Ake mate auto?
-
tomas.spissak
Amateur
Re: Ake mate auto?
nechcelo by to nieco silnejsie ako 1.6, ci staci? a aku mas na tom spotrebu?
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked som ho kupoval pred dvoma rokmi, tak som si nemohol vyberat,narazil som na dobru cenu...sice cosi uz trebalo do toho investovat,ale celkom to ide...ked na tom neblaznim,tak je to do 7 litrov 
-
p4ra
Redeemer
Skoda Octavia II Combi 4x4 1.9 TDi. Je v striebornej farbe, v plnej vybave s polokozou. Foto hodim potom. 
Troska zmena u mna 
///pre toho hrdinu co sa boji podpisat pod karmu - STKcky robim po znamosti tak ako kazdy co ma skodovku... a by som chcel vidiet tvoj "vrak" ty mantak...
///pre toho hrdinu co sa boji podpisat pod karmu - STKcky robim po znamosti tak ako kazdy co ma skodovku... a by som chcel vidiet tvoj "vrak" ty mantak...
-
Fabo
Hardcore addict
praskli ti pera vpredu?
Fakt to vyzera divne, zvlast ked vezmes ze Mka su zname tym ze "inzenyri mladoboleslavske skodovky chteli nejspis nabidnout ridicum zazitek z rizeni motoroveho clunu", aby som parafrazoval iste fan stranky 
vpredu -2,5 zavitu
na clny som alergicky 
uplne zenske, cerveneho dablika
Peugeot Partner rv 09 s neskutocnou smolou na sutre do celneho skla 
-
Point
Professional
tak sa pochvalim aj ja 
// dakujem vsetkym za pochvalu .. nenormalne to cloveka potesi ked pocuje takuto chvalu od inych
// dakujem vsetkym za pochvalu .. nenormalne to cloveka potesi ked pocuje takuto chvalu od inych
-
xH4wK
Tak uz som kupil toho diesla ktoreho som chcel 
Seat Leon 81kW 110PS v serii.
Vybava viacmenej zakladna, aspon el. okna v predu to ma
Narazniky z Cupry
Sportovy podvozok Bilstein
Ma to uz cez 162 000km
Podla hrubiek laku vsetko povodne
Technicky stav vyborny (klop klop)
r.v. 2001
Dal som chip na 140 koni a 282Nm krutak, maximalna spokojnost.
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 19:52)
Pridane nove foto
Seat Leon 81kW 110PS v serii.
Vybava viacmenej zakladna, aspon el. okna v predu to ma
Narazniky z Cupry
Sportovy podvozok Bilstein
Ma to uz cez 162 000km
Podla hrubiek laku vsetko povodne
Technicky stav vyborny (klop klop)
r.v. 2001
Dal som chip na 140 koni a 282Nm krutak, maximalna spokojnost.
//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 19:52)
Pridane nove foto
-
p4ra
Redeemer
Tak som po piatich mesiacoch vymenil auto a splnil si svoj sen. Od piatku som stastnym majitelom Ford Focus ST 220. 
166 kW / 225 HP
166 kW / 225 HP
Super voľba... BTW, nieje to náhodou iba focus st? aspoň ja som ešte o st220 focuse nepočul.
Škoda len, že to má tak málo valcov
Škoda len, že to má tak málo valcov
-
17
Light Professional
Momentalne jazdim na nasom Renaulte Mégane Scénic r.v. 1998 (aj ked v papieroch je 1997), je to 1,6 66kW. Je to rodinne auto a velmi spolahlive, taky mensi VAN ale mne to vyhovuje, vnutri je dostatocny komfort a rozhlad. Vybava tiez nie je zla (el. okna, klimatizacia, servo, imobilizer, abs...). A ked sa podari, toto leto si kupime nieco ine a tento René pojde mne. Neskor pridam fotky.
-
p4ra
Redeemer
Dunlop, niekde ho uvadzaju, ako ST 220, niekde len ST. V podstate je to to iste. 
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Každopádne je to pekná raketa
.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
BMW 530D e39 1999 135kw 184hp km stočene takže ani boh nevie .. časom ak budu love tak pojdu kolesa , folie , predny spojler na naraznik , dvojity vyfuk, dopredu angel eyes a dozadu crystal svetla , mkovy volant a dost takychto vychytavok 
// odpoved na karmu : je jasne ze prve co pojde vymenit a dat dokopy je motor .. si urcite z tych skusenejsich ked mi vravis aby som na bavore vymenil rozvody
no vzhlad riesim az po tom ako bude motor , naprava a vsetko toto dolezite v top stave .. ze je to stare viem no ale kolko idiotov dava dokopy este starsie auta , tuzeri tuzinguju embecky, pcoviny a mam co mam a nechcem to nechat v takomto stave ... nazyvat to auto starym vrakom
co som mal kupit za tu sumu opel astra 2005 ?
aj ked si dal k+ nekomentuj ak sa nevyznas .. ak som ja ten co sa nevyzna tak som kupil stary vrak ale mne staci a paci sa mi a som spokojny
// Dante Flyshit : spojler ako spojler , nie som drbo aby som tam daval kridla , poriadne si precitaj ze ide o spojler na naraznik je to lista siroka 10 cm ktora zaruci sportovejsi vzhlad .. sorry za gramaticke chyby , som nevzdelany tupy clovek
// odpoved na karmu : je jasne ze prve co pojde vymenit a dat dokopy je motor .. si urcite z tych skusenejsich ked mi vravis aby som na bavore vymenil rozvody
// Dante Flyshit : spojler ako spojler , nie som drbo aby som tam daval kridla , poriadne si precitaj ze ide o spojler na naraznik je to lista siroka 10 cm ktora zaruci sportovejsi vzhlad .. sorry za gramaticke chyby , som nevzdelany tupy clovek
-
Dante Flyshit
Medium Expert
V jednoduchosti je krása
. Troječka je veľmi pekná, tej päťke by pristali krajšie elektróny a predné svetlá po FL. Spoiler néééé
.