Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
Re: Stavkovanie
4.3. 2011 17:00
KHL: Neftimik Nižnekamsk – Avangard Omsk (vížaz zápasu) @ Nižnekamsk @ 2,25 @ Betfair KO 2:3 - 6 u
Kurz je už po odrátaní prípadného zisku, pôvodný kurz bol 2,32.
Vklad: 6/10
Po stredajšej prehre na domácom ľade budú na tom hráči Omsku psychicky horšie ako hráči Nižnekamsku. Vzájomné zápasy sú tejto sezóne vyrovnané ako o tom hovorí aj súčasná séria v play-off . Za posledné roky je však na tom lepšie Nižnekamsk. Preto verím, že dnes sa bude tešiť z víťazstva Nižnekamsk a postúpi do ďalšieho kola, ale zo skúseností zo včerajšieho zápasu Trenčín – Slovan, radšej podávam na víťaza celého zápasu.
// Vsadené: 95 u Výhry: 6 Prehry: 8 Vrátené: 0 profit: - 8,32 u yield: - 8,76 %
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2011, 22:58)
5.3.2011 18:30
Elitserien: AIK Štockholm – MoDo Hockey @ under 4,5 @ 2,20 @ Gamebookers KO 3:2 - 5 u
Vklad: 5/10
Oba tímy dali z posledných desiatich zápasoch v 7 siedmich menej ako 3 góly. A celkovo v Elitserien padá málo gólov. Dve kolá pred koncom základnej časti ešte stále oba tímy bojujú o postup do play-off, AIK je 8. Mieste a MoDo na 11. Takže predpokladám taktický zápas s málo gólmi.
5.3.2011 15:30
Corgoň liga: MFK Košice – DAC Dunajská Streda @ under 2,5 @ 1,70 @ Expekt OK 1:0 + 5,6 u
Vklad: 8/10
Košice momentálne nemajú poriadneho zakončovateľa a v poslednom čase sa im ani nejako nedarí, na rozdiel od Dunajskej Stredy, ktorá je miernym favoritom. DAC od svojho návratu do ligu v roku 2008 dala vonku viac ako 1 gól len štyri razy. Takže predpokladám, že v zápase padne málo gólov a tomuto výsledku podľa dopomôže aj to, že trávniky v tomto ročnom období vôbec nie sú kvalitné.
5.3.2011 18:00
Slovnaft Extraliga: HC 05 Banská Bystrica – HKm Zvolen @ Banská Bystrica @ 1,80 @ Niké KO 1:1 - 6 u
Potom ako sa Bystrici podarilo v štvrtom zápase otočiť v posledných minútach bude psychika Zvolenčanov na tom horšie ako psychika Bystričanov. Zvolenčania doma prišli o to, čo v Bystrici získali. A séria sa môže začať od znova. Ako v celej sérii je favoritom tretia Banská Bystrica a myslím, že v tejto sérii sa nebude opakovať prípad z minuloročnej série medzi Martinom a Skalicou, kde v prvých šiestich nevyhral domáci tím a Bystričania zajtra vyhrajú.
// Vsadené: 114 u Výhry: 7 Prehry: 10 Vrátené: 0 profit: - 13,72 u yield: - 12,04 %
KHL: Neftimik Nižnekamsk – Avangard Omsk (vížaz zápasu) @ Nižnekamsk @ 2,25 @ Betfair KO 2:3 - 6 u
Kurz je už po odrátaní prípadného zisku, pôvodný kurz bol 2,32.
Po stredajšej prehre na domácom ľade budú na tom hráči Omsku psychicky horšie ako hráči Nižnekamsku. Vzájomné zápasy sú tejto sezóne vyrovnané ako o tom hovorí aj súčasná séria v play-off . Za posledné roky je však na tom lepšie Nižnekamsk. Preto verím, že dnes sa bude tešiť z víťazstva Nižnekamsk a postúpi do ďalšieho kola, ale zo skúseností zo včerajšieho zápasu Trenčín – Slovan, radšej podávam na víťaza celého zápasu.
// Vsadené: 95 u Výhry: 6 Prehry: 8 Vrátené: 0 profit: - 8,32 u yield: - 8,76 %
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2011, 22:58)
5.3.2011 18:30
Elitserien: AIK Štockholm – MoDo Hockey @ under 4,5 @ 2,20 @ Gamebookers KO 3:2 - 5 u
Vklad: 5/10
Oba tímy dali z posledných desiatich zápasoch v 7 siedmich menej ako 3 góly. A celkovo v Elitserien padá málo gólov. Dve kolá pred koncom základnej časti ešte stále oba tímy bojujú o postup do play-off, AIK je 8. Mieste a MoDo na 11. Takže predpokladám taktický zápas s málo gólmi.
5.3.2011 15:30
Corgoň liga: MFK Košice – DAC Dunajská Streda @ under 2,5 @ 1,70 @ Expekt OK 1:0 + 5,6 u
Vklad: 8/10
Košice momentálne nemajú poriadneho zakončovateľa a v poslednom čase sa im ani nejako nedarí, na rozdiel od Dunajskej Stredy, ktorá je miernym favoritom. DAC od svojho návratu do ligu v roku 2008 dala vonku viac ako 1 gól len štyri razy. Takže predpokladám, že v zápase padne málo gólov a tomuto výsledku podľa dopomôže aj to, že trávniky v tomto ročnom období vôbec nie sú kvalitné.
5.3.2011 18:00
Slovnaft Extraliga: HC 05 Banská Bystrica – HKm Zvolen @ Banská Bystrica @ 1,80 @ Niké KO 1:1 - 6 u
Potom ako sa Bystrici podarilo v štvrtom zápase otočiť v posledných minútach bude psychika Zvolenčanov na tom horšie ako psychika Bystričanov. Zvolenčania doma prišli o to, čo v Bystrici získali. A séria sa môže začať od znova. Ako v celej sérii je favoritom tretia Banská Bystrica a myslím, že v tejto sérii sa nebude opakovať prípad z minuloročnej série medzi Martinom a Skalicou, kde v prvých šiestich nevyhral domáci tím a Bystričania zajtra vyhrajú.
// Vsadené: 114 u Výhry: 7 Prehry: 10 Vrátené: 0 profit: - 13,72 u yield: - 12,04 %
za posledne peniaze som dal vcera a vyslo: http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... PVo%2BQ%3D http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... NcuTSaI%3D
vzdy vyjde ked uz nemam nic
vzdy vyjde ked uz nemam nic
Neviete mi poradit stavkovu kde dostanem za registraciu nejaky bonus? Povedzme ale 5€ bez toho aby som nieco musel vlozit? Dikes
Ja tam dnes vidim :
Juventus - AC Milan - 2
Saipa - IFK 5,5g under
Vyslo
Mal som to v plane ist podat aj s X-kou na arsenal ale akosi som to nestihol skoda 
Juventus - AC Milan - 2
Saipa - IFK 5,5g under
Vyslo
Deco : Viem, že istú chvíľu bola takáto ponuka v bet-at-home, ak máš účet na azete, tak si skontroluj e-mail a aj rp či ti tam náhodu niečo nedošlo, zdá sa mi, že mal by som mať ešte 1 nepoužitú poukážku, takže ked nenajdeš pohľadám ju... 
Nic ma tak nevie na*** ako remiza v NBA 
Dneska : 1.poločas Lok.Sofia-Lev.Sofia - 1 @ 4,25
aj nabuduce si to nechaj pre seba 
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
SRneC: keby to náhodou nevyšlo necitíl by som sa zrovna príjemne vieš. už som takto párkrát "naletel" a nebolo to pekné a moje koruny šli vieš kde. podobne by mi bolo nepríjemné keby som mal na svedomí vaše koruny. chápeš ma snáď 
///v pohode
///v pohode
som myslel ze to bola tutovka, potom nic-sorry 
veľmi rád tipujem ale v poslednom čase to zaćínam obmedzovať lebo sombol na om závislý takže sa krotím
a stávková asi doxxbet
-
D_I_C_K
Light Professional
Tak asi sa už ani na to slovenské playoff nedá spolihať sakra...3 tiket kvoli extralige ušiel!!
-
guess.whoo
Redeemer
na ziadnu slovensku sutaz sa neda spolahnut
-
D_I_C_K
Light Professional
a hlavne uvedomiť si že vlasten to stavkovanie je sam o sebe len šport ...nikdy človek nezbohatne na tom..ako aj ostatné hry s peniazmi...o peniaze..
-
Sagittarius
Guru
Dá sa spoľahnúť len treba tipovať iným spôsobom ako iné súťaže. 
-
mfp
Medium Star
Preco? V stredu vitaz zapasu BB vitaz zapasu BA, za viac a nemozes prehrat 
-
Sagittarius
Guru
Tak Trenčín môže druhý krát otočiť z 0:3 na 4:3. Myslím, že by sa stal prvým tímom na svete, ktorému sa to podarilo dva razy. Ale zase Slovan vo finále 2008 vyhrával 3:0, Košice vyrovnali na 3:3 a 7. zápas vyhral Slovan. Vidím to 50 % Trenčín, 25 % Slovan, 25 % nevysvetliteľný jav, čiže Slovan.