Pridanie grafiky do c kodov
Pridanie grafiky do c kodov
Zdravim, (ak tato tema uz tu niekde bola tak sry) chcel by som sa spytat ci sa v Cecku da spravit nejake graficke prostredie. Chcel by som nakodit hodiny na nejakom podklade. Ak by niekto vedel budem vdacny.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pridanie grafiky do c kodov
ak do windowsu tak najjednoduhsie net framework.
pohladaj v googli.
pohladaj v googli.
"Nejake graficke prostredie" znamena co? Podla nazvu temy by som ale mohol odporucit aj Allegro
Sry zle som sa vyjadril. Ako by som mohol vlozit nejaky podklad pod nejaky text aby mi to nepisalo v konsole.
-
audiotrack
VIP
tak, že siahneš po c++
-
G0lDiER_
King
preco ho tahas do toho? neviem preco by musel pisat v c++ ked chce normalnu aplikaciu s GUI, nepotrebuje 3d hry..
Allegroxadman napísal:Sry zle som sa vyjadril. Ako by som mohol vlozit nejaky podklad pod nejaky text aby mi to nepisalo v konsole.
-
johny3212
Star
Zalezi na akej urovni chces robit s tou grafikou? Ci mas zaujem o zakladne renderovacie techniky a vykreslovanie bodov ,ciar a polygonov na obrazovku v neakom grafickom okne, tak OpenGL, Direct3D alebo aj Allegro, ale ja odporucam OpenGL, alebo neaku nadstavbu ako SDL alebo chces nieco na vyssej urovni neake GUI rozhranie, tak kludne MFC, QT4 ....
Alebo pouzit GTK, ktore je v "cistom" Caudiotrack napísal:tak, že siahneš po c++