Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme
asi prestanem odporucat DX a podobne havete..
objednal som kopec veci, niektore su celkom ok (helkoptera, noz, casove hodinky, teplomer) ale niektore su extra shit.
buyincoins - Mala skusacka na baterie: nefunguje, bateria do mobilu, neda sa nabit
dealextreme - sluchadla stuplove: prve hrapcali, druhe dosli dnes, hra len jedna strana. dokonca som si objednal dve veci, so sluchadlami magnetky, a prd, nedosli vobec.. Baterie s kapacitou 2500 vydrzia 1/10 udanej hodnoty.
este tam mam otvorenu objednavku, za ktoru mi maju vratit uhradu, cakam uz tyzden a nic..
z focalprice som objednaval len jednu vec, dosla v pohode.
objednal som kopec veci, niektore su celkom ok (helkoptera, noz, casove hodinky, teplomer) ale niektore su extra shit.
buyincoins - Mala skusacka na baterie: nefunguje, bateria do mobilu, neda sa nabit
dealextreme - sluchadla stuplove: prve hrapcali, druhe dosli dnes, hra len jedna strana. dokonca som si objednal dve veci, so sluchadlami magnetky, a prd, nedosli vobec.. Baterie s kapacitou 2500 vydrzia 1/10 udanej hodnoty.
este tam mam otvorenu objednavku, za ktoru mi maju vratit uhradu, cakam uz tyzden a nic..
z focalprice som objednaval len jednu vec, dosla v pohode.
Taktiež to bola asi moja posledná objednávka a budem objednavat iba v pripade nudze
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aspon mi vybavia objednavku rychlejsie 
-
webmasterr
Medium Professional
tu ani tak nejde o dealextreme ako o tie veci ktore predavaju, a za tie dealextreme nenesie zodpovednost kedze ich iba odberaju od dodavatelov, takze ak chcete hodnotit dealextreme tak potom ako sluzbu, pristup a support, a zase co cakate za tie smiesne ceny a postovne zadara, myslite ze ked ich objednate cez ebay budu kvalitnejsie? treba si bud kupovat kvalitne veci alebo pocitat s tym ze to za 1/10 cenu povacsine nebude mat rovnaku kvalitu 
-
Cituschopny
Amateur
Mam ten isty nazor ako webmasterr stazovat sa na kvalitu veci z DX my pride maximalne stupidne. 
Nejde o výrobky ale o ich služby!
-
chlapec10
Addict
a s konkretne akymi sluzbami mas problem?
Ja som si objednával 2 veci (sluchatka a jack splitter). 3.2.2011 som objednal a shipment date bolo 10.2.2011. Zásielka mi doteraz neprišla...Čakám ďalej.
sluzby vybavenia reklamacie (priebeh, komunikacia)
DX: 1/10
Buyincoins 10/10
sluzba vratenia uhrady
Buyincoins 10/10
Buyincoins 10/10
sluzba vratenia uhrady
Buyincoins 10/10
Prave kvoli dodacim lehotam objednavam taketo vecicky radsej cez ebay, casto je postovne zadarmo a dodacia lehota od zaplatenia este nepresiahla 30 dni a vlastne ani velmi nemoze, pretoze vacsinou posielaju do 2ch dni od zaplatenia a dodanie je garantovane na 10-25 dni.
to je jedine co mi na DX nevadilo, dodacia lehota..
Už z ničím, už zásielka putuje, ale komunikácia z biedna. Tickety ignorujú, na mail príde tak maximálne automatická odpoveď a ten live chat tiež nikto.chlapec10 napísal:a s konkretne akymi sluzbami mas problem?
Ale ak niekto potrebujete nejake súčiastky do elektroniky tak odporúčam trait-tech.com pošta síce nieje zadarmo ale príde do tíždna a na live chat odpíšu hned a sú dosť ochotný
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 15:01)
Hmm, "Výstup zo vstupnej pošty (colnice). " mám chápať tak že to len colnica čekla a ide to ku mne?
-
chlapec10
Addict
myslim ze to znamena ze Hong Kongska posta to checkla....
Inac, dnes som dostal odpoved ticketu, trvalo to 7 dni...
A, dnes som pouzil LIVE CHAT, okolo o 12.00 nasho casu, bez problemov, vybavil som co bolo treba
Inac, dnes som dostal odpoved ticketu, trvalo to 7 dni...
A, dnes som pouzil LIVE CHAT, okolo o 12.00 nasho casu, bez problemov, vybavil som co bolo treba
chlapec10: HK asi nie kedže je to už na slovensku
A z odpovedou si mal asi štastie
A z odpovedou si mal asi štastie
-
chlapec10
Addict
dnes mi odpisali na ticket zo vcera
Moja objednávka prišla po 32 dňoch, z toho 12 dní na ceste:
Datum Cas Udalost - Detail udalosti
02.03.2011 13:53 Prijem zasielky od podavatela -
08.03.2011 15:42 Vystup z krajiny podavatela -
11.03.2011 06:48 Vstup do krajiny prijimatela -
14.03.2011 13:54 Dorucenie zasielky prijimatelovi -
Datum Cas Udalost - Detail udalosti
02.03.2011 13:53 Prijem zasielky od podavatela -
08.03.2011 15:42 Vystup z krajiny podavatela -
11.03.2011 06:48 Vstup do krajiny prijimatela -
14.03.2011 13:54 Dorucenie zasielky prijimatelovi -
-
Francek
Star
Objednavka z discoverybargain.com prisla po 2 mesiacoch.
zdravím, mám VISA kartu v Tatrabanke a ČSOB a potrebujem previesť na paypal účet. Našiel som kopec návodov, ale nepochopil som
sú tam nejaké poplatky? poprípade, vedel by mi to niekto v skratke popísať ako na to? díky moc
sry ak to tu už bolo, ale nenašiel som nikde.
/// a ešte som chcel, neplatí sa tam clo pri väčších objednavkách? poprípade na eletronike?
/// a ešte som chcel, neplatí sa tam clo pri väčších objednavkách? poprípade na eletronike?
Na PayPal žiadne peniaze prevadzať nemusiš (vlastne to myslim ani nejde) ty len pridáš do svojho PayPalu kreditku a ked platíš tak sa len prihlasiš na PayPal a zaplatíš.
a vedel by si mi napísať nejaký rýchlý návod? a ešte nevieš či sú tam neni nejaké poplatky? lebo kdesi som čítal, že jedine mBank ma bez poplatkou, alebo také niečo...