Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kostak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Drum 'n' Bass - Vase Tipy

Príspevok od používateľa kostak »

Myslím že si asi myslel Netsky a nie nesky
pendulum taký shit... s prepáčením a ak chceš dobré sety tak pozri www.mp3.sety.cz tam mas toho plno dúfam že to není warez
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

damiamarl napísal:moje su určite
B-complex
Pendulum
Nesky
Dj klute
Black Sun Empire odporučam to je taká moja srdcovka, no toto je taký melancholickejši dramáč

Neviete poradiť nejaké dnb sety čo majú gule? ...ja mám net slabý a sťahujem len v škole a zvyknem sťahovať totalne kraviny ...nejaký dobrý set na sposob pendulum alebo b-complexu, tie staršie dramáče moc nemusím :)
napišeš že naj je pendulum a potom chceš drum čo ma gule ? 8) to ani dokopy nejde :) a ani BSE sa mi nehodi do tvojho vyberu hodne spolupracuju s noisou a dosť to počuť na vyslednom zneni ... nejak sa mi to nepodoba na netskyho pendulum ani bcomplexa potom nemam paru čo vlastne počuvaš :D a pre každeho je dnb čo ma gule niečo ine pre mna to je setik čo ma v sebe rychlost, tvrdost občas jemnost pre niekoho to je čisto liquid pre niekoho hardstyle ... pre mna spor, anthrax, noisia, prolix, uman, unknow error, current value, limewax, counterstrike, BSE, raiden, apex, neonlight, ... je toho mrte
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

pre mna ma byt dram melodicky miestami trvrdi a pekny, black sun empire jepre mna dobre, no kus stare a s pendulum mate pravdu, mam rad asi 2 pesničky a vela interpretou nepoznam ...mam vela skladieb od vela interpretov...krumply set poznate, to je celkom good ...ale b-complex som čil stahoval, to je krasa
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

myslím že sety pri ktorých mi rozum zastáva sú od Katharsys alebo Forbbiden society to sú náklady pre mňa :wink:
damiamarl
Light Professional
Light Professional

myslim si ze ty vies co je dobry dramac ...pendulum je ako pre baby, noisia je dost zle a stare, mne sa lubi fakt nieco ako b-complex ...bse sa mi paci iba preto, lebo mam rad filmovu hudbu tak to sa tak podoba ...sory mozno pisem odveci ale z mobilu sa mi nece :D ...kostak, berem na tvoju radu, zajtra nieco stiahnem ... Najcastejsie je to tak ze nejaky interpret ma dobre dve pesnicky a ostatne gice ...prodigy ,a mozno dve dobre inak to neznasam, mam doma 20 cd dramču, no vsetky su take sitne ...
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

uf až mi srdce zastalo ponižiť noisiu na ukor bcomplexa a nazvat to stare a zle fuha tito chlapci toho dosiahli hodne možno v poslednej dobe spadli do komercie aj take su take tvrdenia dosť opovažlive je to sice vec nazoru ale akesi uznanie ich tvorbe by malo byť takči tak a BSE sa podoba filmovej hudbe ???? fuha čo sa ja nedozviem :D :D dovolim si tvrdiť že tvorba BSE a noisie je si dosť podobna a často aj spolupracovali a spolupracuju ale evidentne vidim že nemaš žiadny prehlad ... a kostak super vyber .. katharsys je blazen a forbiden napoodbne moji oblubenci dalsi :)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

ako pisem cez mobil neupravujem rovno postnem a vsetko nemyslim do slova ...je možné že usudzujem a porovnavam interpretov a pocul som mozno len par z ich tvorby ...ja od 4 rokov ficim na dnb a asi do 10 rokov som nic ine nezapol, ..vtedy som poznal len noisia, dj teebee, dj jaster, BSE, dj funky, a dalsich co si uz nespomeniem ....a inak to co pises mas pravdu, ja si pusta dnb len v sluchatkach no ked sa zapne v nejakej poriadnej masine, tak zly dnb neexistuje ...ale chapes aky dnb mam rad ...ja mam nazor na prodigy nie moc dobry, no pocul som toez len zopar skladieb ...v skratke, pre mna ma byt drum melodicky, tvrdi asi ako každy a tie stare prvky ako co ma teebee to tiez moc nemusim ale nevadi mi to :D ...uz si mi napisal tvoje oblubene, postahujem nieco
korky_bucek
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa korky_bucek »

bavit sa o dnb z clovekom co ma avatara Zrihanu je zazitok :D od 4rokov ficis na dnb LOL ved to si ani pamatat nemozes a jasne ze noisia je pre teba stara ved uz 7rokov produkuju.Pre teba by mal byt aj b-complex stary ved on uz robi hudbu ked sa dobre pamatam viac ako 10 rokov a to robil trance and bass ako Lenin, a robil riadne supy. Najprv si ujasny jaky dnb chces lebo subzarne liqud dnb[b-complex] a neuro[BSE noisia] maju od seba dost daleko a nedaju sa moc krizit.
doporucujem ist podla vydavatelstiev a nie podla mien interpetou, b-complex->hospital rec.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

korky :wink: presne tak hned ma zabila kombinacia pendulum + BSE ako filmova hudba myslim že dotyčny sa nerozumie velmi o čom toči :D dufam že si robi srandu a ospravedlnovat nevedomost tym že piše cez mobil mi pride tiež dosť komicke ... a DJ funky? mysliš ten dj čo hrava len na akciach v ZM? fiha že si akurat jeho spomenul ... :D

inak moj novy set .. nezlaknuť sa začiatku to je taky temny ambientovy štart :smt033 :D
damiamarl
Light Professional
Light Professional

vies nemam net, mam ho len v mobile a prehlad o dnb nemam ziadne v interpretoch sa neorientujem,.. Na drum and bass som prisiel od bratrancov, oni mi ho napalovali na moju vetu „daj mi nejaky dobry” ..cize pre mna je dobry dnb ten ktory sa mi paci a neberem ohlad na interpreta ...ja som cisto fanusikom dnb a co mi mozte verit neorientujem sa v nom... Mate pravdu sudim interpretov a pri tom som od nich pocul mozno len malu cast z ich tvorby ....a to co som pisal ze mam rad tvrdy a melodicky drum a potom som napisal ze b-complex, to bola asi blbost, neviem ....a ten katharsys a forbbiden society som stahoval, konkretne promomix, to je ten dnb ktory nehladam, toho mam doma plno ....mozno sa asi don nerozumiem, neviem ...pre mna neexistuje zly dnb, no su aj take ze konec :D ..kazde mu sa ine paci, no a b-complex je pre mna ako stvorene ...teraz som stahoval dnb sety zo stranky ktoru ste mi napisali (diky za to), ...nemyslel som to tak ze od 4 rokov pocuvam noisiu, ale neskor aj to na interpreta som nebral ohlad, hlavne ten brazilsky dnb som pocuval ....uz som stihol prejst z dnb rihannu, ...dovod bol ze ja som nemal skadial zohnat nejaky dnb tak som uzz vela interpretov z rozdnych zanrov vystriedal ...

A teraz este raz sa pokusim vysvetlit aky dnb sa mi paci
Vsetky mam rad, noisia, pendulum, BSE, prolix atd ..,ale mam radcej melodicky dnb ako robi b-complex ....mozno som to zle delil ze stary a novy dnb, fakt nemam prehlad ...rozmyslam ako vam ten rozdiel vysvetlit ...niektore dnb maju tam take efekty ktore sa mi vyslovene ze nelubia,....v kuse sa tam nieco opakuje, obzvlast v dnb setoch... Mozno je to len tym ze pocuvam len cez sluchatka, nwm :D ...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

od 4 rokov ( :smt044 ) počúvaš dnb, a medzi dobrý dnb radíš pendulum a prodigy.. prepáč, ale takýchto odborníkov už bolo a ešte aj bude.. ďalej od 10 rokov ( :smt044 ) si nezapol nič iné, hlavne že si prešiel na Rihanu (ktorú máš aj v avatare), lebo si nemal skadiaľ sťahovať dnb.. Ja teda tiež nie som zrovna odborník na dnb, ani nepočúvam dnb od 4 rokov, ale tvoje príspevky v téme sú akurát tak na smiech...
Podľa mňa BBeast ti poradil fajn interpretov, citujem : "spor, anthrax, noisia, prolix, uman, unknow error, current value, limewax, counterstrike, BSE, raiden, apex, neonlight..."
Vypočuj, urob si prehľad, zahoď Rihanu a potom pokecáme ;)
damiamarl
Light Professional
Light Professional

mr_margera napísal:od 4 rokov ( :smt044 ) počúvaš dnb, a medzi dobrý dnb radíš pendulum a prodigy.. prepáč, ale takýchto odborníkov už bolo a ešte aj bude.. ďalej od 10 rokov ( :smt044 ) si nezapol nič iné, hlavne že si prešiel na Rihanu (ktorú máš aj v avatare), lebo si nemal skadiaľ sťahovať dnb.. Ja teda tiež nie som zrovna odborník na dnb, ani nepočúvam dnb od 4 rokov, ale tvoje príspevky v téme sú akurát tak na smiech...
Podľa mňa BBeast ti poradil fajn interpretov, citujem : "spor, anthrax, noisia, prolix, uman, unknow error, current value, limewax, counterstrike, BSE, raiden, apex, neonlight..."
Vypočuj, urob si prehľad, zahoď Rihanu a potom pokecáme ;)
Okey, viete co, nechajte moje keci tak a radcej sa mi vyjadrite vy... Piste nejake dnb co pocuvate, uz te mi toho dost poradili dnes som celu nemcinu stahoval :D ...ak tu je niekto dj tak aj vasu tvorbu by som si rad vypocul ...a dj funkyho som preto spomenul lebo ten je ako hovoris vo ZM popularny, a ako som spomenul interpretov poznam malo a nerozlisujem ich..typickym prikladom je ze len pred dvoma dnami som sa dozvedel ze b-complex je zo SR :D:D ...a rihannu zial pocuvam ako aj vela inych zanrov a dovolim si povedat ze ako amatersky hudobnik aj musim lebo hrat dnb nebude az take lahke aj ked som nad tym uz rozmyslal, dokonca som uz na fb hladal clenov :D ....ale vazne, ak tu niekto ma nejaku svoju tvorbu, dajte link, rad stiahnem :D ...dj spice je dobry som ho pocul ze je, nic som od neho na nete nenasiel :)
korky_bucek
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa korky_bucek »

sorry mozno blba otazka damiamarl ale aky je tvoj momentalny vek ? staci mi ci mas viac ako 18 alebo menej ? ja sa dnb venujem uz nejaky ten piatok a este len ked som zacinal som poznal vsetky mena ktore ma oslovili a kedze to bolo este 99 som uz taky klasik alebo snazil som sa aby si zohnal mena a napocuval ich. z sk tvorby ti doporucim asi toto : http://soundcloud.com/decem http://soundcloud.com/espritrecords , http://soundcloud.com/imfreemusic http://soundcloud.com/dirrrtyb http://soundcloud.com/keosz http://soundcloud.com/bluemotion a kludne si cekni aj mna hoci dnb uz nerobim http://soundcloud.com/korky_bucek dalej mi dost pomohla stranka qrip.org kde som zacal pocuval kadejake dnb relacie z UK napr dj hype a mnoho inych kde sa mozno aj sam najdes

nechapem tejto vete:"a rihannu zial pocuvam ako aj vela inych zanrov a dovolim si povedat ze ako amatersky hudobnik aj musim lebo hrat dnb nebude az take lahke aj ked som nad tym uz rozmyslal, dokonca som uz na fb hladal clenov"
nic neni lahke ale kto chce ten dokaze vsetko, a jakych clenov si to hladal na fb???
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

hadzala som ti sem svoj set takže ešte raz .. http://soundcloud.com/dark_beast a šo sa tyka tvorby dnb je toho naozaj strašne vela akaždy sam si musi vyselektovať čo sa mu z dnb pači a čo nie ...
damiamarl
Light Professional
Light Professional

tak rokov mam 16, teda mam menej nez 18... Diky za tie linky neskor to stiahnem, ...
Bbeast: snazil som sa to vysvetlit no nejak sa furt potknem ...

To korky_bucek : myslel som to zas troska inak ako som to napisal ...rihannu som si oblubil, hlavne tie jej pomale veci..je to vidiet aj z mojho avataru ...od dnb som mal dost velku pauzu lebo som uz ho mal jednu chvilu dost, tak som to striedal ...a to s tou kapelou, ..chcem aj momentalne hrat v kapele bud reggae alebo drum and bass, normalka ziva hudba bubny, ziadne stroje.. No dnb hrat nazivo nie je az tak lahko zrealizovatelne, ktory hudobnik pojde hrat dnb, a tu ich vela nenajdem v ZM kazdy druhy :D
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

BBeast napísal:korky :wink: presne tak hned ma zabila kombinacia pendulum + BSE ako filmova hudba myslim že dotyčny sa nerozumie velmi o čom toči :D dufam že si robi srandu a ospravedlnovat nevedomost tym že piše cez mobil mi pride tiež dosť komicke ... a DJ funky? mysliš ten dj čo hrava len na akciach v ZM? fiha že si akurat jeho spomenul ... :D

inak moj novy set .. nezlaknuť sa začiatku to je taky temny ambientovy štart :smt033 :D
kruté takéto mordy mám rád ja ale damiamarl ty fakt perlíš každým príspevkom ja počúvam dnb cez 4 roky ale že by som tam radil prodigy a pendulum to zas nie a mám celkom veľký prehľad o dnb až som sa dal na vlastnú produkciu a robenie setov takže bud nám tu klameš že počúvaš dnb od 4 rokov...to tiež nechápem ved ked som mal 4 tak som ani rozprávať nevedel a nie to ešte rozpoznať nejaký hudobný štýl lebo ked som začínal z dramom tak som tiež počúval veci ako pendulum, noisia a pod pri tom sú snád najlepšie songy o ktorých si ani nevedel že existujú na youtube je toho plný kopec stačí klikať určite sa ti niečo zapáči aj s underground tvorby.A dnb alebo každá iná hudba nieje ako cigareta že prestaneš a potom znova začneš však to je postavené na hlavu. Snád počúvam to čo sa mi páči a nie to čo mi kamoši natlačili do hlavy že ak to nepočúvaš niesi cool.
To asi všetko odomňa na túto situáciu plus dačo ostané zdraví kostak :mrgreen: :smt006
damiamarl
Light Professional
Light Professional

ja prodigy a pendulum neoocuvam tak ze vsetko, asi 3 skladby a dost, potim to uz nie je pre mna ...asi sa zial stale nerozumieme ...ale berte do uvahy to ze ja nepocuvam len dnb, cize mne moze sediet vselico ...dik za rady, v tomto vlakne sa na zatial stopnem :)
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

aby som to trošku oživila par upozorneni na zaujimave akcie .. už tento piatok v Nitre dub stepova žurka určite aj s primesou breakcoru, dnb a samozrejme raggae jungle z čr pride zahrat deus ex machina a spolu so sibou to bude menšie peklo .. http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 3371247437
pred velkou nocou zaujimava akcia v pieštanoch http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 2676069514

No a pre každeho milovníka DNB smaozrejme nezabudajte na Let it Roll .. 24. - 26.6.2011 na Duchonke, skvele prostredie a ešte lepší line up .. skvelý výber takže každy si príde na svoje - z liquidu London elektricity, netsky, fresh, john b, sigma a mnoho ďalších .. tvrdšie beaty bude reprezentovať panacea, ed rush s opticalom a nechyba ani legendarne Black sun empire , plus nesmiem zabudnut na naše 2 star L-Plus a B-complex --- podotykam line up stale neaktualny takže nejake mena ešte pribudnu už teraz sa teším na tento veľký sviatok drum n bassu :)
Spirite
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Spirite »

Dub FX - trosku iny styl ale podla mna neskutocny hudobnik
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

BBeast napísal:aby som to trošku oživila par upozorneni na zaujimave akcie .. už tento piatok v Nitre dub stepova žurka určite aj s primesou breakcoru, dnb a samozrejme raggae jungle z čr pride zahrat deus ex machina a spolu so sibou to bude menšie peklo .. http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 3371247437
pred velkou nocou zaujimava akcia v pieštanoch http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 2676069514

No a pre každeho milovníka DNB smaozrejme nezabudajte na Let it Roll .. 24. - 26.6.2011 na Duchonke, skvele prostredie a ešte lepší line up .. skvelý výber takže každy si príde na svoje - z liquidu London elektricity, netsky, fresh, john b, sigma a mnoho ďalších .. tvrdšie beaty bude reprezentovať panacea, ed rush s opticalom a nechyba ani legendarne Black sun empire , plus nesmiem zabudnut na naše 2 star L-Plus a B-complex --- podotykam line up stale neaktualny takže nejake mena ešte pribudnu už teraz sa teším na tento veľký sviatok drum n bassu :)
wuau , normalne si ma inspiroval :D :wink:
Napísať odpoveď