vidim ze aspon niekto to tu ocenijamess napísal:akurat to ma maly hacik, hardstyle a jumpstyle nie su o tanci...
Jumpstyle, hardstyle
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mám rád hardcore, darkcore, speedcore, hardstyle a v poslednej dobe aj jumpstyle, avšak ten mi nejako nesedí, zdá sa mi to moc jednotvárne :-/ ale dobre sa na to tancuje, takže aspoň čosi 
A inak asi nejlepšia výberovka hardstajlu čo som kedy počul je podla mňa Hardbass chapter 12, pokiaľ máte možnosť tak odporúčam stiahnuť ,fakt neolutujete.
Taký Kian Keen - 24 hours, je celkom náklad
EDIT:
Djextreme:
A ktoré cd myslíš?:D lebo sú tam dve, pokial myslíš prvé cd, tak:
Takmer čokolvek od Rocca alebo od bass-t je pecka, takže ja to beriem už ako samozrejmosť
A pokial z druhého, tak ten song mi nejako moc nesadol
A inak asi nejlepšia výberovka hardstajlu čo som kedy počul je podla mňa Hardbass chapter 12, pokiaľ máte možnosť tak odporúčam stiahnuť ,fakt neolutujete.
Taký Kian Keen - 24 hours, je celkom náklad
EDIT:
Djextreme:
A ktoré cd myslíš?:D lebo sú tam dve, pokial myslíš prvé cd, tak:
Takmer čokolvek od Rocca alebo od bass-t je pecka, takže ja to beriem už ako samozrejmosť
A pokial z druhého, tak ten song mi nejako moc nesadol
-
djxtreme
Light Professional
moja rec.:M4jco:. napísal: A inak asi nejlepšia výberovka hardstajlu čo som kedy počul je podla mňa Hardbass chapter 12, pokiaľ máte možnosť tak odporúčam stiahnuť ,fakt neolutujete.
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 10:36 )
pre vsetkych, ktori miluju Hardstyle
Pripojte sa k mojej skupine http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 6612331292
Re: Jumpstyle, hardstyle
zapojim sa ja ja do diskusie:
jumpstyle sa deli na viac casti a v prvom prismevku bol ukazany iba oldschool chcem poukazat na to ze jumpstyle niesu iba 3-4 hopy a dost
- oldschool je najjednoduchsia odroba jumpstylu,
- dalsia odroda je hardjump vyznacuje sa melodickejsou hudbou ako pri oldschool,
- dalsia odroda je sidejump kuknite si video nebudem zbytocne pisat,
- dalsia odroda je tecktonic,
- potom su tu uz rozne miesanini ako je freestyle ktory tancuju poliaci a ine
- potom sa chcem vyjadrit k hudbe hardstyle a jumpstyle je hudba ale jumpstyle moze byt aj tanec
a nemyslite si ze slovaci nemaju komitu v jumpstyle skuste si dat do googla "jumpstyle slovensko" a hned prvy odkaz vam vyhodi officialny web kde su krasne videjka a tiez nejake tutorialy
a tiez si nemyslite ze slovaci a cesi niesu talentovany:
- bassjumper
- NJumper
- daymoon
- Nerdy
pridavam este aj linky na daku muziku:
- http://www.youtube.com/watch?v=8y7h-DArtTU
- http://www.youtube.com/watch?v=38yljgRtP0U
- http://www.youtube.com/watch?v=xME15VGhQtI
a vypocujte si tuto pesnicku :
- Whizzo - Toto je slovenský hardstyle (Original Vox Mix)
z osobnej skusenosti viem ze je to druh tanca pri ktorom sa da na vsetko zabudnut a kus sa odreagovat
dufam ze ty ktori to docitaju dokonca alebo aj nie si z tohto prispevku daco zoberu a zistia ze jumpstyle je nieco viac ako 3-4 kroky a otocka
jumpstyle sa deli na viac casti a v prvom prismevku bol ukazany iba oldschool chcem poukazat na to ze jumpstyle niesu iba 3-4 hopy a dost
- oldschool je najjednoduchsia odroba jumpstylu,
- dalsia odroda je hardjump vyznacuje sa melodickejsou hudbou ako pri oldschool,
- dalsia odroda je sidejump kuknite si video nebudem zbytocne pisat,
- dalsia odroda je tecktonic,
- potom su tu uz rozne miesanini ako je freestyle ktory tancuju poliaci a ine
- potom sa chcem vyjadrit k hudbe hardstyle a jumpstyle je hudba ale jumpstyle moze byt aj tanec
a nemyslite si ze slovaci nemaju komitu v jumpstyle skuste si dat do googla "jumpstyle slovensko" a hned prvy odkaz vam vyhodi officialny web kde su krasne videjka a tiez nejake tutorialy
a tiez si nemyslite ze slovaci a cesi niesu talentovany:
- bassjumper
- NJumper
- daymoon
- Nerdy
pridavam este aj linky na daku muziku:
- http://www.youtube.com/watch?v=8y7h-DArtTU
- http://www.youtube.com/watch?v=38yljgRtP0U
- http://www.youtube.com/watch?v=xME15VGhQtI
a vypocujte si tuto pesnicku :
- Whizzo - Toto je slovenský hardstyle (Original Vox Mix)
z osobnej skusenosti viem ze je to druh tanca pri ktorom sa da na vsetko zabudnut a kus sa odreagovat
dufam ze ty ktori to docitaju dokonca alebo aj nie si z tohto prispevku daco zoberu a zistia ze jumpstyle je nieco viac ako 3-4 kroky a otocka
Ajojte zháňame jumpstyle tanečníkov, neviete mi niekto poslat nejake info, kde by som ich vedela zohnať a tak???? dakujem...
[email protected]
[email protected]
-
djxtreme
Light Professional
pribudli nejaki hardstyle listeners alebo je to stale s nasou komunitou na Slovensku take biedne? 
-
D_I_C_K
Light Professional
neviem či moc dobre tento hudobný štýl poznám ale niečo sa mi marí že na túto hudbu sa len skáče ako kedysi kan kan?..nechcem nadšencov tohto štýlu uraziť ale popri takej hudbe si viete aj oddýchnúť?..
-
djxtreme
Light Professional
ano vieme a vobec sa pri nej len neskace...
Ja počúvam Hardstyle, okrem iného, vlastne teraz som skôr prešiel na Hardcore, momentálne počúvam hlavne na Fear.fm
radšej mám také melodickejšie.
napr.
[youtube]QoKLHIP4Lus[/youtube]
Ale počúvam dá sa povedať všetku hudbu.
alebo keď niečo robím na PC, vždy ma to tak nabudí
radšej mám také melodickejšie.
napr.
[youtube]QoKLHIP4Lus[/youtube]
Ale počúvam dá sa povedať všetku hudbu.
Mne sa náhodou pri tejto hudbe dosť dobre píšeneviem či moc dobre tento hudobný štýl poznám ale niečo sa mi marí že na túto hudbu sa len skáče ako kedysi kan kan?..nechcem nadšencov tohto štýlu uraziť ale popri takej hudbe si viete aj oddýchnúť?..
-
djxtreme
Light Professional
Hardcore si vypocujem aj ja, ale viac o dost viac hardstyle.
A ked uz si nacal ten hardcore,toto ja velmi mozem - Amnesys - System Crash
ale inak to je zalostne s tou nasou komunitou na Slovensku
ked sa pozrem na toto, ide ma urvat zavistou, na celom zapade to proste frci a prideme do CR a na Slovensko a tu uz ani pes nestekne po hard dance music
A ked uz si nacal ten hardcore,toto ja velmi mozem - Amnesys - System Crash
ale inak to je zalostne s tou nasou komunitou na Slovensku
ked sa pozrem na toto, ide ma urvat zavistou, na celom zapade to proste frci a prideme do CR a na Slovensko a tu uz ani pes nestekne po hard dance music
Môj brácha tancuje jump style.
Nemôžem povedať, že sa mi to páči, ale ani, že sa mi to nepáči. Nepočúvam ani ten štýl hudby, ale každý tanec má niečo doseba
Nemôžem povedať, že sa mi to páči, ale ani, že sa mi to nepáči. Nepočúvam ani ten štýl hudby, ale každý tanec má niečo doseba
-
djxtreme
Light Professional
ja jumpstyle moc nemusim, on ani celkovo moc s hardstylom nema,dost sa cudujem preco je to spolu v jednej teme a kedysi sa mi jumpstyle pacil,ale teraz mi pride hrozne vtipny a to iste aj shuffling - teda tanec, ktory sa tancuje na hardstyle...ja ocenujem skor to hudobne umenie ako to tanecne 
-
djxtreme
Light Professional
inak ak niekto este nevie o tejto skupine, tak ste vitani 
No čo, pribudli nejaký Hardstylový fanúšikovia? Či to je na Slovensku stále také biedne ? 
-
djxtreme
Light Professional
Ak o tom este podaktori nevedia, tak to davam na vedomie...Prednedavnom sme spustili novy web zamerany na hardstyle a web, ktory je urceny pre vsetkych slovenskych a ceskych hardstyle fanusikov - http://www.hardstyle.cz
Je cas, aby sa u nas trosku pohli lady s tymto zanrom elektronickej hudby,lebo je to naozaj smutne ako to u nas vyzera na tanecnej scene a harder styles vobec...Na zapade mame moznost vidiet stotisicove davy ludi na festivaloch a eventoch, ktorych su rocne desiatky. U nas nikto nevie ani co slovo "hardstyle" znamena.
Takze aj to je jeden z dovodov preco stranka vznikla. Kazdy tyzden je pridavany novy podcast na stiahnutie,na stranke je info o aktualnych eventoch, trackoch, videach,k tomu sekcia wiki + stale aktualne clanky a exkluzivne interviews so zahranicnymi DJs...atd
Ak by niekto mal zaujem rozsirit redakcny tym tak moze ucinit tu - [email protected]
A ak nechcete byt ukrateni o ziadne info, tu je fb page a tiez fb group
Je cas, aby sa u nas trosku pohli lady s tymto zanrom elektronickej hudby,lebo je to naozaj smutne ako to u nas vyzera na tanecnej scene a harder styles vobec...Na zapade mame moznost vidiet stotisicove davy ludi na festivaloch a eventoch, ktorych su rocne desiatky. U nas nikto nevie ani co slovo "hardstyle" znamena.
Takze aj to je jeden z dovodov preco stranka vznikla. Kazdy tyzden je pridavany novy podcast na stiahnutie,na stranke je info o aktualnych eventoch, trackoch, videach,k tomu sekcia wiki + stale aktualne clanky a exkluzivne interviews so zahranicnymi DJs...atd
Ak by niekto mal zaujem rozsirit redakcny tym tak moze ucinit tu - [email protected]
A ak nechcete byt ukrateni o ziadne info, tu je fb page a tiez fb group
Web obcas navstivim. Sa tam menil design? Lebo pred par dnami bol iny tusim, ci to sa mi zda len?
Tak sme male Slovensko, a podla mna lepsie nech to je také mierne ako by to malo byt potom vsade.
Tak sme male Slovensko, a podla mna lepsie nech to je také mierne ako by to malo byt potom vsade.