Pomoc s klbami EDIT: vyber topanok + pitie pri športe

O športe...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Pomoc s klbami EDIT: vyber topanok + pitie pri športe

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Ahojte,

mám problém s kolenami a členkami, strašne ma bolia, tak by som sa chcel spýtať či mi neviete poradiť nejakú masť alebo gél ktorý by mi pomohol. Rozmýšľam nad konskou masťou... :mrgreen:

Alebo ak by mi to pomohlo tak by som si zobral toto: http://florbal.org/chranie-mcdavid/932- ... -412r.html

VĎAKA!
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc s klbami...

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

tak spevnenie ti niekedy pomože inokedy viac dorazí..lebo nebudeš mať v pláne nosiť stahovadlo nonstop celý život a tým pádom že si to po nejakom čase dáš dole tak sa ti bolesť vráti a oveľa väčšia ja mám problém s kolenami a mastím si to takou mentolovou mastou ICE...také to je modre predávajú to niekedy v kauflande pri informáciach azda v každom meste len musíš natrafiť..možno to majú aj na internete pohľadám a pridám ale fakt dávam 150% spoľah tá masť mi vždy pomôže ..aj pri svalovke dokonca pomáha..alebo aj ked si chorý to je taka msť čo používame v domácnosti skoro 24/7

http://www.jasomzdravie.sk/image/Polar% ... l-F356.jpg
tu maš aj link kde si to môžeš objednať..
http://www.jasomzdravie.sk/predaj/2460/ ... lar-Ice-2/
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Vďaka, objednané dve krabičky :)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hach..tak ale ak to máš vážnejšie fakt radšej skús nejakú konzultáciu s ortopédom..ale ten ta postraší v momente len operáciami..popipade vie povedať že to nič to je len narazene a predpíše ti fastumgel ktorý stojí za nič..toto mi fakt pomohlo už neraz...a ešte k tomu aj krčná chrbtica ak ta bolí tak popýtaj priateľku alebop mamu oca nech ti to natrie aj na chrbát veľmi to je príjemné ...chladivý pocit..tak skoré uzdravenie ..:wink:
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Tak u mňa je to určite tou váhou... 173cm a 90kg :o Myslím že doktor by mi nahodil diétu a poslal ma domov :cry:
Mám to koleno riadne opuchnuté, okrem toho nič, bolí ma pri pohybe, takže nič chornické, alebo nejaká iná závada to nebude... A tie členky, no, mal som raz neviem či zvrtnutý alebo aký členok :mrgreen: ale u doktora som nebol, dva tri dni som si poležal doma, mal som nohu v pokoji a potom síce s bolesťami som išiel naspäť do školy... Každopádne vďaka za radu!
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

http://www.protein.sk/animal-flex-najle ... p-488.html + doktor (pre pripad, ze by to bolo nieco vazne) ;)
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Neviem, možno sa spýtam blbosť ale je to aj pre deti ? 13r. mám.... Lebo mi to pripadá ako nejaký obchod s dopingom, a ja nechcem aby som bol kvôli tomu agresívny ako z nejakých steroidov, či proteínov alebo ako sa to volá...
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

yogi len pekne ostaň pri masti ak nezaberie masť tak navštív doktora tabletkami by som sa nedopoval...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

OK, ja viem, preto som sa spýtal, keby nezaberala masť a doktor by mi povolil tie tabletky tak by som ich možno zobral, ale najradšej by som ich nechal tak, lebo po hocijakých tabletkách mám žlté zuby :smt033
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A prečo by nemal vybrať kĺbovú výživu ? Určite áno, ale určite nie trápnu predraženú značky Animal.

Ja odporúčam toto: http://www.stillmass.eu/klbova-vyziva/a ... top-akcia/
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Vďaka za radu, ale :
,,Obmedzenie: Nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy.Nevhodné pre osoby trpiace neznášanlivosťou na niektorú z uvedených zložiek. Doporučená denná dávka sa nesmie prekročiť."
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja uzivam jeden mesiac do roka kĺbovú výživu. Zavše treba premazať :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pokial si mlady a zacnes take nieco do seba sypat, telo zacne stracat schopnost si tie latky vytvarat samo alebo v tom "zlenivie" a ked vysadis tabletky vrati sa to
ak mas problem s klbami, hlavne ak sa jedna len o jednu nohu napr, chod za doktorom, a kludne zvelicuj svoj problem kym ta neposle na MRI (magneticka rez)

inac, ano, schudni a uprav stravu na nieco zdrave
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Ľahko sa povie schudni... Ja každý deň aspoň tri-štyri hodiny hrám hokejbal a každý piatok florbal, a oddnes keďže mi začína chýbať rýchlosť začínam aspoň 1hod. denne jazdiť na bicykli, čiže pohybu dosť. Naviac už aspoň polroka každý večer cvičím - 20 brušákov, 20 drepov, 15 klikov. A nejedávam po 17:30. Raňajky nemávam, na desiatu si kúpim žemlu so zemiakovým šalátom a salámou a čistú! vodu. Na obed si dám to čo máme v škole. Potom doma si dám buď ovsenú alebo krupičnú kašu (nie tie instantné ale normálna poctivá varená, na tom si dám záležať), a na večer si dám rožok s maslom a salámou + nejaké ovocie (najčastejšie hrozno, jablká alebo pomaranče). A sladké si dám max. 1x za dva dni (horalka, šiška...) Neviem v čom robím chybu. Priberám stále. Len keď som chorý a zjem niečo raz za tri dni tak za týždeň schudnem 0,5kg. Jednoduchšie povedané - keď jem tak priberám, a nezáleží na tom čo jem.

Ale ak sa tu nájde niekto kto by mi zostavil overený jedálníček tak sa rád nechám poučiť.

PS: za počítačom som max 1,5 hod. za deň. Telku pozerám len ráno teleráno a večer... Cez deň iba škola a šport.

//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 21:02)
A občas si dám na raňajky rybičky alebo jogurt. To mávam tiež niekedy aj poobede...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Yogi19 napísal:blablabla A nejedávam po 17:30. Raňajky nemávam, na desiatu si kúpim žemlu so zemiakovým šalátom a salámou
to snad nemyslis vazne :lol:

prvy krok nie chudnutia, ale zakladneho stravovania su ranajky, dobre, vyzivne ranajky
ciste vlocky, plny hrncek zalej mliekom, osup jeden banan a mas super ranajky (ak ti nechutia ciste, daj lyzicu medu alebo co ja viem co :D mne ciste vlocky nevadia, takze som nikdy nemal potrebu skusat prisady) pripadne ine, normalne ranajky, salka caju, pecivo, zelenina

ziadne zemiakove salaty na rano, skus obmedzit maslo (neviem naco to vobec ludia este jedia) pridaj zeleninu, aspon jeden kus zeleniny za den, idealne viac krat, viac kusov ofc
jedz casto, male davky, a neboj sa najest aj vecer (zase neprehanat nie kazdemu to robi dobre), ja zeriem aj o 23:00 a nasledne o pol hodinu chodim spat, nepriberam

to ako ty mas zostaveny den mi pride uplne hlupe lebo telo pol dna nema v sebe nic, tak samozrejme ze vsetku veceru si ulozi do tuku ked vie ze 12 hodin nic nepride prakticky chodis z extremu (nazraty salatmi) do extremu (hladovka vecer az do rana-desiaty) co je to najhorsie co mozes spravit
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Z takého pohľadu som to nebral, určite sa poučím a ďakujem :-)

//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 14:58)
Ešte by som sa chcel spýtať či sú tieto topánky vhodné na bicykel, florbal a hokejbal :
http://www.biga.sk/bezecka/salomon-xa-p ... reen/82847
Ak sa hodia iné tak poraďte.
A druhá otázka je že či je lepšie piť pri športe čistú vodu, ako to robím teraz, alebo sa oplatí kúpiť nejaký iontový nápoj, vďaka.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Pomoc s klbami EDIT: vyber topanok + pitie pri športe

ak to nebudu cinske tramky tak je to v pohode a pit no ak rozmyslas zdravim smerom tak jedine voda
..ziadne napoje..
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

ten shop je predrazeny...napr. ja mam tieto http://www.sportsdirect.com/adidas-adis ... ens-211002 len bledo-modre biele (ano su to womens ale ze by som v tom videl nejaky rozdiel...). Su fakt fajne, uplne lahka noha v tom...obcas neviem ci behaju tie topanky alebo ja :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Čo sa týka chudnutia tak tu už bolo spomínané, že je lepšie jesť častejšie a v malých dávkach ... odporúčam prezrieť si túto stránku http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/ mne osobne to celkom pomohlo. Aj keď som sa držal skôr vlastnej upravenej verzie, ktorá zahŕňala beh každé ráno a častejšiu fyzickú aktivitu... V podstate som sa toho tak voľne držal. Mal som menšie problémy s chrbticou, bolesti v krížoch ale to som poriešil cvičením brušných a chrbtových svalov ...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Yogi19 napísal:Z takého pohľadu som to nebral, určite sa poučím a ďakujem :-)

//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 14:58)
Ešte by som sa chcel spýtať či sú tieto topánky vhodné na bicykel, florbal a hokejbal :
http://www.biga.sk/bezecka/salomon-xa-p ... reen/82847
Ak sa hodia iné tak poraďte.
A druhá otázka je že či je lepšie piť pri športe čistú vodu, ako to robím teraz, alebo sa oplatí kúpiť nejaký iontový nápoj, vďaka.
iontovy nápoj určite :wink:
môj obľúbeny - http://www.protein.sk/isotec-scitec-nut ... p-863.html (pomaranč)
Napísať odpoveď