3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Zdravim.
PLs neviete ako mozem meteor ktory je 2 D a je v .jpg mozem peviest do 3D? Stiahol som si prave 3D Studio Max 8.0
Prikladam obrazok:
PLs neviete ako mozem meteor ktory je 2 D a je v .jpg mozem peviest do 3D? Stiahol som si prave 3D Studio Max 8.0
Prikladam obrazok:
- Prílohy
-
- meteorit.JPG (5.52 KiB) 1029 zobrazení
vymodelovanim.. ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...toto som z toho vyčaroval a myslím, že už z toho viac nedostanem...
ma zmysel vobec inštalovať 3ds max zo zdielanou grafov ? v notebooku ? totiž , PC je momental mimo prevádzky na dosť dlhšiu dobu a chcel by som sa začať učiť v 3ds len asi to zo zdielanou grafou(sis mirage 3 graphics) nepojde , či ?
-
vrtulnik
Medium Professional
Na ucenie Ti to urcite staci.
a načo potom treba výkonný PC ked sa tu niektory pýtajú ludí čo robia práce že ake maju mašiny ?
ide oto že ked som robil v archiCad 12 tak mi nešlo zobraziť nič v 3D v tedy zmrzol laptop , tak že či nehrozí aj niečo taketo u 3ds
a rovno aj dalšia otázka, vela ludi tu skorej odporučuje 2009 3ds , tak že či preto že je najlepšia alebo preto že su už zvyknuty na 09 a nechce sa im učiť v 10 , teda ktory mam stiahnuť , ktoru verziu
ide oto že ked som robil v archiCad 12 tak mi nešlo zobraziť nič v 3D v tedy zmrzol laptop , tak že či nehrozí aj niečo taketo u 3ds
a rovno aj dalšia otázka, vela ludi tu skorej odporučuje 2009 3ds , tak že či preto že je najlepšia alebo preto že su už zvyknuty na 09 a nechce sa im učiť v 10 , teda ktory mam stiahnuť , ktoru verziu
Potrebujes silny procesor, popripade grafiku(ak ti to podporuje) na render sceny. Taktiez potrebujes vela pamate RAM, ktorej 3Ds Max spotrebuva docela dost v zavislosti od mnozstva objektov v scene, polygonov, atd. Ohladom verzie maxka, ja sam robim v 2009 no planujem prechod na 2011, 2010 ani neinstaluj pretoze mne osobne neustale padala, mrzla. 2011 by na tom mala byt uz lepsie, ale to nech sa vyjadria ti, co ju pouzivaju.
-
TUCERO_SVK
Star
2011 je lepší /stabilnejší / ako 2010 ale na notebook a učenie určite 2009. Postačí ti na väčšinu modelovacích technik atd. V 2011 je pár nových vecí ale to ti viacmenej chýbať nebude. Ale keby si veľmi chcel novsi tak určite nie 2010.
Ano vymodelovanim. PLs naky navod pre lajka.
-
vrtulnik
Medium Professional
Ked prejdem na 2011, tak mi otvori subory aj z 2009? Niekde som cital, ze nie...
-
Grim
Darca
...otvorí...
Zdravím,
rád by som začal s modelovaním a zaujímalo by ma, aký je najlepší program na začiatok.
Lord_3D
rád by som začal s modelovaním a zaujímalo by ma, aký je najlepší program na začiatok.
Lord_3D
každý ti odporučí to svoje. ja by som ťa ukecal na Cinemu4D, lebo je user friendly a v češtine. niekto ti odporučí blender, lebo je free a ide na linuxe. a zvyšok ti odporučí 3Ds max, lebo "to používa každý" 
-
vrtulnik
Medium Professional
Skus 3DS Max a potom skus Cinemu... Uvidis, co Ti "sadne".
tak tomuto hovorim Renderer, podla mna jednoznacne prekonava Maxwell a Fryrender. Hned ako som to videl som to sem musel dat
Indigo Renderer
Indigo Renderer
-
uplink
VIP
pippo - viac ako impresívne, ale napísať že prekonáva Maxwell je trochu zcestné, vzhľadom na to že všetky konkurenčné renderery používajú simuláciu, zatiaľ čo Maxwell používa skutočnú fyziku 1:1 ako v reálnom svete. Avšak ak je Indigo rýchlejší ako Maxwell, tak klobúk dole, fakt super renderer.
Indigo Renderer is an unbiased, physically based and photorealistic renderer which simulates the physics of light to achieve near-perfect image realism.
Maxwell Render™ is a rendering engine based on the mathematical equations governing light transport, meaning that all elements, such as emitters, materials and cameras, are derived from physically accurate models. Maxwell Render is unbiased, so no tricks are used to calculate the lighting solution in every pixel of a scene; the result will always be a correct solution, as it would be in the real world. Maxwell Render can fully capture all light interactions between all elements in a scene, and all lighting calculations are performed using spectral information and high dynamic range data.
no dobre, mozno to bol len chvilkovy osial a nechal som sa uniest
, ale v porovnani co som videl sa mi to zdalo o nejake to % krajsie ako maxwell.
-
uplink
VIP
pippo - mal som pod[r]obný pocit pri tom videu, ale potom som si pozrel top práce z Maxwellu a vedel som koľká bije 
Samozrejme, ak by Indigo dosahoval aspoň podobné rýchlosti ako doteraz neprekonaný V-ray v pomere rýchlosť/kvalita, tak máme nového kráľa
Samozrejme, ak by Indigo dosahoval aspoň podobné rýchlosti ako doteraz neprekonaný V-ray v pomere rýchlosť/kvalita, tak máme nového kráľa
tak tak, zajtra skusim spravit porovnanie na niektorej z mojich starsich scen a uz dopredu viem ze nedosiahnem take vysledky jak na tom videu 
-
uplink
VIP
pippo - bohate postačí ak sa dočkáme nejakého akéhokoľvek rendru, lebo ja som s Maxwellom nedokončil ani teapot so skleneným materiálom
a to som ho renderoval na 12tich strojoch naraz. Proste som nastavil podľa návodu všetko na max...a nešlo to, bolo tam že estimated time, nejakých 50 hodín, tak som to vypol. Mal to byť teapot na podložke čo mala materiál kobercu, jemné ochlpenie a scéna mala HDRi na odrazy, také 20 megapixlové