Netlačí tlačiareň HP
Netlačí tlačiareň HP
mám problém s multi HP 2200series, scan funguje, kopírka tiež, ak chcem tlačiť, uloží to len do frontu. nevytlačí ani skúš. stranu, cartridge má čierny, aj farebný, pc tlač. vidí,no nereaguje. viete mi poradiť? vďaka
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Netlačí tlačiareň HP
Skus popripade ist do start--> spustit a napis services.msc a enter. Potom stopni a opatovne nastartuj service Print Spooler. Sem tam zvykne pomoct 
A volba priamej tlače? HP ju má...
Mam presne ten isty problem...
Na zaciatku som mal tlaciaren HP Deskjet F2420 na notebooku a sla mi maximalne v pohode.
Teraz uz notebook nemam tak som si dal tlaciaren na normal PC
Nech robim co robim nechce tlacit, zakazdym ked dam tlacit nabehne okno s nastaveniami aka velkost typ paiera kolkokrat tlacit atd. Ak dam tlacit naskoci okienko Tlaci sa 1z1 prebehne to za sekundu a to je vsetko nic nevytlaci...
Skusal sam oboje rady co su tuto a ziadna nepomohla.. Prosim mam to ist reklamovat?.. ale ked mi to slo na notasi a na pc uz nie je to vobec pokazene? Pls help
Na zaciatku som mal tlaciaren HP Deskjet F2420 na notebooku a sla mi maximalne v pohode.
Teraz uz notebook nemam tak som si dal tlaciaren na normal PC
Nech robim co robim nechce tlacit, zakazdym ked dam tlacit nabehne okno s nastaveniami aka velkost typ paiera kolkokrat tlacit atd. Ak dam tlacit naskoci okienko Tlaci sa 1z1 prebehne to za sekundu a to je vsetko nic nevytlaci...
Skusal sam oboje rady co su tuto a ziadna nepomohla.. Prosim mam to ist reklamovat?.. ale ked mi to slo na notasi a na pc uz nie je to vobec pokazene? Pls help
-
Soviet
Darca
Skus este upgrade firmwaru na danu tlaciaren. Ak je nejaky na oficialnej HP stranke dostupny.
pozri v nastaveniach tlačiarne port na ktorom jepavel33 napísal:mám problém s multi HP 2200series, scan funguje, kopírka tiež, ak chcem tlačiť, uloží to len do frontu. nevytlačí ani skúš. stranu, cartridge má čierny, aj farebný, pc tlač. vidí,no nereaguje. viete mi poradiť? vďaka
mam cisto novu tlaciaren HP Deskjet 2420.asi pred mesiacom mi este tlacila jedna radost.ale potom mi to neslo.kopirovala mi v pohode,a ked som si dal vytlacit nejaky dokument mi nahodilo tu tabulku ze kolko kopii a velkost a tak.dal som TLACIT, ale tlaciaren nic nespravila.vazne neviem co s tym je.neviete mi niekto rychlo poradit?
-
Soviet
Darca
Pozri ci nieje novy firmware, popripade daj testy tlaciarne, ak k nej mas nejaky software. Nic na nej neindikuje kontrolka atd?
nie.este ze,ked vlozim instalacne cd od tlaciarne mam dat ze ,,instal more softwere,,?