Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
kedze Hollywood vlastnia Zidia, vobec ma to neprekvapuje 
Absolútne celá produkcia Hollywoodu je od Židov pre Židov, len nám, tupým gojimom to nevadí.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Okay, musím priznať, že ten odkaz z Beo ma celkom pobavil
Takú znášku hovadín, aké som sa v ňom dočítal, som pokope nevidel už pekne dlho. Človek, ktorý je jeho autorom, je buď bohovsky dobrý troll, alebo je mentálne retardovaný a to teda poriadne. Asi práve preto tam nie je zverejnené meno autora, pretože by ho asi šli vyhľadať s kazajkou. Jednoznačne J.J. Abrams myslel pri tvorení Lost na židovské analógie, ako keby s tým už nebolo dosť roboty. A na jeho Star Trek nemajú srandisti z Beo nič? Prípadne aj na seriál Alias...Toto je už fakt choré...
Naopak, autor tam je a to tento:
http://beo.sk/sloboda-prejavu/1039-igor ... so-studiom
-
seth82
Darca
AHA, mea FAIL. Asi preto som ho nemohol nájsť pod článkom :3 K tomu autorovi napíšem iba ROFL a venujem mu obrázok v prílohe...
takú znášku hovadín ako je celé BEO som pokope ešte nevidel... kresťanskí pravičiari so zjavnou slabosťou na konšpiračné teórie. pokiaľ si niekto uprdne tak do toho hneď zatiahnu židov, satanistov alebo homosexuálov (ktorých familiárne nazývajú "antikristi").seth82 napísal:Okay, musím priznať, že ten odkaz z Beo ma celkom pobavilTakú znášku hovadín, aké som sa v ňom dočítal, som pokope nevidel už pekne dlho. Človek, ktorý je jeho autorom, je buď bohovsky dobrý troll, alebo je mentálne retardovaný a to teda poriadne. Asi práve preto tam nie je zverejnené meno autora, pretože by ho asi šli vyhľadať s kazajkou. Jednoznačne J.J. Abrams myslel pri tvorení Lost na židovské analógie, ako keby s tým už nebolo dosť roboty. A na jeho Star Trek nemajú srandisti z Beo nič? Prípadne aj na seriál Alias...Toto je už fakt choré...
Ta recenzia je neuveritelna
Odkaz nizsie je aj na Harryho Pottera 6, autor opat genialne odhaluje mnohe skryte posolstva, pricom najlepsie to asi vystihuje tento uryvok:
"Avšak vďaka filmu Harry Potter a polovičný princ sa týmto ľuďom dostane pod kožu informácia, ktorú sa niekedy nedarí vštepiť ani politicky prispôsobenému historickému výkladu a to, že Adolf Hitler je stelesnením všetkého zla."
Ja nerozumiem tym ludom, co to pisu. Oni to evidentne myslia vazne, musia byt chory.
"Avšak vďaka filmu Harry Potter a polovičný princ sa týmto ľuďom dostane pod kožu informácia, ktorú sa niekedy nedarí vštepiť ani politicky prispôsobenému historickému výkladu a to, že Adolf Hitler je stelesnením všetkého zla."
Ja nerozumiem tym ludom, co to pisu. Oni to evidentne myslia vazne, musia byt chory.
Samozrejme Cagan prehana, rovnako ako vy prehanate s tym vasim zlachcovanim skutocnosti.
Aký židovský je Hollywood?
Aký židovský je Hollywood?
-
seth82
Darca
Máš nejaké dôveryhodné informácie, ktoré by ma donútili, aby som skutočnosť nezľahčoval? Lebo ja si nejako nevšímam, aby mi nejako Židia, Slobodomurári a Bohemian group sťažovali, komplikovali, alebo ovládali život (dúfam, že tu na mňa nik nevytiahne otrepanú frázu "ty si už súčasťou ich plánu, lebo to nevidíš", pretože tá na mňa už dávno neplatí).
Ten článok z NYTimes okomentujem iba jeho úvodným odstavcom:
A poll finds more Americans disagree with the statement that 'Jews control Hollywood.' But here's one Jew who doesn't. A samozrejme, Beo na to automaticky skočí a použije to ako niečo HUUUUUUUU o_O
Na záver: "Without us, you'd be flipping between "The 700 Club" and "Davey and Goliath" on TV all day."
- Without Jews, Hollywood would just be controlled by other people.
Ten článok z NYTimes okomentujem iba jeho úvodným odstavcom:
A poll finds more Americans disagree with the statement that 'Jews control Hollywood.' But here's one Jew who doesn't. A samozrejme, Beo na to automaticky skočí a použije to ako niečo HUUUUUUUU o_O
Na záver: "Without us, you'd be flipping between "The 700 Club" and "Davey and Goliath" on TV all day."
- Without Jews, Hollywood would just be controlled by other people.
vydrzal som to do polovice, ale vacsi prejav paranoje som uz dlho nevidel... ani tie blesky hromu ich nepreberu...hughito napísal:Súhlasím s tým, že ak by sa mocí chceli tajne stretávať, tak sa stretnú tak, že by o tom nevedel nikto.
Záhadné je aj to, že všetko okolo toho je ohromne tajné, nikto tam nemá povolený vstup, ale záhadne vedia čo sa tam deje, majú zoznamy ľudí..
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2011, 14:49)
Seriál LOST - jasný židovský odkaz.http://www.beo.sk/recenzie/1274-the-los ... -diverzity
-
Anem
Star
zaujímavý rozhovor s Ahmadinedžádom 
Ja vazne neviem o com zas pises, ale v podstate to je jedno. A kedze nic nevyvracias takze seth suhlasis s tym ze zidia maju nemaly vplyv v Hollywoode?seth82 napísal:Máš nejaké dôveryhodné informácie, ktoré by ma donútili, aby som skutočnosť nezľahčoval? Lebo ja si nejako nevšímam, aby mi nejako Židia, Slobodomurári a Bohemian group sťažovali, komplikovali, alebo ovládali život (dúfam, že tu na mňa nik nevytiahne otrepanú frázu "ty si už súčasťou ich plánu, lebo to nevidíš", pretože tá na mňa už dávno neplatí).
-
seth82
Darca
LOL a čo mám akože vyvracať? Názor jedného týpka zverejnený na blogoch NY Times? To hádam nemyslíš vážne
Ja jeho názor za tvrdý fakt určite nepovažujem, takže si myslím, že nemám nič na vyvracanie a nemusím dokazovať opak...
//A ešte mi to proste nedá: Ja tvrdím, že Hollywood je ovládaný bandou Mončiči z planéty Mwahaha. Skontaktujem zopár známych z MovieManie a Kinemy, nech napíšu niekde na blogy krátke správy, ktoré to budú priamo alebo nepriamo potvrdzovať. Verím, že aj tuná by ma určite podporili Slay, Hughito a ďalší - boha jeho, ono Hollywood bude fakt ovládaný Mončičákmi. Pravda bude na svete, dáme to na Beo a Prop. A zvedavec.org, NWOO.org, plus na ďalších over9000 trápnych webov,ktorých zoznam sa nachádza napravo dole na NWOO.org. A bude z toho mejhem, natočia sa nastrihané dokumenty na YouTube.
A aby som bol úplne sprostý/prostý - Rupert Murdoch nie je Žid, pričom vlastní Fox, najväčšie štúdio, plus Alan Ladd Junior, ktorý je v Pathé, Universale a bol aj generálnym riaditeľom Foxu, nie je taktiež Žid. Steve Burke, CEO NBC Universal taktiež nie je Žid. BOOOOM - teória narušená, Hollywood nie je kontrolovaný Židmi, najväčšie štúdiá nie sú nimi riadené. Čo teraz? Tragédia, poniektorí nebudú spávať?
//A ešte mi to proste nedá: Ja tvrdím, že Hollywood je ovládaný bandou Mončiči z planéty Mwahaha. Skontaktujem zopár známych z MovieManie a Kinemy, nech napíšu niekde na blogy krátke správy, ktoré to budú priamo alebo nepriamo potvrdzovať. Verím, že aj tuná by ma určite podporili Slay, Hughito a ďalší - boha jeho, ono Hollywood bude fakt ovládaný Mončičákmi. Pravda bude na svete, dáme to na Beo a Prop. A zvedavec.org, NWOO.org, plus na ďalších over9000 trápnych webov,ktorých zoznam sa nachádza napravo dole na NWOO.org. A bude z toho mejhem, natočia sa nastrihané dokumenty na YouTube.
A aby som bol úplne sprostý/prostý - Rupert Murdoch nie je Žid, pričom vlastní Fox, najväčšie štúdio, plus Alan Ladd Junior, ktorý je v Pathé, Universale a bol aj generálnym riaditeľom Foxu, nie je taktiež Žid. Steve Burke, CEO NBC Universal taktiež nie je Žid. BOOOOM - teória narušená, Hollywood nie je kontrolovaný Židmi, najväčšie štúdiá nie sú nimi riadené. Čo teraz? Tragédia, poniektorí nebudú spávať?
Takto, k tomu Bohemian klubu, fakt úprimne ľutujem tých 45 min, ktoré som strávil pozeraním takej sračky. Na jednej strane nadávate na američanov, konzum, židovský hollywood a na strane druhej žeriete tie najúbohejšie sračky aké sa dajú nafilmovať. Z konšpirácií sa vďaka dopytu blbečkov stal vážne dobrý obchodný artikel. Ak sa na tom odbavujú 14 ročné deti, alebo 17 roční spasitelia sveta, tak to beriem, že v pohode, aj ja som bol mladý blbý, ale vskutku ma táto aktivita zaráža u dospelých jedincov, ktorí už možno majú vlastné rodiny. Ja neviem, tie chemtrails sú asi fakt pravda, asi na vás nasypali niečo čo vám zastavilo mentálny vývoj v 13tich rokoch.
no skoda, ze ste to nijako neuzavreli, vyslo to nejako do stratena.
takze existuju vlastne konspiracie ci neexistuju?
z niektorych tu ide taky smiesny dojem, ze vlastne nijake konspiracie nikdy v historii neboli a ani v sucasnoti napr. kolegovia v praci nikdy neintrigovali
zda sa, ze v nasom svete sa vseto deje priamo a na rovinu a ze to tu tak bolo vzdy:)
z niektorych tu ide taky smiesny dojem, ze vlastne nijake konspiracie nikdy v historii neboli a ani v sucasnoti napr. kolegovia v praci nikdy neintrigovali
zda sa, ze v nasom svete sa vseto deje priamo a na rovinu a ze to tu tak bolo vzdy:)
-
P3Bo
Guru wannabe
Čo čakáš, že príde jeden užívateľ a povie "konšpirácie sú pravdivé" a tým to je vyriešené ? To tu tých 8 strán naňho čakáme ? Uzavrieť si to musíš sám. Porovnávať intrigy v práci s konšpiráciami ..... ach možno si akurát trafil kde vznikajú obidve teórie.
no tak konšpirácie o ovládaní sveta sú fakt niečo iné než nejaké frfľanie ľudí v práci 
i keď po obsahovej stránke sa obe dajú zaradiť do škatuľky s názvom "bullshit"
i keď po obsahovej stránke sa obe dajú zaradiť do škatuľky s názvom "bullshit"
Už to tu bolo niekým správne podoknuté - konšpirácie je pojem, ktorý označuje pôsobenie tajnej (podzemnej) organizácie, pred verejnými úradmi, resp. políciou. To je normálny fakt, tento pojem sa používa vo faktografických knihách.no skoda, ze ste to nijako neuzavreli, vyslo to nejako do stratena.
Ale toto, čo sa označuje za konšpiráciu dnes, to je v drvivej väčšine absolútny nezmysel, poprípade, pár % na tom je pravdivých a zbytok domyslených, vykonštruovaných a hyperbolizovaných.
kua s vami, este som si to isiel pozriet do slovnika, ked sa uz teda bavime po slovensky
a je to tak ako som myslel, nema to nic s podzemnymi organizaciami:
konspiracia - sprisahanie, ilegálna činnosť; komplot, tajná dohoda.
nuz teda, niektori jednoduchsi jedinci si myslia, ze nieco take sa v nasom svete nedeje?
a nikdy v historii nedialo ci len dnes sa uz nedeje?:)
ci pri snahe ovladnutia napr.pracoviska ci na arene ovladania sveta sa proste pouzivaju priame sposoby a povedzme rovno cestne a na rovinu?:)
naivnost niektorych ludi je naozaj smiesna a neuveritelna
a je to tak ako som myslel, nema to nic s podzemnymi organizaciami:
konspiracia - sprisahanie, ilegálna činnosť; komplot, tajná dohoda.
nuz teda, niektori jednoduchsi jedinci si myslia, ze nieco take sa v nasom svete nedeje?
a nikdy v historii nedialo ci len dnes sa uz nedeje?:)
ci pri snahe ovladnutia napr.pracoviska ci na arene ovladania sveta sa proste pouzivaju priame sposoby a povedzme rovno cestne a na rovinu?:)
naivnost niektorych ludi je naozaj smiesna a neuveritelna
-
P3Bo
Guru wannabe
jednoduchší si tu akurát tak ty. Prečo mám dojem, že čítaš len svoje príspevky? Prečítaj si ten hughitov čo je nad tebou raz , potom druhý krát a pokračuj pokiaľ nepochopíš.