Otvaranie zloziek win7

Informácie o software, ankety...
johnko
Novice
Novice

Otvaranie zloziek win7

Príspevok od používateľa johnko »

Dobry deň,
napišem to narovinu.Asi pret tyždnom mi windows prieskumnik zacal vyhadzovat chybu pri otvarani zloziek pomocou win prieskumnika.Vypise mi takuto chybicku.Screen som spravil a vlozil ako prilohu.Kamarat mi povedal ze je to tym ze som sa snazil nainstalovat c++ a ze sa prepisala daka kniznica priamo vo Windowse,no niesom sitym az tam isty pretoze som NB pozical malemu braskovi na prazdniny k starej mame takze neviem aka je pricina,ked som zapol NB po tyzdni skoro ma rachlo.Kedze nenmam s tym skusenosti bol by som rad keby ste mi poradili.Som fakt zufali pretoze mi prave zacinaju maturitne skusky a potrebujem to cim skor opravit zatial pouzivam totalcomander no napr pri pouzivani programov ako OrCAD,AutoCAD nemozem sa preklikavat medzi zlozkami normalne iba pravym tlacitkom mysky a zakazdym musim dat otvorit.vid priloha c2.
za skore a uspesne odhalenie vopred DAKUJEM :(

este som skusal aj eset smart 4,spybot-S&D,a TDSSKiller.exe kedze som si myslel ze je to niejaky rootkit popripade virus,no nepomohlo :(
Prílohy
ffs.jpg
ffs2.jpg
redge
Light Star
Light Star

Re: Otvaranie zloziek win7

Príspevok od používateľa redge »

vyskusaj reinstalovat windows. Ja to inak nevidim. tazko by sa niekto dokázal legálne špárať v knižniciach windowsu.
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Je to tu niekde popisane bol tu ten problem. Bol to virus.
slipknot1506
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slipknot1506 »

Aký máš AV ?
Napísať odpoveď