Nazor na moju situation...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nazor na moju situation...
uLose...
Daj si s ňou pokoj, ak si ju už raz ľúbil, tak to zo seba nedostaneš ináč, len druhou babou...veď vieš ako, klin sa klinom...
Ináč to totálne prehrávaš, boj sám so sebou
you're losing it mate...
Daj si s ňou pokoj, ak si ju už raz ľúbil, tak to zo seba nedostaneš ináč, len druhou babou...veď vieš ako, klin sa klinom...
Ináč to totálne prehrávaš, boj sám so sebou
Názor na tvoju situation - v prvom rade nepíš dvojjazyčne názov témy pretože to vyzerá ako u hotentótov.
Ďalej - prečo ten váš prvý pokus vydržal ani nie týžďeň? Na čom to stroskotalo?
Ďalej - riešiť vzťahy cez facebook vymazávaním priateľov a podobne je maximálna kravina, nehorázne detinské a doslova stupídne. Síce máš pravdepodobne len 15 keďže si prvák na SŠ ale i tak sa radšej nabudúce zachovaj ako chlap a radšej sa s ňou porozprávaj a nie stváraj také divné a trochu aj zbabelé gestá.
Ďalej - na rovinu sa jej osobne spýtaj, či máš u nej nejakú šancu (ak ju teda chceš, ale to musíš sám najlepšie vedieť či ju chceš). A neviem čo do toho pletieš kliny, fajčenie a diskotéky.
Ďalej - prečo ten váš prvý pokus vydržal ani nie týžďeň? Na čom to stroskotalo?
Ďalej - riešiť vzťahy cez facebook vymazávaním priateľov a podobne je maximálna kravina, nehorázne detinské a doslova stupídne. Síce máš pravdepodobne len 15 keďže si prvák na SŠ ale i tak sa radšej nabudúce zachovaj ako chlap a radšej sa s ňou porozprávaj a nie stváraj také divné a trochu aj zbabelé gestá.
Ďalej - na rovinu sa jej osobne spýtaj, či máš u nej nejakú šancu (ak ju teda chceš, ale to musíš sám najlepšie vedieť či ju chceš). A neviem čo do toho pletieš kliny, fajčenie a diskotéky.
mňa možno na tom aj dosť trápilo že vlastne neviem prečo to skončilo medzi nami tak ako skončilo.uplink napísal:uLose...
Ináč to totálne prehrávaš, boj sám so sebouyou're losing it mate...
A uvedomujem si že som prehral
Ale inak presne takúto reakciu som potreboval, takú kvalitnú odhováraciu
TO: Muffi
- k názvu tak píšem keď mám citové výlevy, sorry keď ťa to naštvalo
- keď si všimneš prvý riadok reakcie na to čo som napísal uplinkovi tak pochopíš
- No a ako inak to riešiť keď nepochádzame z toho istého mesta - resp. ja bývam v meste ona pol hodinu od mesta? mám 16
- Lenže ona (zrejme) niekoho má
Veru viem, ale existuje aj spústa nefajčiarok, neboj. Len som podotkol, že to veľmi s témou súvis nemá. Ale ako to, že nevieš, prečo to skončilo? Proste ona povedala, že je koniec alebo čím to bolo? Ukončila to ona alebo ty? Ak ona tak tam moc zmysel nevidím ďalej sa o ňu pokúšať, keďže sa pravdepodobne práve nachádzaš v jej pomyselnej miestnosti s názvom kamaráti.
To je ťažko povedať že kto to skončilMuffi napísal:Veru viem, ale existuje aj spústa nefajčiarok, neboj. Len som podotkol, že to veľmi s témou súvis nemá. Ale ako to, že nevieš, prečo to skončilo? Proste ona povedala, že je koniec alebo čím to bolo? Ukončila to ona alebo ty? Ak ona tak tam moc zmysel nevidím ďalej sa o ňu pokúšať, keďže sa pravdepodobne práve nachádzaš v jej pomyselnej miestnosti s názvom kamaráti.
-
Grim
Darca
...hrá sa s tebou alebo ani sama nevie čo chce...taká ti nestojí ani za to, aby si si na jej fotke vyhonil...
Grim napísal:taká ti nestojí ani za to, aby si si na jej fotke vyhonil...
Hm... tak potom ti asi môžem poradiť len, aby si sa na ňu vykašlaľ. Bude z toho viac škody ako úžitku, keď s ňou budeš ďalej niečo špekulovať. A ak ti vadí, že ťa otravuje poštou a podobne, tak jej normálne vysvetli, nech s tým prestane, keď o teba nemá záujem. Nie si prvý ani posledný, čo má v živote ženu, ktorú nemôže mať pričom byť iba jej kamarátom je ešte horšie, ako ju nemať vôbec.
Nevieš si ani predstaviť ako by som sa rád na ňu vysr/l no nejde
len za tento večer sme si napísali 21 správ (nie v chate
)
a na to aby som si ju druhy krat zmazal alebo s nou prestal komunikovat asi ani nemam gule
asi by som mal intenzivnejsie patrat po tom kline

a na to aby som si ju druhy krat zmazal alebo s nou prestal komunikovat asi ani nemam gule
asi by som mal intenzivnejsie patrat po tom kline
Pozri - ona má iného a je takmer jasné, prečo a načo chce teba. Dostal si sa do takzvanej Friend Zone Podľa mňa všetko čo z toho budeš mať je, že sa pre ňu zbytočne budeš trápiť. Vykašľať sa na ňu ide. Stále to ide. Odnikiaľ ju nemaž. Ak nemáš gule na to, poprosiť ju, aby ťa neotravovala, tak ju začni postupne ignorovať. Po chvíli bude pokoj. A ak bude otravovať obzvlášť dlho napriek tvojej ignorácii, možno aj nakoniec zistíš, že ťa predsa len nechce ako kamaráta. A nezabudni, že ženy obvykle chcú to, čo nemôžu mať.
no nič asi to skúsim ako hovoríš a pustím ju aspoň zatiaľ z hlavy a uvidím, že ako sa zachová...
odkedy sa na diskoteku chodi preto ze ta to bavi? na diskoteku sa chodi koli dievcatamiWin napísal:... ale pre mňa ako nefajčiara a abstinenta, ktorého absolútne nebaví ísť na diskotéku sa ten klin hľadá ťažšie ...
-
Fabo
Hardcore addict
markus: Cojaviem, ja (aspon vacsinou) idem na diskoteku preto, ze ma to bavi, vzhladom na to, ze chodim do internatneho klubu tak si prijemne vypijem (maju moju oblubenu vodku), pokecam s kamaratmi a znamymi, obcas aj dobru hudbu zahraju...
Samozrejme dievcatam sa nebranim, ale neberiem to vazne aby som sa potom po navrate rozculoval ako spolubyvajuci, ze uz jednu mal skoro polozenu ale potom mu zdrhol wingman za inou a bolo to v cudu...
Samozrejme dievcatam sa nebranim, ale neberiem to vazne aby som sa potom po navrate rozculoval ako spolubyvajuci, ze uz jednu mal skoro polozenu ale potom mu zdrhol wingman za inou a bolo to v cudu...
tak nejak si popisal presne to co som napisal ja 
ano ides tam s kamosmi a idete popit a pokecat(to sa inak na diske robi vacsinou dost tazko kedze hudba ide na plne gule)
a "obcas zahraju dobru hudbu"
ten co ide na disku koli diske je podla mna ten co nezlezie z parketu a je mu jedno ci tam tancuje sam alebo s niekym(pretoze ked tancujem s holkou netancujem pretoze chcem ale pretoze chcem byt s holkou)
ale ja som tym chcel povedat len to, ze to je smiesna vyhovorka na ospravedlnenie toho ze sedim doma za PC a facebookujem
ano ides tam s kamosmi a idete popit a pokecat(to sa inak na diske robi vacsinou dost tazko kedze hudba ide na plne gule)
a "obcas zahraju dobru hudbu"
ten co ide na disku koli diske je podla mna ten co nezlezie z parketu a je mu jedno ci tam tancuje sam alebo s niekym(pretoze ked tancujem s holkou netancujem pretoze chcem ale pretoze chcem byt s holkou)
ale ja som tym chcel povedat len to, ze to je smiesna vyhovorka na ospravedlnenie toho ze sedim doma za PC a facebookujem
-
Fabo
Hardcore addict
Jasne, vyhovorka je to smiesna.
OT: Karlosa, teraz El Magico mozno poznas, na strane pri vycape sa da celkom schopne existovat aj ked hraje hudba, sice to nie je ideal, ale ani katastrofa. /OT
OT: Karlosa, teraz El Magico mozno poznas, na strane pri vycape sa da celkom schopne existovat aj ked hraje hudba, sice to nie je ideal, ale ani katastrofa. /OT
-
D_I_C_K
Light Professional
Uff kamoš to máš jednu nevyhodu zamilovať sa hned z fleku a nebyť v istote či sa ti natoľko oplatí sa zamilovať prosto to jak keby si sa do rozbehol cez dvere ktoré ani nevidíš že tam sú ale naburáš do nich...to je zle....preto si myslím že si si sám zavaril že tu už o nič nejde a keď ti dokázala povedať raz že by to aj mohlo byť niečo viac ako len kamaratstvo a potom zrazu po 3 dnoch už ináč zas rozpráva tak s takými ľudmi kým ti nepovedia prepáč spravila som chybu sa do kontaktu už nikdy nedávaj lebo tam je taka politika v tej hlave jej mať čo najviac kamarátov ktorý jej ani za to nestoja ..chapes?...prosto chce len mať okolo seba ľudí ale v skutočnosti ked príde nový objav čo ešte nieje jej kamarát alebo už nieje tak ho chce zrazu späť ale doftedy nič..proste na tvojom mieste VYMAZEM si ju z hlavy nie len z nejakých blbých priatelov...a zabudnem na to že by som snou ešte niekedy niečo chcel mať..lebo z takej veci čo netrvala aspon nekoľko mesaicov už nikdy nič nemože vzniknúť len dalšia prehra!...tak a ty teraz prehrávaš a stav vyrovnáš len fakt formou zabudnutia na to že by si s nou niekedy niečo chcel...nevravím ak chceš bud s nou aj kamarát ale to ti neodporúčam je to len také blbé pretváranie si myslím...to už nieje nič také kamarátske ako má byť to je už len formalita...vieš ona spravila chybu a mala ta možno za fajn kamoša a po jej jednom blbom kroku ta vlasten stratila ale to už sa nedá len tak...moj názor...držím palce...ale na to že máš 15-16 roky si myslím že sa nezapodievaj nad vecou ..proste dojde iná a fakt pravdivá láska táto holka by ti nič nedala!..do života len kopu klamstiev poza chrbát!..
keby ta chcela, tak je s tebou
uplne suhlasim ak baba ce chalana nezabrani jej vtom nic podla mna ta len natahuje to tie mrchy robia rady 
daj si pozor neze dopadnes tak ako ja a budes pre baby len vreckovka pri ktorej sa pridu vyplakat ked ich niaky chalan nebude chciet...
daj si pozor neze dopadnes tak ako ja a budes pre baby len vreckovka pri ktorej sa pridu vyplakat ked ich niaky chalan nebude chciet...
neber to tragicky, zeny proste take byvaju, aspon si skor zvyknes..

Ale z pritelov si ju mazat nemusis, to by bolo trochu detinske, hmmm, nie?
Ale z pritelov si ju mazat nemusis, to by bolo trochu detinske, hmmm, nie?