pozerate tisic a jedna noc? ak ano ta sa vyjadrite

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

pozerate

ano
7
5%
nie
145
95%

Celkom hlasov: 152

mag19981
Light Expert
Light Expert

Re: pozerate tisic a jedna noc? ak ano ta sa vyjadrite

Príspevok od používateľa mag19981 »

Všetci berete, že ta anketa hovori za cele Slovensko, ale Seherezadu kukaju ženy zväčša 30 a viac, a na fórach behajú ludia 15-25 rokov, podla tohoto http://medialne.etrend.sk/televizia-spr ... anost.html je sledovanost seherezady 52 percent, jedine, prečo si myslim, že Slovaci aspon trochu maju rozum tak že ČS SuperStar (čo je tiež trošku debilina) ma naštastie vyššiu sledovanost ako Seherezada.

PS: Ja nekukam seherezadu, len hovorim čo je pravda
Tiso
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tiso »

maciatko99 napísal:Ak je toto najúspešnejší televízny seriál v Turecku, tak ich tvorba sa dá rovnomerne porovnať s tou Slovenskou - asi nenatočili ešte nič, čo by sa dalo označiť ako priemerné.

Telenovela ako taká je podľa mna len jedna, tá, ktorá pochádza z Mexika, Argentíny alebo Talianska - Manuela, Jednoducho Mária. Časy týchto seriálov sú už dávno za nami a televízna kultúrnosť slovenských divákov išla vo všetkých aspektoch hore, kvalita telenoviel však šla dole. Mám však za to, ze telenovela je určená skôr pre tých, ktorí nemajú čo robiť vo voľnom čase a tak zabíjajú čas a aj mozgové bunky slednovaním týchto hrozných seriálov. Nechápala som krok televízie Markíza, že sa rozhodli tento seriál vysielať v primetime, ale po úspešnosti o ktorej píšu v každých druhých novinách sa dá povedať, že to bol z ich strany veľmi dobrý krok, pretože získali veľkú sledovanosť a tým aj zájem o reklamu (prípadne reklamu za viac peňazí).

PS: Seriál nepozarám a celkovo telenovala je typ, ktorý nemám rada, pretože sledovať tristo častí z jednom, ktorý sa dá predvídať od samého začiatku a vedieť, že ten a ten je jeho syn, ten si vezme tú a že ten je otec tej, tak to ma vôbec neláka.
Mas pravdu vinimocne stebou suhlasim :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

mozte mi povedat co to bolo za cast ked ONUR a Seherezada stali vedla seba a kukali na seba ( ako je to tam milion krat .. ) a v TV sa ozval ze SOK SOK SOK /// šok šok šok ...
(samozrejme som to videl nahodou ked som prepinal!!! )

ale vsak ta scena bola lacna za 5 korun trapna za 4 koruny ...a zhodou okolnosti boli zabery aj na ostatnych hercov ktory -pozerali TV a videli tam to iste šok šok šok /// nikdy tam nikto nepozera TV len tuto cast ju tam pozerali vsetci .. trapne za 3 koruny ! ach...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

NAstastie to nekukam :) Nechapem ako to mozu davat v hlavnom vysielacom case. Tych milion divakov, su asi dochodci alebo co lebo fakt nechapem. Pls kolko casti ostava dokonca? To uz vazne v tej TV nic neni. Jedine co si kuknem je Top Gear, WipeOut, a sem tam nejaky dokument
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

mne sa paci ze nazov temy je ze "ak to pozerate tak sa vyjadrite" a vsetci sa tu vyjadruju ako to nepozeraju :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

R1k1nko napísal:mozte mi povedat co to bolo za cast ked ONUR a Seherezada stali vedla seba a kukali na seba ( ako je to tam milion krat .. ) a v TV sa ozval ze SOK SOK SOK /// šok šok šok ...
(samozrejme som to videl nahodou ked som prepinal!!! )

ale vsak ta scena bola lacna za 5 korun trapna za 4 koruny ...a zhodou okolnosti boli zabery aj na ostatnych hercov ktory -pozerali TV a videli tam to iste šok šok šok /// nikdy tam nikto nepozera TV len tuto cast ju tam pozerali vsetci .. trapne za 3 koruny ! ach...
Haha, presne nieco podobne sa stalo aj mne. Priatelka bola v Taliansku na lyzovacke, nudil som sa doma, nehral som sa ani na PC, ani na konzolach, tak som si hovoril, ze si pozriem TV. Prepinal som kanaly a zrazu na Markize zacujem, ze: Sok, sok, sok. - hovorim si: Kur.a, to co je? - najprv som si myslel, ze sa nieco stalo, a potom pozriem, ze ta debilina. Tak odvtedy si robim kazdy vecer z priatelky srandu s touto dementnou hlaskou. Ona prisla z Talianska a pozerala si potom casti, ktore zmeskala zo zaznamu, a ze ked videla s mamou tuto scenu, ze aj napriek tomu, ze to pozeraju sa neskutocne smiali.
Patres07
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Patres07 »

Ja to tiež nepozerávam a som veľmi rád... lebo tá telenovela leze na nervy celému Slovensku okrem dochodcov,maminiek z deťmi a podobné prípady... A vobec nechápem ako to možu dávať v tom najlepšom vysielacom čase :nono:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nebudem sa radsej vyjadrovat ,pohadal som sa za toto s mamou ktora je do toho tusim asi fanatik ,taku pi*ov*** uz dlho nedavali
inak tu mate ten sok :D

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Boze moj, este aj Fox tomu podlahol s chorvatskymi titulkami. :smt098
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

loool :-D to sa mi iba zdalo alebo sa kukla na TV skorej ako zaznelo SOK. :D A to, ze vsetci akurat kukali TV no super 2 minutova scena jak kukaju TV
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace ... ml#comment

Toto ma dostalo: "Šťastní rodičia majú doma ešte ďalších deväť detí..." :D
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

jedno nepochopim a dam do fora otazku .... myslite si že by to ludia nepozerali keby to šlo o 18? podla mna hej nepochopim logiku tv markiza .. ešte aj nova to pochopila a tuto :censored1: dala na iny vysielaci čas ... tv zbytočne prichadza o divakov ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@BBesat: Ak to chodí po 22:00 asi by som si mohol pozrieť jeden diel ^^
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

BBeast napísal:jedno nepochopim a dam do fora otazku .... myslite si že by to ludia nepozerali keby to šlo o 18? podla mna hej nepochopim logiku tv markiza .. ešte aj nova to pochopila a tuto :censored1: dala na iny vysielaci čas ... tv zbytočne prichadza o divakov ...
Ale neprichádza. My len pseudointelektuálčime...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

nahodou, dobre sa mi pri tom vysivalo, ked som bola doma. len som nepostrehla ziaden dej.

mne sa paci, ze je to z ineho (tureckeho) prostredia a trosku to odzrkadluje krajinu. (aj ked je to lacny BS) a este sa mi paci, ze vybrali herca, ktoreho si viem realne predstavit ako veduceho nejakej firmy a nedali tam mladeho nagelovaneho ficura z obalky casopisu. tolko moj zensky pohlad :)

inak telenovela ako kazda ina. natocena pre milovnikov telenoviel.

ps: citala som ze ta herecka pride aj s manzelom na slovensko. lebo sa spoznali v turecku s panom rozborilom a divaci sa uz nevedia dockat, dokonca sa pripravuju! :D
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

ps: citala som ze ta herecka pride aj s manzelom na slovensko. lebo sa spoznali v turecku s panom rozborilom a divaci sa uz nevedia dockat, dokonca sa pripravuju!
Už chvátam vyrobiť 3 metrový transparent, ktorý bude z drobných fotiek Šehrezády, takže vo finále to bude jej portrét. Možno sa mi podarí jej dať aj tabadierku s vlasmi a ampulkou potu... Viliam mal ostať pri ViloMeninách alebo pri Modrom z neba... Takto vyplynie, že sentiment je fingovaný.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

markiza ma v pracovne dni do 23:00 totalne nepozeratelny program (1001 noc, ordinacia a klinec do rakve = adela).. takze nie, nepozeram.
.
keby som nemal discovery a spektrum, tak v telke nie je co kukat :/
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Filein napísal: Už chvátam vyrobiť 3 metrový transparent, ktorý bude z drobných fotiek Šehrezády, takže vo finále to bude jej portrét. Možno sa mi podarí jej dať aj tabadierku s vlasmi a ampulkou potu... Viliam mal ostať pri ViloMeninách alebo pri Modrom z neba... Takto vyplynie, že sentiment je fingovaný.
Viliama si pamatam este zo Spisskeho divadla, ked nam na 1. stupni ZS hral na detskom predstaveni kohuta. Celkom mu to islo. Ostatne je nad jeho osobnostny ramec, darmo robi svaly, ze je bratislavska smotanka :D
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

lumir napísal:markiza ma v pracovne dni do 23:00 totalne nepozeratelny program (1001 noc, ordinacia a klinec do rakve = adela).. takze nie, nepozeram.
.
keby som nemal discovery a spektrum, tak v telke nie je co kukat :/

presne tak a potom ked idem spat po polnoci tam daju kvalitny film neraz sa to stalo ...
Napísať odpoveď