hneď na začiatok sa priznám že sa do počítačov veľmi nevyznám, preto som sa rozhodol že o pomoc požiadam práve tu
dlhšiu dobu mám svoj Notebook (Toshiba A500) no pomaly ale isto ma začína trápiť malý monitor, stolný PC nemám a keďže tak skoro ani určite kúpu neplánujem rozhodol som sa že si k nemu pripojím LCD monitor z predošlého počítača
a tu nastáva problém, resp rovno niekoľko problémov a preto by som sa rád obrátil o pomoc k vám, skúsenejším PC maniakom
1. cez celý LCD monitor mi prebieha niečo ako vlnky z hora na dol, na svetlom pozadí to nevidieť no na tmavom strašne, otázka znie, čím to môže byť?
2. obraz mám zrezaný po oboch stranách (z prava aj z lava) dá sa to pomocou niečoho nastaviť alebo to inak pri prepojení z notebooku nejde?
3. tak a prišla na rad moja posledná otázka, môže toto prepojenia niakym spôsobom ubližovať notebooku (grafike alebo niečomu podobnému) alebo ostáva výkon rovnaký? pokazenie môjho notebooku by bol pre mňa koniec, preto ako sa hovorí radšej dva krát meraj a raz strihaj, radšej sa spýtam skúsenejších...
vopred pekne ďakujem za odpovede, určite mi tým veľmi pomôžete