a klikať heslo na 10x že prečo to kua nejdeGothaR napísal:Tak to si treba nastavit slovensku QWERTY, potom sa budes mylit uz iba na cudzich pocitacoch
Ako rychlo pisete?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
yoggy
Udieranie do klávesnice
http://www.aktuality.sk/clanok/183152/z ... za-minutu/
dáte viac?
nepoznáte niejaký program kde by sa to dalo zmerať??
dáte viac?
nepoznáte niejaký program kde by sa to dalo zmerať??
Re: Udieranie do klávesnice
413
My sme mali špeciálne knižky kde na konci každého riadka bol napísaný počet úderov (za úder sa ráta aj medzera). Písalo sa 10 min., potom to niekto skontroloval a za každú chybu odrátal 50 úderov. Po odčítaní a predelení máš čistý počet úderov za minútu. O nejakom programe som zatiaľ nepočula.
My sme mali špeciálne knižky kde na konci každého riadka bol napísaný počet úderov (za úder sa ráta aj medzera). Písalo sa 10 min., potom to niekto skontroloval a za každú chybu odrátal 50 úderov. Po odčítaní a predelení máš čistý počet úderov za minútu. O nejakom programe som zatiaľ nepočula.
-
yoggy
v skole sme mali ATF(All Ten Fingers) a ten tusim pocital pocet uderov.Neviem ale ci su tam aj rozsiahlejsie texty, resp ci sa da pridat vlastny text, ktory mozes trenovat
My sme tiez mali (aj mame) v skole uz vyssie spomenuty ATF. Ja som bol jeden z najrychlejsich v mojej skupine (320+) co ked teraz pozeram tie prispevky, nie je az tak vela
Ale na spoluziakov to stacilo, vacsina z nich mala okolo 180, niektori dokonca pod 100
Mne osobne najviac vyhovovala rychlost asi tych 220+- uderov, pretoze vtedy som sa velmi nemylil, ak nepoznate klavesnicu uplne naspamat, a nie ste si 100% isty, ktorym prstom kde udierate, tak sa podla mna neoplati pisat rychlejsie, potom je dost velke riziko chyby.
Mne osobne najviac vyhovovala rychlost asi tych 220+- uderov, pretoze vtedy som sa velmi nemylil, ak nepoznate klavesnicu uplne naspamat, a nie ste si 100% isty, ktorym prstom kde udierate, tak sa podla mna neoplati pisat rychlejsie, potom je dost velke riziko chyby.