GPS navigacia
Re: GPS navigacia
Chlapec10 > Ak si si nevšimol alebo si si to nechcel všimnúť tak na konci mám „Osobný názor“ a nečakal som nato takéto reakcie.
Z môjho pohľadu kupovať nejakú no-name navigáciu je dosť na hlavu, ale to bude asi tým, že Garmin mi maximálne vyhovuje (a neskúšal som len 205 – 205 mi ostala najdlhšie).
Z môjho pohľadu kupovať nejakú no-name navigáciu je dosť na hlavu, ale to bude asi tým, že Garmin mi maximálne vyhovuje (a neskúšal som len 205 – 205 mi ostala najdlhšie).
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sorry, ale podla mna nevies o com tocis
tolko ku " či vôbec niekedy v živote nájdeš na na nejaký update"
V pohode by som kupil
Napodobeniny coho, ved nekopiruju nic konkretne??DR8PruBr napísal:Clean_Up > Tie neznačkové lacné napodobeniny by som nekupoval.
99% tychto masin bezi na WinCE, a spustis na nich hocijaky GPS software, takze update najdes aky chces...Ktovie aké to má mapy a či vôbec niekedy v živote nájdeš na na nejaký update... Podpora bude zrejem nulová.
No vidis, a ja mam za 50 eur takuto "lacnu napodobeninu", Ma 4.3 LCDcko, bez problemov mi bezi na nom IGO8, mapy vychadzaju cca 2,3x do roka, a spociva v tom ze si file nahram do PC, SD kartu GPS dam do PC, vymazem mapu na SD, nahram novu mapu na SD, dam spat do GPS... a idem s novymi mapamiRadšej si za 80€ kúp kvalitného Garmina a máš pokoj.
Ja mám Garmin 205 a som maximálne spokojný. Nemá to síce bluetooth, mp3 player a neviem čo, ale ja to ani v navigácii nepotrebujem a osobne si myslím, že je to tam aj dosť zbytočné nakoľko keď jazdíš tak ťa to naviguje (zrejme nepozeráš film počas cesty) a keď stojíš alebo si niekde doma tak pochybujem, že si púšťaš hudbu alebo video cez navigáciu a aj keď tak proste to je malý displej, zvuk o ničom... Môj názor.
V pohode by som kupil
chlapec10 > Načo si to ešte raz „rozcitovával“ ?
-
chlapec10
Addict
sorrac
chcel som len upravit povodny prispevok... ale postlo to nanovo... mozte zmazat...
a to ze to je tvoj nazor beriem... len si myslim ze trocha odveci
hlavne ked niekomu radis co ne/kupit, tak som teda vyslovil moj nazor
PS: IGO8 nepovazujem za noname navigaciu
a to ze to je tvoj nazor beriem... len si myslim ze trocha odveci
PS: IGO8 nepovazujem za noname navigaciu
chlapec10 > Nehovorím o SW ale o HW... Chcel by som vidieť ako budeš reklamovať tvoju navigáciu a hlavne koľko ťa to bude stáť času a peňazí.
-
chlapec10
Addict
Po 2 rokoch co to mam, uplne rovnako ako tu, nijak
ako navigaciu pouzivam nokiu - ovi maps. je to gratis, pravidelne aktualizovane.. proste pohoda
.
uz som s tym pochodil viacero krajin (navigacia autom aj peso) a zatial spokojnost. telefon mam polozeny tam, kde je otackomer
.
uz som s tym pochodil viacero krajin (navigacia autom aj peso) a zatial spokojnost. telefon mam polozeny tam, kde je otackomer
-
Point
Professional
ja som si objednal tu co ma "chlapec10" .. super navigacia..dotykovka funguje uplne krasne..prisla mi s jednym vypalenym pixelom..po cca tyzdni pouzivania som ju zapol (ziadny pad ani nic) a zrazu asi 10 vypalenych pixelov.. hovorim si kaslen na to..ved stala cca 50e a pouzivaniu to nevadi.. o dalsi tyzden cca 50-70 vadnych pixelov.. takze sa tesim co bdue o 2 mesiace .. skoda..bol som s nou celkom spokojny.. rychlost, vydrz baterky..vsetko bolo fajn..asi zly kus
// aby som ju posielal do HK za svoje peniaze? to sa mi neoplati
// aby som ju posielal do HK za svoje peniaze? to sa mi neoplati
-
chlapec10
Addict
tak ju posli na reklamaciu
postovne stoji 10 eur +-
ale musis ty vediet
Ja som na mojom dnes updatol mapy, cely proces trval 5 minut
postovne stoji 10 eur +-
Ja som na mojom dnes updatol mapy, cely proces trval 5 minut
Ahojte chcel by som sa opytat mate s nimi niekto nejake skusenosti? Rozmyslam nad nejakou lacnejsou kedze ju nebudem pouzivat dennodenne len sem tam na nejaky vylet, najlepsie ohlasy som pocul na Navigon, Gamrmin pripadne .
Na heureke som len na presiel a zaujali ma
Ten Garmin sa mi najviac pozdava z hladiska zdarma tahania novych map. Pri Navigone stoji ta sluzba nejakych 20 eur je v tom nejaka vyhoda?
dik
Na heureke som len na presiel a zaujali ma
Kód: Vybrať všetko
http://gps-navigacie.heureka.sk/garmin-nuvi-1350/
http://gps-navigacie.heureka.sk/navigon-40-easy/dik
-
chlapec10
Addict
kup si z ciny za 40 eur a mas pokoj, mas tam SK Igo8 s SK hlasom, a mapy mozes updatovat kolko chces
a nejaky priklad? po warezoch co su mapy tam mozem kludne hadzat hej?
čo sa týka neznačkových alebo "menej značkových" navigácií, tak ma zaujala česká navigácia Dynavix Atto Europe. má niekto skúsenosti s ich produktmi? sú dostupné ich mapy aj mimo oficiálnych spôsobov získania?
čítal som pár názorov na nete vraj zvykne navigácia zamrznúť, lenže to mi pár x spravilo aj moje MIO takže by som to ako pravidlo nebral... zaujímal by ma teda náor vlastníkov navigácie tejto značky.
čítal som pár názorov na nete vraj zvykne navigácia zamrznúť, lenže to mi pár x spravilo aj moje MIO takže by som to ako pravidlo nebral... zaujímal by ma teda náor vlastníkov navigácie tejto značky.
-
hojko
Site Admin
juri89: Ano, nie je problem najst mapy celej Europy pre iGo a nahrat to do zariadenia, resp. pamatovej karty.
-
chlapec10
Addict
napr http://bit.ly/jBSZyo ja mam podobnu uz viac ako 2 roky a slape ako hodinky, mapy som updatoval pred 3 tyzdnami a no problems 
tak vlastne vsade je rovnaky softver len v znackovych navigaciach mam plno nevyuzitelnych blbosti za ktore priplacam plus platene mapy dobre tomu rozumiem? Staci kupit aj nejaku lacnejsiu a nainstalovat do nej igo8 a stahovat mapy z warezu hej? Neviete aj nejake slovenske eshopy na podobne produkty?
dakujem za rady
dakujem za rady
-
chlapec10
Addict
slovenske shopy maju slovenske ceny
mozno skusit nejaky bazar....
v znackovych gps mas rovnake blblosti ako v cinskych,
v znackovych gps mas rovnake blblosti ako v cinskych,
-
Fabo
Hardcore addict
GPSka ma v zasade 2 sucasti:
-HW
-SW
V urcitych (nie vsetkych) pripadoch sa da software menit. Vtedy nemas (z uzivatelskej stranky) ziaden rozdiel medzi nejakou drahou navigaciou z obchodu u nas a lacnou z Ciny. V com sa ale stale mozu lisit je kvalita HW, od presnosti displeja, cez jeho citatelnost az po vydrz samotnej krabicky.
-HW
-SW
V urcitych (nie vsetkych) pripadoch sa da software menit. Vtedy nemas (z uzivatelskej stranky) ziaden rozdiel medzi nejakou drahou navigaciou z obchodu u nas a lacnou z Ciny. V com sa ale stale mozu lisit je kvalita HW, od presnosti displeja, cez jeho citatelnost az po vydrz samotnej krabicky.
vsak to mi to pride ako kupit nejaku krabičku na polskych trhoch 
-
chlapec10
Addict
POZRI, je to na tebe.... ludia ti tu povedali + aj -
Fakt je ten ze vsetky GPSka su z ciny... ja mam z Ciny, SW si mozem dat aky cem, mam tam IGO8 ktory ide bez problemov a mapy som tam nahraval najnovsie, maju cca 3 mesiace, a idu tiez bez problemov... stala ma pred 2 rokmi okolo 50 eur vratane postovneho,. dnes okolo 40.. mam kovove telo a 4,3 display.... nepresnost v dotykoch alebo zobrazeni som zatial nepostrehol
Ako sa rozhodnes dalej ty, to je uz na tebe
Fakt je ten ze vsetky GPSka su z ciny... ja mam z Ciny, SW si mozem dat aky cem, mam tam IGO8 ktory ide bez problemov a mapy som tam nahraval najnovsie, maju cca 3 mesiace, a idu tiez bez problemov... stala ma pred 2 rokmi okolo 50 eur vratane postovneho,. dnes okolo 40.. mam kovove telo a 4,3 display.... nepresnost v dotykoch alebo zobrazeni som zatial nepostrehol
Ako sa rozhodnes dalej ty, to je uz na tebe