predpokladal som, ze ked ten zakon tak stale vsetci spominate a hovorite, aky je strasne dolezity...tak si ten zakon zasluzi aspon ustavnu ochranu...takze zakon o rodine nie je ani ustavny?ColdRain napísal:vysvetlíš mi ako si prišiel na to, že na zmenu zákona o rodine treba ústavnú väčšinu? nebuchol si sa do hlavy?
politika je nieco ine, nikdy nemozes vediet, ci KDH nepodpori registrovane partnerstva vymenou za nieco co chce KDH, ale ostatni nie...ColdRain napísal:Fico keď nastúpil k moci, dohodol sa s pánbičkármi, že registrované partnerstvá otvárať nebude, takže politická vôla nebude...súčasnú koalíciu tvorí aj KDH takže tam vôla tiež nebude...
akosi nechapem to o ficovi, to ten 7% zisk KDH je pre stranu ktora mala 40% tak dolezity, ze s nimi uzatvara nejake dohody? ja o ziadnej takej dohode neviem...
tak potom bude ovela jednoduchsie, ked sa zo zakona o rodine len vyciarknu slova "muz a zena"...adoptovat deti mozu aj jednotlivci, to sa zo sucasnym zakonom o rodine "nebije" ??? ...preco by sa teda s tym zakonom malo "bit" to, ze tuto moznost by mali aj registrovani partneri...ked ju uz maju manzelia a aj vsetci slobodni obcania...ColdRain napísal:na zavedenie adopcií, teda osvojenia detí homosexuálnymi pármi by bolo treba zmenu zákona o rodine, keďže ten jasne určuje, že ako spoločné dieťa si dieťa môžu osvojiť len manželia...