Plný disk (C:)
Plný disk (C:)
Zdravím vás, s nepochopiteľných príčin mam plný disk (C:). Všetko som vymazal ale žial už nemám čo, z 39Gb mám voľné 1.27Gb čo mi strašne spomaľuje PC
. Parametre: http://i51.tinypic.com/ek0ww6.png . V prílohe som screenol veci ktoré mi zaberajú veľký počet Gb ale netuším ako ich vymazať! =( Defragmentovať, vyčistiť Pc, Cleaner som už skúšal ale nepomáha =( Verím tomu že mi pomôžete túto závadu odstrániť! Ďakujem 
Re: Plný disk (C:)
8 gigova karantena nodu ti je naco? 
a ako to mam dať dpc? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V nastaveni Nodu by mala byt moznost vymazat karantenu, resp. nastavit limit. Kedze je tam ale 8GB, tak je mozne, ze tam bude napriklad nejaky image hry alebo co, co obsahovalo virus/trojsky kon/zle detekovany crack a preto cely image skoncil v karantene.
To, ze mas volne nieco cez giga neznamena, ze ti to strasne spomaluje PC. Problem by som hladal niekde inde a nie vo volnom mieste.
To, ze mas volne nieco cez giga neznamena, ze ti to strasne spomaluje PC. Problem by som hladal niekde inde a nie vo volnom mieste.
-
vikko78
Medium Professional
ešte sa pozri v ochrane systému ako máš nastavené Obnovenie systému.....tam sa dá posuvníkom nastaviť kolko gb ti budú zaberať body obnovenia...poprípade si ju vypni..
Okrem iného , hlavne ten NOD a karanténa, je aj tak 40 GB HDD malý, a budeš to aj tak časom riešiť. Zatiaľ zmazať nepotrebné veci, nepotrebné programy, data napáliť na DVD...
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prejsť programom CCleaner
Karanténu som odstránil a hneď mam 11,1Gb! =) Aby som sa lepšie vyjadril nieže strašne spomaľuje pc ale bolo to citeľné že je to plné, napr. keď som sťahoval hru,film a podobne tak sa mi to zrušilo lebo už nebolo miesto! Cleaner používam =) ... a tých 16GB čo to tam píše //obrázky do prílohy by sa dalo ako vymazať? Dozvedel som sa že musím odinštalovať O&O vraj si to robí rezervu. Ale neviem čo to je!? Ďakujem