I/P: Komplet PC s vodou
Re: I/P: Komplet PC s vodou
Nie, realita. Nepredajné. Horšie ťažko vidno. Predsa len to je potrebné dať odborníkom na ohodnotenie. Záruka nieto, montáž srandovná, tak čo sa čuduješ?
-
chlpacik
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jarda...
Ziadna zaruka?
Montaz srandovna? (Skladal si niekedy nieco take?)
Ked odbornikom na ohodnotenie skus to ohodnotit
Ziadna zaruka?
Montaz srandovna? (Skladal si niekedy nieco take?)
Ked odbornikom na ohodnotenie skus to ohodnotit
-
uplink
VIP
Hmm, veru škoda tej montáže. Veľmi kvalitné súčiastky, a fakt že 360 a 240 v jednom obvode je riadny overkill, ale nevadí, the more the merrier. Škoda len tej vizuálnej montáže
tam si to mohol trochu skrášliť. Keď si to porovnám s mojí Aquariusom, alebo terajším PC, tak je to nebe a dudy. Zaslúžil by si aj ten Tvoj vodník trochu viac poriadku, nemyslíš? Ináč čo sa týka výberu komponentov, tak je to skoro 100 bodový zásah do čierneho.
http://uplink.sk/xs/aquarius.jpg
http://uplink.sk/xs/titan-sabertooth-xl.jpg
Ináč samotná tá skriňa je brutálna
http://uplink.sk/xs/aquarius.jpg
http://uplink.sk/xs/titan-sabertooth-xl.jpg
Ináč samotná tá skriňa je brutálna
-
chlpacik
Medium Star
Uplink preto som nechcel davat fotky
Po poslednej vymene fanov som nemal cas na kabelaz a teda ako ostala rozbita som nemal cas ju dat dokopy 
Predlzovacie kable na zdroj su objednane a ked som sa rozhodol to predat tak som si povedal ze to uz nebudem riesit sam. Kedze viem ze to aj tak nik nekupi komplet
Predlzovacie kable na zdroj su objednane a ked som sa rozhodol to predat tak som si povedal ze to uz nebudem riesit sam. Kedze viem ze to aj tak nik nekupi komplet
-
uplink
VIP
chlpacik - každopádne, ten kto sa vyzná, tak to bude vedieť ohodnotiť aj oceniť. A si to preskladá sám. Ako viem čo to je zač dať dokopy vodu, celý deň v čudu, ale ak to chceš predať za dobrú cenu, tak Ti vrelo odporúčam to preskladať a cvaknúť to nejako pekne s bleskom. Len osobná rada. Lebo takto to 99% ľudí len obíde...Bohu žiaľ...
-
chlpacik
Medium Star
Je mi to jasne 
Ak sa dokopem k tomu to preskladat tak si to uz necham
Aj tak ako vidim zaujem o toto je takmer nulovy 
Ak sa dokopem k tomu to preskladat tak si to uz necham
-
uplink
VIP
chlpacik - môjho Aquariusa s cenou bezmála 2200 evri [bazárová bola cca 1400] som predal ledva ledva za 800, aj keď nejaký mesiac potom sa ozval borec čo ho chcel za 1000 a neskôr za 1200, ale to už je paska.
A to je tip-top poskladaný a úplný top, teda ak nerátam 980X a nejaké dvojjadrové grafiky. Takže toľko k tomu. Povedzme že len Tvoja voda + skrinka má cenu tisíc evri...no asi nenájdeš ani jedného borca, čo by toľko za to dal...a to som odpočítal komplet PC.
A to je tip-top poskladaný a úplný top, teda ak nerátam 980X a nejaké dvojjadrové grafiky. Takže toľko k tomu. Povedzme že len Tvoja voda + skrinka má cenu tisíc evri...no asi nenájdeš ani jedného borca, čo by toľko za to dal...a to som odpočítal komplet PC.
Takže máš aj druhý názor. Môjmi rukami prešli iba tisícky počítačov, a za to by som tvorcu do hodiny poslal kade ľahšie. Rozober to a rozpredaj osve.
-
chlpacik
Medium Star
Okej, takze tento PC tu prestavam predavat moze sa LOCK 
chudak chlapec, radsej to tu vzdal 
-
chlpacik
Medium Star