duplicitné témy

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

duplicitné témy

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

:arrow: Neviem či by to tu šlo ale už som sa stretol na fóre nejakom kde pri zakladaní novej témy si overí už témy s podobným alebo rovnakým názvom...je to asi na to dobré aby nevznikali duplicitné témy ...viem že existuje aj možnosť hľadanie ale to nieje moc presné lebo vám to vyhodí neviem koľko strán výsledkov a prehrabávať sa medzi tým je fuška.. tak prečo yb sa jednoduchšie nenahodil nejaký mód čo bude pri vytváraní tém hľadať automaticky témy s podobným názvom... :?: :idea:
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: duplicitné témy

Príspevok od používateľa weroro »

Pojem duplicitná téma nepojednáva len o názve danej témy, ale aj o jej obsahu. Tak ako môže niekto vytvoriť tému s názvom 'pozdrav', ktorej obsahom bude 'ahojte', môžem aj ja vytvoriť tému s názvom 'Tak som práve dorazil' s obsahom 'čavte', čo je vlastne to isté.
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

maš pravdu ale tam ja na to pozerám ináč dokáže to ulahčiť niečo lebo niektoré názvy su same o sebe konkretné a niesu an nich moc iné výrazy..ako teras tu je často spomínaný monitor alebo maturita..a to by ti už vyskočilo že to tu už je..ale to ja len podávam návrh nie príkaz že to spravte le nchcem samotnú prácu moderátorom uľahčiť...hmm
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

V tom prípade si nemal zakladať novú tému, ale napísať do Co by ste privitali nove na fore

Aj tak si myslím, že ťa audiotrack alebo niekto iný z vedenia zruší ako žiadosť na byt.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

weroro napísal:V tom prípade si nemal zakladať novú tému, ale napísať do Co by ste privitali nove na fore

Aj tak si myslím, že ťa audiotrack alebo niekto iný z vedenia zruší ako žiadosť na byt.
netreba, už si to spravil ty
Napísať odpoveď