Hokejova Extraliga 2010/2011
Re: Hokejova Extraliga 2010/2011
djxtreme, Sagittarius to sem už písal a som presvedčený, že on si to dobre pozrel 
-
Sagittarius
Guru
On možno myslel, že víťazstvo, o ktorom píšeš je víťazstvo v lige.
-
mirak2
Hardcore addict
svet je hneď krajčí...
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano, mal som na mysli to, ze to nie je prvenstvo na svete,ale mozem sa mylit...vazne vsak o tom pochybujem
-
mfp
Medium Star
Kedze sa to doteraz stalo aj s tymto tusim 5 krat, tak to az take neuveritelne nebude 
-
mirak2
Hardcore addict
to cislo si dostal z poctu v nhl a poctu v svk extralige? ine ligy neexistuju?
niekde som cital, ze sa to stalo 1.krat v top8 ligach na svete (tipujem: NHL, KHL, Svedsko, Finsko, Svajciarsko, Nemecko Cesko a Slovensko)
Tak tu to je z originalu:
Tak tu to je z originalu:
Obratov z 0:3 na 4:3 v elitných hokejových ligách nebýva veľa. V NHL a v siedmich popredných európskych súťažiach je ich v záznamoch zatiaľ len päť. Ani jednému tímu sa to nepodarilo dvakrát. V NHL to dokázali iba tri mužstvá - v roku 1942 vo finále s Detroitom Toronto a v roku 1975 vo štvrťfinále proti Pittsburghu New York Islanders. Vlani urobili v konferenčnom semifinále podobný obrat hráči Philadelphie s Bostonom. "Letci" sa zároveň postarali o ďalší historický zápis aj tým, že v rozhodujúcom siedmom súboji mali už trojgólové manko na súpera a navyše na jeho ľade, no uspeli. Vo vyspelom hokejovom svete to dokázalo ešte Lugano v ročníku 2005/06 vo štvrťfinále švajčiarskej NLA s Ambri-Piotta.
tak bude to este zaujimave, Trencin bude teraz nabudeny, ale tak snad s nimi nebudeme mat problem(som Kosican)
horsie to bude ak sa dostaneme do finale, lebo tam bude jedno z muzstiev s ktorymi sa nam zle hraje(jak Poprad tak Zvolen)
ale ked chceme byt majstrami tak musime porazit hocikoho, takze uz len Kosice do toho, nech po posledom zapase hraje mandarinka darinka
horsie to bude ak sa dostaneme do finale, lebo tam bude jedno z muzstiev s ktorymi sa nam zle hraje(jak Poprad tak Zvolen)
ale ked chceme byt majstrami tak musime porazit hocikoho, takze uz len Kosice do toho, nech po posledom zapase hraje mandarinka darinka
-
mfp
Medium Star
Snad Bystrica a nie Zvolen 
jasne 
este stale tak trochu spim
este stale tak trochu spim
-
mfp
Medium Star
Kosice uz zrejme nic nezastavi, jediny ich mozny super ktory mal aku-taku nadej bol Slovan, aj ked v tejto forme by asi ani on nic nezmohol. Titul je uz na 95% jasny, Kosicanov cakaju 2 serie s vysledkom 4:0 pripadne 4:1... Zaujimava ale bude seria Poprad : Bystrica, pre mna osobne take "male" finale 
no ked si pozries zapasy Kosice - Poprad tak je jasne ze to moze byt este zaujimave ak sa stretneme vo finale
3 zapasy koncili samostatnimi najazdami, a najviac sme vyhrali o 2 goly, v Poprade je dost byvalich hracov Kosic ktory sa budu chciet na Kosice vytiahnut, takze iste nieje nic
3 zapasy koncili samostatnimi najazdami, a najviac sme vyhrali o 2 goly, v Poprade je dost byvalich hracov Kosic ktory sa budu chciet na Kosice vytiahnut, takze iste nieje nic
Špičkový Trenčín !
Fakt som to nečakal, že sa môže takýto obrat podariť. Na 6. zápase som po dlhej dobe bol pozrieť aj osobne, parádna atmosféra a zážitok.
Košice sú úplne iná liga, ale šanca je vždy.
Košice sú úplne iná liga, ale šanca je vždy.
-
D_I_C_K
Light Professional
Kde su peniažky tam sa vyhráva...nejde o to tam sú kvality hráčov všade rovnaké..o kvalitu hráčov pojde vo finálových zápasoch!..:DD
-
mfp
Medium Star
Dakujem tomu - karmistovi, za moj prispevok, ze semi bude nudne a Kosice uz nebudu mat ziadny problem
Dnes sa to jasne ukazalo...tato liga nema uroven
-
guess.whoo
Redeemer
suhlasim s tebou. Nic by na tom nezmenil ani postup Slovana. Nemaju formu, motivaciu a nemali ani chut hrat. Kosice to maju vo vrecku
-
mfp
Medium Star
Veru nic, Kosice hraju svoju vlastnu ligu momentalne...
videl som len po 5:1 potom som musel po priatelku na stanicu, ale Trencin sa snazil minimalne do toho piateho golu, koniec druhej tretiny uz akoby vypustali, ale do tretej naskocili jak keby este chceli hrat, ale ten piaty gol ich asi uplne polozil, neverim ze by vsetky zapasy dopadli takto, ved pocas sezony sme odohrali niekolko vyrovnanych zapasov, postupit by sme samozrejme mali ale Trencin aj so Slovanom prehraval 0:3 takze ieco v nich je, problem moze byt aj kondicia ktoru maju Kosicania asi najlespu v lige a Trencania hrali 7 zapasovu seriu a Kosicania si pekne oddychovali
uvidime
uvidime
Škoda, že to dnes TN nevyšlo. 
to bolo jasne, TN predsa musi prehravat 0:3 aby zacali hrat
zajtra jasna jednotka, ale v piatom zapase budeme poznat finalistu