Displej 3,5" rovnake rozlisenie ako iPhone 4,
512 MB RAM, so zvysenou frekvenciou ako pri iPad 2,
CPU A5 dual core podtaktovane na 800 Mhz,
vacsia kapacita baterie, rovnaky dizajn, akurat antennagate fix a zadny kryt z ineho materialu.
S A5 niet pochýb, aj HD kameru by som tam pridal ešte. Avšak podľa mňa zas pôjdu po hrúbke, ako to bolo v prípade iPadu. Za tým sa naháňajú odkedy vyšiel prvý MB Air.rochedo napísal:Ja to vidim takto s novym iPhone 5:
Displej 3,5" rovnake rozlisenie ako iPhone 4,
512 MB RAM, so zvysenou frekvenciou ako pri iPad 2,
CPU A5 dual core podtaktovane na 800 Mhz,
vacsia kapacita baterie, rovnaky dizajn, akurat antennagate fix a zadny kryt z ineho materialu.
Videl som ich na ebayi za 8 libier, ked pridem zo skoly tak ti ho sem hodimmoosha napísal:Dve libry za original?
Aj mne by bolo treba, ale zial, len ten najnovsi typ - ten, ktory je prilozeny k iPhonu 4 a najnovsiemu touchu. Totizto mam bumper a ten vyrez na kabel je iba na ten najnovsi typ, koncovky z kablov, ktore boli ku 3G/s tam nesadnu. Neviete o nejakom lacnom a originalnom?
Neviem, ked tam pise ze genuine a ma aj 99%-ny feedback tak by to malo byt v pohode.moosha napísal:Dve libry za original?
Aj mne by bolo treba, ale zial, len ten najnovsi typ - ten, ktory je prilozeny k iPhonu 4 a najnovsiemu touchu. Totizto mam bumper a ten vyrez na kabel je iba na ten najnovsi typ, koncovky z kablov, ktore boli ku 3G/s tam nesadnu. Neviete o nejakom lacnom a originalnom?