 70, môže mi niekto povedať kde som spravil chybu že mi to hneď hodilo lvl 70? a ako si to spustiť od levelu 1? diky moc
No zahral som na asi troch serveroch, pôjdem do menu a pozerám lvl 70, môže mi niekto povedať kde som spravil chybu že mi to hneď hodilo lvl 70? a ako si to spustiť od levelu 1? diky moc
vymaz obsah zlozky players v adresary hry a hras znovu od lvl1 
Chod na alterIWnet forum a stiahni si EAM (tusim tak sa to vola), ktorym si mozes zalohovat level. Potom ak sa ti stane, ze sa dostanes na nejaky server, kde to da hned level 70, tak len vypnes hru, nabehnes do EAM a obnovis si level.
ten program vyzerá skvele no keď dám import stats tak mi vypíše playerstats.txt not found 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa zda, ze ten subor musis mat v zlozke, kde mas EAM (?), alebo potom v zlozke s hrou. Nenapisal si nazov suboru 'playerstats.txt' tak, ze teraz je to playerstats.txt.txt? Vtedy to tusim nezoberie. Cize iba playerstats a potvrd 
čiže ten súbor mám vytvoriť? 
Caute da sa nejak zapnut connsola ?? v alteriWnet alebo da sa zapnut nejako FPS aby mi ukazovalo ?? bez pouzitia nejakeho programu FRAPS X-Fire prosto ako bolo v cod 4 napisal si do connsoli cg_drawfps 1 a ukazovalo ti FPS
uz som to nasiel
uz som to nasiel
Caute neviete preco mi nespusti Iw net ked spustim multak,spusti to len origo multak ale consolu od iwnetu nie a pred tym som hral pol roka a nic a po preinstalovani windowsu mo to uz neide skusal som vselijake moznosti stahoval som aj tu rip verziu co je cisto multak tu mi ani rozbali nechcelo a pritom mam Skidrow verziu robim to podla toho navodu Vložíme mapy do /Modern Warfare 2/Zone/dlc
IW_22 a IW_23 do /Modern Warfare 2/Main
aIW-37 všechny soubory do adresáře kde máme nainstalovanou HRU
FIX iw4mp.cfg a vložíme do adresáře kde máme nainstalovanou HRU
Teť pustíme iw4mp.exe a počkáme než se nám hra aktualizuje ...
Poté co nám vyskočí tabulka vložíme do ní
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
IW_22 a IW_23 do /Modern Warfare 2/Main
aIW-37 všechny soubory do adresáře kde máme nainstalovanou HRU
FIX iw4mp.cfg a vložíme do adresáře kde máme nainstalovanou HRU
Teť pustíme iw4mp.exe a počkáme než se nám hra aktualizuje ...
Poté co nám vyskočí tabulka vložíme do ní
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
Find Makarov - fanusikovsky MW kratky film bol prave vypusteny
-
rufus59
Light Professional
Neviete niekto prečo mi to robí, pripojím sa na server hrajem nejakú dobu a ma odpojí a napíše niečo NOTICE a hodí ma do menu hry a dookola mi to robí stále 
-
DeJF
Addict
Rochedo v pohode video,ale skorej by som sa potešil ohlaseniu MW3ky .
[Ako sa predpokladalo]
[Ako sa predpokladalo]
Onedlho sa dockame aj MW 3-jky 
-
aviceN
Guru
Podla mna tam uz su zabery z MW 3, iked su hrane...ale aspon ako nejaky teaser to moze stacit ze to bude pokracovat asi tak nejak
kto vie
Call of Duty: Modern Warfare 2
3 hodinovy pribeh mozem ... Skor sa tesim na bohovsky multiplayer a skvelu optimalizaciu na pc
-
palciii
to budu robit ti povodni tipci alebo znova trechyard?
-
Kok
Light Professional
na mw3 pracuju Sledgehammer games a Raven Software, takze nie, 3arc to nevyvija
Si zabudol na Infinity Ward ktorí stoja na cele projektu. Tie studia čo si vymenoval len pomáhajú vo vývoji.
verím že to bude po dlhej dobe Call of duty ktorý si opäť kúpim
Cod MW2 laggy
Zdravím potrebujem pomoc
Neviem čo a mi stalo s PC ale začalo mi z ničoho nič lagovať COD MW2 aj SP aj MP..a doteraz sa nič take nedialo neviete mi poraďiť?
Moja Zostava:
Typ procesora: QuadCore Intel Core i7 870, 3600 MHz (24 x 150).......4 JADRO.........ale dostal som k tomu aj program na CDcku na PRETAktovanie SMART6 tak vytiahne až 3.8GHz
Názov zákl. dosky Gigabyte GA-P55-UD3L (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM-Systém. pamäť 4087 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)-DIMM1: CORSAIR 2x2GB
Grafika: Sapphire ATI RADEON HD 5850 2 GB Toxic (256)
HDD: 1TB SAMSUNG HD103SJ
ĎAKUJEM ZA POMOC
Neviem čo a mi stalo s PC ale začalo mi z ničoho nič lagovať COD MW2 aj SP aj MP..a doteraz sa nič take nedialo neviete mi poraďiť?
Moja Zostava:
Typ procesora: QuadCore Intel Core i7 870, 3600 MHz (24 x 150).......4 JADRO.........ale dostal som k tomu aj program na CDcku na PRETAktovanie SMART6 tak vytiahne až 3.8GHz
Názov zákl. dosky Gigabyte GA-P55-UD3L (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM-Systém. pamäť 4087 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)-DIMM1: CORSAIR 2x2GB
Grafika: Sapphire ATI RADEON HD 5850 2 GB Toxic (256)
HDD: 1TB SAMSUNG HD103SJ
ĎAKUJEM ZA POMOC
Re: Cod MW2 laggy
Seká ti to hneď ako zapneš hru? Robí to aj iná hra alebo len CoD?