Pomoc s gamepadom
Pomoc s gamepadom
Zdravím Vás!
Kúpil som si gamepad Logitech Rumble Gamepad F510, ktorý má vibračné motorčeky. Nemáte niekto skúsenosť ako sa dajú v hrách spojazdniť, alebo to funguje len vo vybraných hrách? Ďakujem..
Kúpil som si gamepad Logitech Rumble Gamepad F510, ktorý má vibračné motorčeky. Nemáte niekto skúsenosť ako sa dajú v hrách spojazdniť, alebo to funguje len vo vybraných hrách? Ďakujem..
Re: Pomoc s gamepadom
No pokial si zapnes vibracne na gamepade tak v urcitych situaciach vibracne pojde,..
No pravda je taká, že s ním hrajem iba simulátory a športové hry a skúšal som len dve a to H.A.W.X a NHL 09, ale ani v jednej to nefunguje ani po zapnutí vibrácii..... asi to bude tým, že to niektoré hry nepodporujú ....
skus stiahnut najnovsi Logitech Gaming Software
Ja som ziadne game softwar neinstaloval,len som pripojil gamepad do usb,nainstalovalo ovladace a vibracne funguje,... hmky
Skus len tak v hre zapnut vibracne malo by sa spustit na 2-3sek...
V akých hrách ti to funguje? Na stránke logitech sú vypísané hry pre ktoré by to malo fungovať a je tam aj medzi nimi Brothers In Arms Hells Highway, ale vibracie mi v nej nefungujú, tak neviem.....Acer01 napísal:Ja som ziadne game softwar neinstaloval,len som pripojil gamepad do usb,nainstalovalo ovladace a vibracne funguje,... hmky
Vela hier nemam odskusanych,kedze hram iba paru.. ale vibra ide na NHL,Mafia II,A TDU 2 (mam odskusane)
Ked zapnes vibra na gamepade tak ti zavibruje ovlqadac,??
Ked zapnes vibra na gamepade tak ti zavibruje ovlqadac,??
Viem, ako s zapína vibrovanie, tlačítkom Vibration a mám nainštalované aj NHL 09 a tam pri akých úkonoch by to malo vibrovať?
Pavucek no ano ale ci ti aj zavibruje ked ho zapnes..... NHL ked niekoho narazis na mantinel napr....ale bodycek atd...
Keď stlačím to tlačítko vibration, tak mi zavibruje, a prepokladám, že krátke zavibrovanie znamená vypnutie a dlhšie zavibrovanie znamená zapnutie...idem ešte raz skúsiť to NHL....
Tak všelijak som to skúšal v NHL a žiadne vibrácie, asi mám smolu.....
Tak všelijak som to skúšal v NHL a žiadne vibrácie, asi mám smolu.....
-
bombastik24
Light Expert
Ahojte,
mám menší problém s gamepadom značky GEMBIRD jpd-st02. Ovladače mám správne nastavé a všetko je podla návodu. Ale chcel som ho použiť na hru Trine 2 s kamošom a nastal problém s osami na joysticku s osami ktoré sú úplne prehodené a nereagujú ani na zmenu ovládania v hre.Nevie niekto čo by to mohol byť za problém? Niekde som sa dočítal že takýto problém sa dá riešiť pomocou xbox360 emulátoru. Please help ..
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2015, 7:52)
Ahojte,
mám menší problém s gamepadom značky GEMBIRD jpd-st02. Ovladače mám správne nastavé a všetko je podla návodu. Ale chcel som ho použiť na hru Trine 2 s kamošom a nastal problém s osami na joysticku s osami ktoré sú úplne prehodené a nereagujú ani na zmenu ovládania v hre.Nevie niekto čo by to mohol byť za problém? Niekde som sa dočítal že takýto problém sa dá riešiť pomocou xbox360 emulátoru. Please help ..
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2015, 7:52)
Ahojte,