prežil som si to aj ja, viem je to veľmi blbý pocit, ale keď sa nechceš rozpísať tak načo tuna téma? mohol si si niečo také spraviť vo vip sekcii viem viem, vyznievam ako neaký mod ale tak verím že mi dáš zapravdu
filipito: mas pravdu ale v tom navale emocii mi to bolo u riti
zvysok: no jo stalo sa to. zivot bezi dalej, bab bolo, je aj bude - co mi pripomina ze mam par telefonnych cisiel na ktore som sa dlhsie neozval - klin sa klinom vybija.
Aj to je taktika . Aj ked napr. mne taktika klin klinom moc nepomaha, skratka citim sa pri tom prazdne, aj ked hej, da sa tym zabit cas...a ten cas clovek potrebuje nejak vyplnit takze vela stastia.
Asi je zbytocne cokolvek dodavat..tak len vela stastia do buducna a drzim palce nech mas svoj cas tak nabity ze bude co najmenej casu sa tym zapodievat
Pomaly každý z nás vie čo momentálne prežívaš. V okróbri sa mi rozpadol 3 a pol ročný vzťah a doteraz neprešiel deň kedy by som na ňu nemyslel (snáď paradoxne som na ňu nemyslel asi prvý víkend od rozchodu keďže som začal piť piatok a skončil som pondelok po obede. síce ten weekend si kompletne nepamätám takže mohlo sa stať heh). momentálne by som to na tvojom mieste riešil v partií kamarátov. nie hneď utekať za dievčatami. aj tak nebudeš nič riešiť si myslím. predsa city sú city či? pozbieraj partiu a je* ho do najbližšieho podniku. Drž sa Bro'. Bude dobre
no yo... tiez som tak svojho casu zahodil za hlavu 3 a pol roka.. a ked sa uvedomila, tak uz bolo neskoro (hrdost a rozbiehajuci sa novy vztah nedovolili..)
.
nelutujem
Chlast nie je najlepši spôsob, ako zabudnúť, ale je prudko efektívny. Ak ostaneš sam sediet na private s hlavou v smutku, tak sa mi kludne ozvi, vybehneme na pivo. Kedykoľvek.
Keď som sa rozišiel s priatelkou (po 4,5r.), tak najhoršie pre mňa bolo, keď som bol sam doma, to som sa začal ponárať do smútku. Našťastie som mal okolo seba chalanov, čo ma vždy vytiahli niekam von.