Spúštanie pri štarte pc
Spúštanie pri štarte pc
Zdravím..neviem, z akého dôvodu, ale vždy sa mi po štarte pc otvorí okno knižnice..viď na obrázku..nevie niekto, čo mám spraviť, aby sa mi to samovoľne po spustení neotváralo? Vďaka za info..
Re: Spúštanie pri štarte pc
Win+R » napíš msconfig » karta Po spustení a pozri či tam nemáš niečo s knižnicou.
Pri XPčku bol problém pri otváraním dokumentov po štarte OS. Dalo sa to vypnúť upravením hodnoty v registroch.
Štart - Spustiť - napíš regedit - klik OK (alebo stlač Enter)
Preklikaj sa k HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon a v Userint budeš asi mať C:\Windows\system32\userint.exe, userint.exe
Tak klikneš na Userint pravým - zmeniť a userint.exe za čiarkou zmažeš, čiarku tam nechaj.
Ak by to nepomohlo skúsime niečo iné
Pri XPčku bol problém pri otváraním dokumentov po štarte OS. Dalo sa to vypnúť upravením hodnoty v registroch.
Štart - Spustiť - napíš regedit - klik OK (alebo stlač Enter)
Preklikaj sa k HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon a v Userint budeš asi mať C:\Windows\system32\userint.exe, userint.exe
Tak klikneš na Userint pravým - zmeniť a userint.exe za čiarkou zmažeš, čiarku tam nechaj.
Ak by to nepomohlo skúsime niečo iné
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skus sa pozriet do Startu a tam niekde v Programs by mala byt zlozka Startup ..Pozri ci je prazda. Ak nieje, tak zmaz co tam nepotrebujes 
Popripade dana zlozka sa nachadza priamo:
%systemdrive%\users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
For all users, you will find the startup folder in:
%systemdrive%\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Popripade dana zlozka sa nachadza priamo:
%systemdrive%\users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
For all users, you will find the startup folder in:
%systemdrive%\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Denco, Tvoj postup pomohol..díky moc, obom, chlapi.. ;