zbehol som to tu celé tak jedným okom
To naozaj si študentom vysokej školy ako spomínal Maki?
Ako ja ťa nechcem nijak vysmievať ani nič v zlom ja som si tiež ako tínedžer prešiel takými vecami asi ako väčšina, ale ozaj si nechaj prehovoriť do duše a otvor oči. Kým však sám nepochopíš darmo ti tu budeme radiť pretože ty teraz pre strom nevidíš les
...a ešte ma napadlo k tomu ako si vravel, že najskôr chcela a potom sa to v nej zlomilo nebolo tým zlomom že si jej poslal fotku? Bo aj to býva časté
No sice je o nicom vztah cez internet, ale ta otazka v prvom prispevku je este asi to najrozumnejsie co v celom vlakne odznelo
Vy ostatni ste totalne mimo a vobec lost_man ty sa mas s kym radit, s primitivnymi frustrovanymi jedincami.
Chces dopadnut jak oni? Nahanat holky sice v reale, ale bez nejakej lasky, len tak. Na viac ostatni tu nemaju a nikdy nic viac uz v zivote nedokazu...
Pytat sa sveta okolo je asi najhorsie co moze niekto spravit, ked nevie co dalej, podla mna vies co je spravne, ale aj keby nie, zalez niekde do samoty a premysli si to.
Tito tu okolo nevedia o zivote vobec skoro nic a este navyse nemaju ani sajnu co sa deje medzi vami
anderson napísal:No sice je o nicom vztah cez internet, ale ta otazka v prvom prispevku je este asi to najrozumnejsie co v celom vlakne odznelo
Vy ostatni ste totalne mimo a vobec lost_man ty sa mas s kym radit, s primitivnymi frustrovanymi jedincami.
Chces dopadnut jak oni? Nahanat holky sice v reale, ale bez nejakej lasky, len tak. Na viac ostatni tu nemaju a nikdy nic viac uz v zivote nedokazu...
Pytat sa sveta okolo je asi najhorsie co moze niekto spravit, ked nevie co dalej, podla mna vies co je spravne, ale aj keby nie, zalez niekde do samoty a premysli si to.
Tito tu okolo nevedia o zivote vobec skoro nic a este navyse nemaju ani sajnu co sa deje medzi vami
A tieto múdre reči si prosím ťa z ktorej knižky opísal? Z tej čo ti mamina čítala včera na dobrú noc alebo z tej o ktorej máš na pondelok spraviť čitateľský denník?
Ľudia tu podľa teba nemajú šajnu čo je medzi nimi, ale hlavne že ty vieš čo tu kto dokázal a prežil v živote... trepeš hlúposti radšej bež do sekcie voľná diskusia tam stiahni certifikačný test pre deviatakov kvôli ktorému si sa tu registroval a šup šup sa učiť kým ti tato nezahesluje počítač
´´Vy ostatni ste totalne mimo a vobec lost_man ty sa mas s kym radit, s primitivnymi frustrovanymi jedincami.
Chces dopadnut jak oni? Nahanat holky sice v reale, ale bez nejakej lasky, len tak. Na viac ostatni tu nemaju a nikdy nic viac uz v zivote nedokazu...´´
To je mi riadna teoria, ti co nahanaju baby v reale su frustrovani a internet borci zazivaju prave lasky, nadcasova myslienka
primitivni frustrovani jedinci? to si sa pozeral do zrkadla ke si pisal ten prispevok? ... az na par individui su tu normalni mladi flexibilni inteligentni ludia, ktori si taketo veci bud uz davno prezili(ved kto v dnesnej dobe nebol zalubeny cez net aspon raz? - resp. myslel si ze je zalubeny), alebo su natolko empaticki a rozumni, ze situaciu chapu aj tak....
k nahananiu bab v reale... srat na nahananie - holka(laska) pride sama vtedy ked ju najmenej cakas a za najpodivnejsich okolnosti... mesiac dozadu to mam zase raz potvrdene na kamosovi... povedane to tu bolo preto, pretoze cez net tu osobu nikdy nemas sancu spoznat naozaj.. nevies ako sa zachova v krizovej situacii, nevies ako naozaj vyzera - webcam s minirozlisenim a photosopnute fotky ti toho vela nepovedia... necitis jej vonu, nevies kde ju posteklit/ustipnut aby sa jej rozziaril usmev na tvari atd atd... ked vymyslia sposob internetovej komunikacie, kde budem citit feromony z druhej strany a bude to take ze zabudnem ze sa pozeram do kompu - potom sa da pripustit nejake zamilovanie sa cez net
okrem toho... on sa pytal co by mal robit?? cize sa pyta na nas nazor, ako by sme sa v jeho situacii zachovali, na radu... necaka prikaz v style "sadni do auta, nastartuj a bez ju poriadne vysukat" ...
takze pane andersone - uvedom si, ze tu niesi v matrixe, chod si potahat kacicku a porozmyslaj, ci su naozaj vsetci okolo teba vadni lebo maju ten isty nazor, alebo ty si lietadlo...
Nechapem ako sa niekto moze rozist ked s nikym nechodil ale ok, radim ti vzchop sa a zacni zit aj inak nez prostrednictvom chatu, skype a neviemcoho este, si uz dospely ako som tusim hore cital tak by bolo nacase
ta neviem ja sa radsej pochválim že som slobodný a radšej budem slobodný ako mať vztah cez skype a facebook alebo pokec alebo icq...:DD pre boha ako pochopim si chatovanie a zo srandy nejake take spravy že a vieš čo milujem ta...ľubim ta kedy niečo podnikneme ale v skutočnosti žeby som si to bral nejak k srdcu?..pride mi to choré ..fakt mi to dojde ku kategórii mám doma internet tak prečo neskúsim lásku cez net..?..
to je podľa mna aj hanba ešte plakať nad niečim takym ..to vlasten ani nikdy vztah nebol len nejaky flirt teda ak ste niekedy vobec spolu naživo sa videli...takou formou by osm chcel chodiť s nejakou top modelkou cez internet ale s obyčajnou 12 ročnou pipenkou čo má v hlave nasrato sorač nie!...alebo aj naopak lebo som postrehol že to hlavne aj maloletý chlapci pekne začínaju že či sa nezblížime cez internet.. mne to je len a len SMIEŠNE!..:DD sorač ale nad tým by osm ani nerozmýšlal a zabudol na to hned!,,teda ja by som an iniečo take nezačal že vztah an dialku...na dialku jdine po sexualnu skusenosť raz týždene pocestovať.. ale aby som trávil 3 hodiny denne na internete že aby som "bol so ženskou" tak to nie...
este k tomu, ze vztahy cez net su kategoria 15-16 rokov a nie vysokoskolakov...
je sice fakt, ze je to aj 15-16 rocnych, kedze ti su este hanblivi a iny vztah ako cez net im ostychavost nedovoli
Ale prave vztahy cez net su okrem nich aj domena prave vysokoskolakov ovela viac, ako tych s nizsim vzdelanim, ide o to, ze laska je vec vnutorna, co maju chapat ovela lepsie vysokoskolaci.
Nemilujes niekoho preto, ze vidis farby a vlasy, milujes skor jeho osobnost - keby sme tu poletovali ako duchovia aj tak by existovala laska, lebo je to vec vnutornych vlastnosti, neviditelnej osobnosti.
'laska' typu medved-medvedica na zaklade voni a feromonov ako to tu ktosi vypisoval je risa zvierat a nie je to laska
Prave vysokoskolaci su nachylnejsi na 'lasku cez net', lebo vnutorna osobnost sa trochu vyciti aj tak a akurat o vysokoskolakov sa skor predpoklada ze su osobnostne 'na vyske'.
Vsetci ste dali iba tie negativne nazory (teda aspon vacsina). Ale preco by nemohol byt opakom? Su vztahy, ktore sa zacali na internete. A aj napriek velkym vzdialenostiam trvali, dokonca sa dopracovali az ku manzelstvu. Takze by som to cele az tak neodsudzoval. Osobne som pred takmer dvoma rokmi mal podobnu znamost z Kosic. Pre ilustraciu, ja som z Novych Zamkov a mam 26, o chvilku 27 rokov. Pisali sme si dlho, dlho iba na nete. Potom sme sa stretli viackrat. Aj sme si mysleli, ze by to mohlo fungovat (teda chvilami som aj ja chcel), len ona tiez nezniesla tu dialku. Ale do toho sa priplietli este dalsie veci, ktore ma prinutili to cele ukoncit, co sice vobec nelutujem, ale chcel som povedat, ze netreba to hned odsudit od zaciatku.
p4ra: mas pravdu, taky vztah moze vzniknut, ale musis uznat, ze ked pise, ze pre neho bude jedina do konca zivota jedina a aj on pre nu a ako sa uz miluju - a to sa ani nevideli - to je ciste poblaznenie, ake zazivaju 15-16 rocni, ktori este nemaju ziadne skusenosti.
Lost: aj to, ze osobnostne si musia padnut je pravda, ale kolko bolo uz takych vztahov, pri ktorych si dvaja cez net vyborne rozumeli a ked sa stretli osobne, nemali si co povedat? By si sa cudoval. Az potom by ti to doslo, ake to bolo trapne pisat jej cez net, ako ju milujes
BTW inak suhlasim s tym, ze jej to asi doslo a snazi sa vykorculovat z toho...
p4ra si uz troska odbocil od temy, ine je sa aspon s tou babou uz stretnut a nechat to tak kvoli dialke a pod. a je rozdiel nejakej babe pisat ze ju milujem ked som ju v zivote nevidel a ani na 100% neviem ci je to baba napriklad, to mi pride detinske a v pripade vysokoskolaka priam chore
mozes milovat jej slova, jej hlas (ak ste sa vobec rozpravali), tesit sa na jej spravy, mozes milovat pocit, ze ona, tam na druhom konci republiky nerobi prave teraz nic ine, ale pise si s tebou, ale rovnako budes takto milovat jej brata, ktory sa jej logne na ucet a bude ti vypisovat v jej mene, budes milovat jej kamaratky, ktore sedia pri nej a spolocne medituju co ti poslat (v jej mene).... ale ju, ako osobu, ako realne dievca milovat nikdy nebudes, pokial sa s nou osobne nestretnes, nechytis ju za ruku, nepobozkas a tie veci okolo toho....ona je pre teba zatial iba vhodny objekt, o ktorom mozes povedat ze ho milujes, hoci nech by na druhej strane sedel hocikto iny a bavil by sa s tebou podobne jak ona, tvoja zamilovanost by sa tym vobec nezmenila
a ze to tvrdi ona? nad tym bych sa moc nezamyslal, holky toho v zivote nakecaju vela a davaju tymto slovam inu vaznost ako chalani (ja)...a je dost mozne ze v reale by si sa bud ty, alebo ona rovno otocili na pate po par vetach.....neda sa zakladat vztah, laska, na zaklade virtualnej komunikacie....to ludi nespaja, sluzi iba ako prostriedok k vytvoreniu prilezitosti