jo jo...nam tiez instruktor v autoskole vzdy hovoril: "jazda ma byt plynula, dynamicka, vodic ma byt dobre naladeny"brm napísal:
Takže cvič, aby si takto nedopadla.. a pamätaj, že jazdiť pomaly neznamená jazdiť bezpečne. Treba jazdiť plynulo!
Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
suhlasim nieje nic horsie nez soferovat pod stresom alebo ked ta niekto na*erie...Luciiia napísal:
jo jo...nam tiez instruktor v autoskole vzdy hovoril: "jazda ma byt plynula, dynamicka, vodic ma byt dobre naladeny"
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
To hej. Raz som šiel po dialnici v aute bola menšia výmena názorov. Vtedy som bol taký nasratý. Asi po minúte som si všimol že som šiel 160 a ani som o tom nevedel.
na vlastnom aute sa dá robiť škola šmyku, to ti dá myslim viac ako kondičné jazdy 
-
johny541
King
Ehm, ona sa bojí výjsť s autom na ulicu sama a ty ju posielaš do školy šmyku? 
...no asi tak nejakjohny541 napísal:Ehm, ona sa bojí výjsť s autom na ulicu sama a ty ju posielaš do školy šmyku?
najlepsie na parkovisku alebo letisku samozrejme 
-
Hellboy248
Guru wannabe
FR33RIDER: skor to parkovisko, teda aspon u nas v blave tych letisk nemame najviac volnych 
sa mi nechce verit nejak, ved len tuna v okoli kosic mame myslim tri aj viac 
Ahojte
Chcem sa spytať je jedno na ktorom PZ si požiadam o vydanie vodicskeho alebo musim podať žiadosť len tam kde som robil skušky.
Podľa tohto by to malo byť jedno len nie som si isty:
"Vodičské preukazy vybavíte na oddeleniach dokladov poriadkovej polície príslušného okresného riaditeľstva Policajného zboru. Príslušné oddelenie dokladov prijíma žiadosti o vyhotovenie vodičského preukazu ústnym oznámením držiteľa vodičského oprávnenia. Žiadateľ o vydanie vodičského preukazu podáva žiadosť osobne na oddelení dokladov. Vodičský preukaz vydá orgán Policajného zboru príslušný podľa miesta udelenia vodičského oprávnenia alebo orgán Policajného zboru, kde si žiadateľ podá žiadosť o vydanie vodičského preukazu. "
http://www.minv.sk/?podanie-ziadosti-o- ... preukazu-1
Chcem sa spytať je jedno na ktorom PZ si požiadam o vydanie vodicskeho alebo musim podať žiadosť len tam kde som robil skušky.
Podľa tohto by to malo byť jedno len nie som si isty:
"Vodičské preukazy vybavíte na oddeleniach dokladov poriadkovej polície príslušného okresného riaditeľstva Policajného zboru. Príslušné oddelenie dokladov prijíma žiadosti o vyhotovenie vodičského preukazu ústnym oznámením držiteľa vodičského oprávnenia. Žiadateľ o vydanie vodičského preukazu podáva žiadosť osobne na oddelení dokladov. Vodičský preukaz vydá orgán Policajného zboru príslušný podľa miesta udelenia vodičského oprávnenia alebo orgán Policajného zboru, kde si žiadateľ podá žiadosť o vydanie vodičského preukazu. "
http://www.minv.sk/?podanie-ziadosti-o- ... preukazu-1
-
Hellboy248
Guru wannabe
kazakov: co sa tyka okresov neviem, ale napr. v blave si mozes hocikde, je jedno ktora mestska cast 
-
Fabo
Hardcore addict
Prva ziadost sa podava na urade miestne prislusnom autoskole, t.j. tam kde si robil skusky (v mojom pripade KE-mesto). Keby som vodicak stratil, tak po novy si idem uz na vidiek.
Myslím, ze je to jedno, ja byvam v inom okrese a a vodicak som robil v BA, policajst sa kukal na OP a pytal sa ze ci si dam tam alebo v BA ja ze v BA, nieco vtom zmysle povedal, ze je to jedno, vsak oni nato maju nejaku databzu.
-
Fabo
Hardcore addict
Tak je to mozne ze sa to za ten rok a pol zmenilo...
-
Soviet
Darca
Som z Brezna, trvale mam taktiez v Brezne a vodicak som robil v BA a taktiez som si ho preberal v meskej casti, kde som v podnajme. Avsak je to jedno, kde si ho das vystavit. Nezalezi od casti 
Re:
Pocuj toto duafm enmyslis vazne?? si robíš srandu že?:PZaxman napísal:akurat mi včera brat vravel zážitok kamaratky(blondínky) a neni to vtip je to skutočnosť
proste išli normalka aj s inštruktórom a
I:teraz dáme všetkým vedieť že ideme do ľava
ONA: v mysli: ale ved to sme sa neučili pane bože čo mam robiť
tak stiahla okienko a zakričala: ideme doľava
vyletela aj z dverami
//autoeditácia príspevku (23 Mar 2011, 7:34)
peYko napísal:no aby dizel zodchol, to chce vela usilia
ani nie mne sa to v autoškole vieš kolkokrat stalo? to ani nezratam
Zajtra idem na prvú teóriu už sa teším jak hovado, ale na druhej strane sa bojím tak trocha jázd kvôli nedávnej autonehode. Naštastie sa nikomu nič nestalo ...
Snáď budem mať v pohode inštruktora.
Snáď budem mať v pohode inštruktora.
Len tak na okraj - v prilozenom videu je pekne vidiet, ze v autoskolach chyba vyuka zvladania aspon zakladnych druhov smyku. Mlada vodicka si sama rozhodila predokolku na rovinke a isla do hodin...pritom stacilo iba nasmerovat kolesa do ziadaneho smeru jazdy, dupnutie na plyn a mala by to krasne zrovnane, takto z toho vysla uplne zbytocna nehoda.
-
Francek
Star
Horsie by bolo, keby pozdlz cesty boli stromy.
alebo behla do protismeru pod nejaku 815-ku
kua nech s tym robia nieco v tych autoskolach...ja by som bol povinne aspon za zopar hodin skoly smyku
kua nech s tym robia nieco v tych autoskolach...ja by som bol povinne aspon za zopar hodin skoly smyku