zdravim,
mam problem nainstalovat 7 na novy notebook je tam len Linux ........
pri instalacii mi vyhodi tuto chybu
//obrázky do prílohy
mam odtsranit obidva disky a vytvorit novy ??????
v notebooku sa nachadza grafika X4500M v biose pise len 64MB nema byt 386MB ci si bere z RAM tolko pamate kolko potrebuje pri 2GB ram do 386 pri 4Gb ram ....
dakujem za pomoc
Instalacia Windows 7
Re: Instalacia Windows 7
skus napisat na microsoft support, mozno ti odpisu, alebo na msdn cz.
linux nepouziva suborovy system NTFS (teda vie ho pouzivat ale nie je to nativny FS). a windows zase vobec neovlada suborove systemy z unixu/linuxu
oznac danu particiu stlac format a sformatuj.
ak by sa nedalo naformatovat c prostredia instalacie windowsu treba pouzit nejake CD s programom na upravu particii napriklad linuxovy gParted (http://gparted.sourceforge.net/livecd.php) .Pomocou neho vymazat particie vlozit dvd s Win a vytvorit novu particiu na praznom disku
ak by sa nedalo naformatovat c prostredia instalacie windowsu treba pouzit nejake CD s programom na upravu particii napriklad linuxovy gParted (http://gparted.sourceforge.net/livecd.php) .Pomocou neho vymazat particie vlozit dvd s Win a vytvorit novu particiu na praznom disku
diki za pomoc ale nejde mi ani jedna particia sformatovat ..........3PO napísal:linux nepouziva suborovy system NTFS (teda vie ho pouzivat ale nie je to nativny FS). a windows zase vobec neovlada suborove systemy z unixu/linuxu
predbehol si ma pocas editacie prispecku. precitaj si este raz teraz pripsevok co som poslal doplnil som ho
dakujem ! fuuu naco tam davali LINUX nedalo by sa to tak, ze by som odstranil obe particie a vytvoril nove a tie sformatoval ?3PO napísal:predbehol si ma pocas editacie prispecku. precitaj si este raz teraz pripsevok co som poslal doplnil som ho
ano daju sa odstranit obe particie.
linux tam davali preto aby stal pc lacnejsie ako s licenciou k windows(napriklad pre mna ako linuxaka je to vyhoda)
inak som dost sklamany, ze pocas instalacie windowsu sa to neda ak tomu spravne rozumiem.
linux tam davali preto aby stal pc lacnejsie ako s licenciou k windows(napriklad pre mna ako linuxaka je to vyhoda)
inak som dost sklamany, ze pocas instalacie windowsu sa to neda ak tomu spravne rozumiem.
no tak skusim odstranit obe particie vytvorim nove, naformatujem a hadam to bude OK .....dakujem za ochotu