LETO 2011
-
w00dy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
LETO 2011
Síce je iba marec,ale už sa to pomaly blíži.Čo plánujete na leto 2011?Chystáte sa niekde na dovolenku,na nejaké festivaly alebo plánujete niečo iné alebo sa na niečo všeobecne tešíte.Ja osobne sa teším na opekačky s kamošmi,kúpalisko,na Dohodu.Hádam nebude zas tak teplo ako minulý rok lebo ma šibne :]]]
//Hladal som podobnú tému ale nič som nenašiel,hádam som sa trafil aj do diskusie.
//Hladal som podobnú tému ale nič som nenašiel,hádam som sa trafil aj do diskusie.
Re: LETO 2011
ak ma rodicia pustia pojdem na 2 dnovu turu KE-Saris a mozno este na tyzdnovu stanovacku. Zial zatial je to len v stadiu chcel by som a vsetko zalezi na rodicoch
-
seth82
Darca
Toto tu už máme...
http://www.hojko.com/dovolenka-2010-2011-t135962.html
http://www.hojko.com/dovolenka-2010-2011-t135962.html
-
w00dy
Light Star
To je iba dovolenka...ja sa pýtam na leto 2011.Všeobecne.
Neplanujem nic...cize leto bude v duchu volnosti 
Praca, pocas vikendov sa bude chodit na pivko, do lesa, opekacky, grill party, snad nejaky festik, koncert....niekde sa okupkat na domasu, chcem si konecne zalozit po skalach niekde, inac nic speci.
Praca, pocas vikendov sa bude chodit na pivko, do lesa, opekacky, grill party, snad nejaky festik, koncert....niekde sa okupkat na domasu, chcem si konecne zalozit po skalach niekde, inac nic speci.
-
D_I_C_K
Light Professional
planujem si ho užiť alebo planujem aj nejaký finančný obnos peniažkov zarobiť ...aby som si aj užívať mohol...fakt nejake akcie s kamosmi opekačky stanovačky..dovolenka festival... jedno s druhým!:DD
Joooj ... Na leto sa už teším ... ja planujem opekačky s kamošmi , dlhé nočné prechazdky zo psom a priatelkou 
Leto už klope na dvere
... ja planujem tiež nejake tie opekacky
kupanie
a aj nejaké tie túry 
-
moosha
Darca
Thug určhité, na checkliste mam Rock For People hned na zaciatku prazdnin, Topfest, Hiphopkemp (na ten musim ist, je desiate vyrocie), s kamaratmi nejaku tu Prahu alebo nieco blizko Slovenska... rodicia neviem kam ma zatiahnu, to este neriesili.
asi Španielsko, snáď to výjde
-
Kok
Light Professional
ja by som bol rad, keby sa mi podarilo uhrat brigadku a popri tom klasicke letne veci, chillovanie po vonku, grillovacky a podobne 
-
D4vid
Medium Star
Na začiatok Dobrý Fest v PO. A potom sa ešte uvidí. Chcelo by to brigádu
-
Robbie42
Light Professional
USA 
na začiatku prázdnin budem mať asi jednu operáciu (verím že všetko dopadne dobre, aj keď je to klasicky zákrok ktorých chirurgovia robia veľmi veľa tak sa človek trocha bojí )
plánujem tuna v okolí pochodiť okolité hrady na biku + možno Paríž (s rodičmi, samozrejme nie na bicykloch
plánujem tuna v okolí pochodiť okolité hrady na biku + možno Paríž (s rodičmi, samozrejme nie na bicykloch
Kamarati idu na Mont Blanc, ja sa pojdem previest s nimi takze ma caka tyzden v Alpach 
-
D_I_C_K
Light Professional
ešte potrebujem aj nejakú tu spominanú pracu a hlavne v lete chcem očakávať odpoveď z výšky že ma vzali a že som prosto vysokoškolák lebo nechcem isť na urad práce...
-
w00dy
Light Star
Už som si myslel,že sa zúčastníš s rodičmi na Tour De France :]]Filipito napísal:na začiatku prázdnin budem mať asi jednu operáciu (verím že všetko dopadne dobre, aj keď je to klasicky zákrok ktorých chirurgovia robia veľmi veľa tak sa človek trocha bojí )![]()
//pojde niekto aj na Dohodu? :]]
do španielska na fucik
chceme s priatelkou trochu pochodit slovensko, byvat by som chcel na chate na sirave a pochodit trochu slovensky raj, zaskocit do tatier, pozriet spissky hrad a tak ja to pochodene mam, ale ona nie a je to skoda pretoze slovensko je krasne a je tu stale co pozerat