na tom WII sa mi paci ten 8xAA a to rozlisenie 1650x1200 .. mal som ho jedneho casu doma a skusal som MW na tom ale tak je to fuska zabijat s tym.. no casom to uz celkom slo ale ma mysku a klavesnicu to nema
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2011, 20:01)
dnes sa mi podaril tomahawk cez celu mapu a pekne je vidiet aj posunutie hitpointov.. ping bol ~60-70
v druhej misii to vazenie nwm ako sa teraz vola... vlastne uz som dalej ale vcera som to vypol asi v 3 misii a dnes ma to hodilo naspat na druhu... to uklada az po celych misiach alebo aky je system ? takto ma tonebude bavit sa stale vracat naspat
ano vorkuta...no to som si myslel aj ja...ale ked ju dam spustit tak mi ju da uplne od zaciatku jak tam omracim toho straznika... kde sa t oda spustit od checkpointov
netuším kedže sa mi nestalo...ja ked som sa dostal ku dalšiemu a vypol som hru tak mi to pokračovalo odtial,napríklad ako sa zrutila helikoptera alebo tak...ale nikdy mi nedalo odzačiatku
Caute, mám originál hry BlackOps ale mam hrozne veliký problem s priesvitnými stvorcekmy.. popisem vam ho ked nieco vybuchne vidim v plameni priesvitné stvorceky a aj ked strielam zbranov vidim na zbrani tie stvorceky priesvitné... skusal som aj preinstalovat hru a zmenit nastavenia ale nic nepomoholo nevie niekto pordait co s tým ? THX
*Aj vodu tak vidim neda sa to vobec hrat
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2011, 16:44)
Pozrite sa mam steam //obrázky do prílohy