LETO 2011
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: LETO 2011
Niekam s priatelkou na dovolenku. Uvidime, co nam dovoli cas a penazenky. Moznosti je vela od Karibiku po Chorvatsko. Potom urcite nejaky vikend s nasou partiou niekam na stanovacku. Pripadne nejaky festival.
-
redliner
King
Ako každý rok do Mníchova, neskôr nejaký fest atď.
snad sa vydari kuba.. zaciatkom septembra.
.
mojito, plaz, mozno skusim cigaru:)
.
mojito, plaz, mozno skusim cigaru:)
-
kukiak
Addict
Planujem to chronologicky. Topfest, potom pojdeme 12ti zburat za 12dni bulharsko, duchonka. A potom uz len chaty, kupalisko a dufam nejaka nenarocna brigadka 
cele leto budem mimo Slovenska, v US and A.
-
hojko
Site Admin
Neplanujem si taketo veci, ale na toto len mam uz plan a tym je Tour de France (cyklistika)
A inak co bude, to bude, kto vie, ze ci sa aj dozijem(e) 
Ja nič extra, bridága niekde vo fabrike a proste klasika.
Neuveriteľne sa teším na leto,tento rok som si opäť naplánovala môj obľúbený dovolenkový trojboj - krátka poznávačka v zahraničí, 10 dní vyvaľovania pri mori a neodmysliteľná turistika po Slovensku. Medzitým zrazy, festivaly, opekačky, bike, korčule , lozenie po hradoch a zámkoch a čo najviac výletov do prírody.
Leto prosím príď ... aj jar by mi už stačila
Leto prosím príď ... aj jar by mi už stačila
-
seth82
Darca
Najpravdepodobnejšie bude leto strávené dizertačkou. Nejaká krátka dovolenka na Slovensku možno a v kútiku duše dúfam, že pôjdem niečo pofotiť na Madeiru...
Minulý rok to bolo Bulharsko a roadtrip po SVK, tento rok to určite bude tiež trip (ešte sme sa nerozhodli, že či SR alebo ČR) a či bude aj nejake zahraničie, tak to sa uvidi podľa financii.
-
Fabo
Hardcore addict
seth: na madeiru lepsie na jar.. ale da sa aj v lete.
-
seth82
Darca
Neboj, ja mám Madeiru preskúmanú hádam ako nik, kto tam ešte nebol
Všetko, od cien, cez turistické trasy, dopravu, prenájom áut, kadejaké prechádzky po google maps, atď...Viem, že na jar by možno bolo optimálne, ale aj leto je OK, okrem toho je tam kľud a svätý pokoj...
-
Dede
Medium Star
Ja sa chystám na začiatku leta na brigádu dúfam, že mi to vydá... a potom vodičák robiť 
-
Peter_Retep
VIP
kedze budem pracovne povinny za predpokladu ze zostatnicujem, budem len makat. a bolo by blbe pytat si hned dovolenku
takze cele leto na SVK
-
badboy007
Star
ako vždy dovolenka (ITALY), nejaké festivaly, brigáda a ak sa mi podarí tak pôjdem do Kanady..
no ja mam toho tolko naplanovane... Topfest a ine festivaly, Praha s kamaratkou, Chorvatsko/Egypt s partiou na poriadnu zurku, Oktoberfest (konecne!)... no, uvidime, pokial ma penazenka pusti 
V lete by som mala ísť na dovolenku na 5 dní do atén
-
nestik
Medium Professional
Snad dake kupaliska, sem tam futbal len tak s partiou, cele leto inak asi makacka v posilke, dovolenka este nevieme...
110mat110:
Skvely plan na vander.Ja mam v plane mozno o nieco kratsi ale ciel rovnaky.
Skrz Volovske vrchy do KE.Verim,ze sa podari.Vybavila som si uz aj spolocnost.
A samozrejme dufam,ze o5 nejaka brigadka,stanovacka pri Maši v Slovraji a matematika (musi byt).
A kadeco ine snad sa pritrafi.
Sadla na mna predprazdninova nalada-slnko svieti,hraju The Killers,prvy jarny den tu mame...
At vam vsetko vyjde podla planov,uzite si zapady slnka pri prechadzkach a vychody slnka v lese zo stanu a na obed sa niekde skryte
A prajem pekny Brutal Assault a MAsters,ked tam niekto idete 
Skrz Volovske vrchy do KE.Verim,ze sa podari.Vybavila som si uz aj spolocnost.
A samozrejme dufam,ze o5 nejaka brigadka,stanovacka pri Maši v Slovraji a matematika (musi byt).
A kadeco ine snad sa pritrafi.
Sadla na mna predprazdninova nalada-slnko svieti,hraju The Killers,prvy jarny den tu mame...
At vam vsetko vyjde podla planov,uzite si zapady slnka pri prechadzkach a vychody slnka v lese zo stanu a na obed sa niekde skryte
Leto 2010 bolo zatiaľ moje naj. a dúfam že leto 2011 bude ešte lepšie !!! Asi za najlepšiu akciu považujem triedna koncoročná chata a potom Orange Joj Music Summer Orava !!! A hrozne sa bojím že mi akurát v ten výkend niečo do toho skočí
Ale tak hádam nie. Určite stanovačky, rôzne akcie v meste, kúpanie, slnenie sa, a trošku svetu ukázať čo som od začiatku zimy robil v posilke