Vychadzka so psom
Vychadzka so psom
Caute vsetci
chcel by som sa spytat co robite zo svojim psom vonka . Budem vdacny za kazdy prispevok
prosim adminov a moderatorov aby mi temu nerusili 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vonka zo psom
dovolim mu spraviť to čo nechcem aby spravil dnu!..vykakať vycikať..:DD a dnu ..kolečko a domou osobne psa nemam ale už som bol venčiť!..
HMM ... ale myslim nejake aktivity nie len WCKOD_I_C_K napísal:dovolim mu spraviť to čo nechcem aby spravil dnu!..vykakať vycikať..:DD a dnu ..kolečko a domou osobne psa nemam ale už som bol venčiť!..
záleži akú máš rasu, keď neakú čivavu tak jej sa stačí vycikať, keď neakú nemeckú dogu tak tam treba sa aj trošku prebehnúť, nech si drží kondíciu
-
RATZINGER666
Darca
zacni fajcit... a sprav nieco s tym nazvom temy, naskakuje mi z toho husia koza...
-
D_I_C_K
Light Professional
fajčiť travu?..to pomože?..myslim že ak máš čas tak sa pohrať so psom možeš ale ak je to len take všedné dennodenne venčenie tak fakt zaklad a domou
-
w00dy
Light Star
Ja mám Labradora (Labradorský retriver) okrem normálneho venčenia ho musím aj poriadne unaviť,keďže je to maco...keď je pekne,ideme na lúku a aportujem s ním,naháňam ho.Keď je nepekne,zima etc. tak si s ním trochu pobehnem pri prechádzke :]]]
//edit:Ešte taký dodatok...býva(me) v byte :] a nie v dome,takže je to preňho podstatne horšie,ale tak zas je rád,pretože je s nami furt :]]
//edit:Ešte taký dodatok...býva(me) v byte :] a nie v dome,takže je to preňho podstatne horšie,ale tak zas je rád,pretože je s nami furt :]]
-
RATZINGER666
Darca
D_I_C_K: aku travu, ty dick?
-
D_I_C_K
Light Professional
sam si napisal niečo take..začni fajčiť..? tak čo ine fajčiť? cigarety?..
OT..
byť so psom č onajviac vonku prospieva a jvam aj prosvi..ale kto je taký?...malo kto na psa pride až ked je doma nuda...že?..nikto nepride ked je niekde možnosť isť sa baviť tak nepride teras koli tomu domou vyvenčiť psa a hrať sa s nim polhodiny ....ale je dobre sem tam raz za čas pobudnuť so psikom von aj viac ako len 5 minut...a aj ho niečo to slusne nauciť..!
OT..
byť so psom č onajviac vonku prospieva a jvam aj prosvi..ale kto je taký?...malo kto na psa pride až ked je doma nuda...že?..nikto nepride ked je niekde možnosť isť sa baviť tak nepride teras koli tomu domou vyvenčiť psa a hrať sa s nim polhodiny ....ale je dobre sem tam raz za čas pobudnuť so psikom von aj viac ako len 5 minut...a aj ho niečo to slusne nauciť..!
-
RATZINGER666
Darca
Teba ako prve pri slove "fajcit" napadne fajcenie travy?
Zaujimava tema,...
Mi mame tiez hava,tak teraz cez zimu iba potreby psa a domov,.. zacina uz byt teplejsie, tak pohadzeme loptu,ponahana sa z inymi psami sem tam ho pofotime nech mame nejake pamiatky,spomienky urobi sa kolecko a hajde domov....
Mi mame tiez hava,tak teraz cez zimu iba potreby psa a domov,.. zacina uz byt teplejsie, tak pohadzeme loptu,ponahana sa z inymi psami sem tam ho pofotime nech mame nejake pamiatky,spomienky urobi sa kolecko a hajde domov....
Ja mam tiez maca ... RATZINGER666 ked sa ti to nepaci tak preco sem pises 
No ja by som vás všetkých najradšej nepúšťal nikam, lebo ani písať neviete. Čo príspevok, to samá chyba. Sa viac venuj gramatike a potom sa hraj so psom!
Ešte aj názov témy
Ešte aj názov témy
Ok pinco ... mne je prednejsi pes ako gramatikapinco napísal:No ja by som vás všetkých najradšej nepúšťal nikam, lebo ani písať neviete. Čo príspevok, to samá chyba. Sa viac venuj gramatike a potom sa hraj so psom!
Ešte aj názov témy
tak ja ti dám indíciu. Idem von "s kým? s čím?" SO psom.
Vonka zo psom ---
sorry..bracho s tym nazvom si ma totalne odpalil.. nemožem... k 
-
krankenwagen
Professional
No my mame civavu, keby bolo po mojom tak by som ju vencil mozno iba max 5 minut, ale otec ma nuti byt s nou niekedy aj hodinu 
To poznamkrankenwagen napísal:No my mame civavu, keby bolo po mojom tak by som ju vencil mozno iba max 5 minut, ale otec ma nuti byt s nou niekedy aj hodinu
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2011, 18:25)
Dik za
-
johny541
King
Škoda, že ťa nič nenapadlo. Keď nič iné, mohlo ti aspoň niečo napadnúť.
A cez leto beriem stále tri/štyri krát do týždňa psa tuto v KE na Aničku (voľné priestranstvo, voda, park). Prechádzam sa s ním a niekedy si sadneme na breh rieky, aj keď nerád pláva a on si behá okolo mňa a hryzie palice. To mu maximálne stačí. Potom už iba spí celý deň. Prípadne ho beriem keď sa ide na chatu, tam sa vie vyblázniť. Nič iné mu netreba, iba pohyb na čerstvom vzduchu a pocit akej takej voľnosti.
A cez leto beriem stále tri/štyri krát do týždňa psa tuto v KE na Aničku (voľné priestranstvo, voda, park). Prechádzam sa s ním a niekedy si sadneme na breh rieky, aj keď nerád pláva a on si behá okolo mňa a hryzie palice. To mu maximálne stačí. Potom už iba spí celý deň. Prípadne ho beriem keď sa ide na chatu, tam sa vie vyblázniť. Nič iné mu netreba, iba pohyb na čerstvom vzduchu a pocit akej takej voľnosti.