Aký LCD monitor?
Re: Aký LCD monitor?
jasne a tie hz sa normálne nastavia v monitore ? alebo niekde cez registre ?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Nastavuje sa to cez PC.
Windows 7 - Klik pravým na pracovnú plochu / Rozlíšenie obrazovky / Vpravo dole - rozšírené nastavenia / Karta Monitor / Obnovovacia frekvencia obrazovky a tam už budeš mať na výber.
Windows 7 - Klik pravým na pracovnú plochu / Rozlíšenie obrazovky / Vpravo dole - rozšírené nastavenia / Karta Monitor / Obnovovacia frekvencia obrazovky a tam už budeš mať na výber.
jasne jasne
diky za typ dopredu.
To snad nie... Ak by si ich videl vedla seba, ako som mal tu moznost ja v predajni, tak by si toto urcite nenapisalG0lDiER_ napísal:ja osobne by som si kupil TNkovu iiyamu ako IPSkove LG;)
ale podla mňa v predajni neboli nastavenéicefiresr napísal:
To snad nie... Ak by si ich videl vedla seba, ako som mal tu moznost ja v predajni, tak by si toto urcite nenapisal
EDIT: A oní je nato pozerať filmy a robit z textom alebo hrať hry
-
Ryan Giggs
VIP
Samozrejme podľa skalibrovaneho profilu. Niekde na nete sa určite najde.APOFiSko napísal: BTW. ako doporučujete nastaviť tie farby ?
nenajdeš mi to ?Ryan Giggs napísal: Samozrejme podľa skalibrovaneho profilu. Niekde na nete sa určite najde.
a kčomu je to dobré
?
-
Ryan Giggs
VIP
To su hodnoty nastavenia kedy monitor podava najlepšie vysledky. Jednoducho ak je monitor skalibrovany, zobrazuje najlepšie a najvernejšie ako dokaže.
http://www.digi-foto.sk/pocitac-pre-dig ... nstalacia/
http://www.digi-foto.sk/pocitac-pre-dig ... nstalacia/
Ešte jedna vec, mám tam profil 1 2 a 3 ktorý je načo ?
EDIT: To je vlasne odstini gammy.
A tie profile som tiez nasel
Petelica monitor
EDIT: To je vlasne odstini gammy.
A tie profile som tiez nasel
Petelica monitor
-
Ryan Giggs
VIP
To IPS od LG by bolo o čosi lepšie ale aj tak si zvolil dobre.
uz sem natem kukal aj film a petelica aj sem natem paril a také super.
Takze v pondelok by som mal aj ja objednat nejake to lcd....
Poziadavky : 22" full hd, urceny bude prevazne na pracu(dokumenty,internet) a programovanie.....obcas filmy, hry skoro vobec cize to nehra ulohu pri vybere
strop je okolo 150eur, keby ste ale vybrali nieco z agemu tak tam by sa strop zvysil na tych 170.....momentalne by som asi isiel do tej iiyami ako kolega nadomnou aj ked je trochu cez rozpocet no uvitam aj nejake ine alternativy.........k+ za kazdu objektivnu radu, a vdaka samozrejme
Poziadavky : 22" full hd, urceny bude prevazne na pracu(dokumenty,internet) a programovanie.....obcas filmy, hry skoro vobec cize to nehra ulohu pri vybere
strop je okolo 150eur, keby ste ale vybrali nieco z agemu tak tam by sa strop zvysil na tych 170.....momentalne by som asi isiel do tej iiyami ako kolega nadomnou aj ked je trochu cez rozpocet no uvitam aj nejake ine alternativy.........k+ za kazdu objektivnu radu, a vdaka samozrejme
Jednoznačne odporúčam tu iiyama ProLite E2209HDSh.olub napísal:Takze v pondelok by som mal aj ja objednat nejake to lcd....
mám ho už od piatku a mega dobrý monitor jak farby tak aj na filmy a hru
http://www.alza.sk/iiyama-e2209hds-d112287.htm
Ja som si aj myslel ze inu moznost nemam, no chcel som pocut este nejake to odporucanie......kazdopadne dakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
síce Ti technológia hovorí že blbosť, ale opak je pravdou. Ako príklad uvediem ešte môj starý EiZO 1900M, ktorý v danej dobe rozbíjal iPS špičkové displaye. A to len vďaka tomu že bol "EiZO" a mal 9 katód, namiesto 2-4och ako mali konkurenčné high endové modely.icefiresr napísal:
To snad nie... Ak by si ich videl vedla seba, ako som mal tu moznost ja v predajni, tak by si toto urcite nenapisal
To isté aj podnes, sa mi mnohokrát páči viac obraz na TNkovom Delly, HPčku, alebo EiZU či iiYAME, ako na iPS/SiPS/PVA/sPVA LG, alebo Ťamťungoch...
ludia ktomu monitoru podtrebujem ešte stojan ktorý by som dal do steny. nejaké linky pls ?