Problem : Fotogaléria na webe

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
jimmy_xp
King
King

Problem : Fotogaléria na webe

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ahojte. Robím stránku jednému klubu a fotogalériu som poriešil cez Adobe Bridge - ten vygeneruje peknú fotogalériu. Ja som ich vygenerovaný súbor ešte doplnil o zvyšnú grafiku webstránky. Na počítači mi to normálne funguje, dajú sa pozrieť všetky fotky. Avšak, ak to nahodím na server, tak sa môžem preklikať iba do 10tej fotky. Prečo je to tak?
Ešte link na galériu : http://www.katai.sk/foto/index.html
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem : Fotogaléria na webe

Príspevok od používateľa weroro »

No nech to kukám ako koľvek nič chybné tam nevidím. Stiahni si túto galériu, ktorá funguje ma 100% http://simpleviewer.net/simpleviewer/
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

No po 10 fotke to nefunguje nič tam neni. Su tie obrazky dobre upnute? Alebo tu galeriu skus ešte raz vygenerovať a ak nie tak inu použiť.
redge
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa redge »

bud su chybne upnute, alebo su privelke na nacitanie. to si myslim.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

weroro, patrí ti moja vďaka, spravil som to cez ten simpleviewer, vyzerá to luxusnejšie a ide to svižnejšie :)
frajerik, v pc to išlo normálne, na serveri už nie. po vygenerovaní na novo a nahodení na server to išlo v pohode, ale rozhodol som sa pre werorovu alternatívu. chyba bola proste v tom, že pri uploadovaní som mal v total commanderi zaškrnutú voľbu konvertovania veľkých názvov na malé a fotky od 10 vyššie mali v názve veľké písmeno :)
Napísať odpoveď