Prince of Persia T2T
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm myslim ze v tom to nebude spoluziak mi povedal ze to moze byt aj tym ze mam procesor AMD a nie Intel ze hardware nece spolupracovat s hrou ... t ma dost dorazilo ...Filipito napísal:su-do myslel asi ovladace grafiky tie najdes na stranke vyobcu tvojej grafiky (nvidia or ATI) .... ak by si chcel ten crack tak SS alebo napis na icq
-
Hulkm
Professional
nemyslis???co keby si to vyskusal??? a inak blazer ti hore napisal ze mal rovnaky problem a pomohol mu iny crack, to si uz skusal???a to stym AMD a Intel si myslem zase ja ze je to blbostFlinstone napísal:hmm myslim ze v tom to nebude spoluziak mi povedal ze to moze byt aj tym ze mam procesor AMD a nie Intel ze hardware nece spolupracovat s hrou ... t ma dost dorazilo ...
-
Šu-Do
Redeemer
myslis toho v tej arene kde mu vypichujes oci ?
nj.. aj mne to trvalo.. v podstate jednoduche... musis chodit na tie vyvyseniny po krajoch.. skocis nanho speedkillom.. a potom musis presne vzdy trafit speedkill.. vsak ono to urobi to spomalenie.. musis sa trafit.. tusim 3x ho musis pichnut.. nakoniec vzdy do oka...
vsetko robis len speedkillom.. nakoniec ked mu pichnes oko zoskoci vzdy sam...
// toto som ti nasiel
nj.. aj mne to trvalo.. v podstate jednoduche... musis chodit na tie vyvyseniny po krajoch.. skocis nanho speedkillom.. a potom musis presne vzdy trafit speedkill.. vsak ono to urobi to spomalenie.. musis sa trafit.. tusim 3x ho musis pichnut.. nakoniec vzdy do oka...
// toto som ti nasiel
Prejdite chodbou do arény a tam vás čaká prvý boss. Je to riadny obor. Hlas, ktorý vás sprevádza, vám poradí, aby ste ho oslepili. Najprv teda choďte napravo. Tam vybehnite hore po stene a zabodnite sa do otvoru dýkou. Prebehnite doprava a zabodnite sa do druhého otvoru. Prebehnite ďalej po stene doprava a na plošinu pri vás. Na nej vybehnite hore a opäť sa zabodnite dýkou a prebehnite na hornú plošinu, na ktorej ste v úrovni obrovej hlavy. Prejdite na trám smerom k obrovi a použite Speed Kill. Princ po ňom skočí a vy stlačte útok trikrát presne v momentoch, ktoré si to vyžadujú. Tak mu oslepíte jedno oko. Potom opäť dole v aréne bežte na druhú stranu. Tam vybehnite na malú plošinku, z ktorej skočte na tyč. Z nej skočte doprava na ďalšiu plošinu. Na nej vybehnite po stene, zabodnite sa dýkou od otvoru a prebehnite po stene na hornú plošinu. Z nej opäť použite Speed Kill a troma presne načasovanými ranami ho oslepte úplne.
Teraz, keď na vás neútočí priamo, keďže vás nevidí, tak ho musíte doráňať. Útočte mu na nohy, kým nepadne na kolená. Využívajte kotúle a úskoky a snažte sa byť stále za ním, aby vás nezasiahol svojimi náhodnými útokmi. Sekajte mu do nôh a keď padne na kolená, tak prichádza na rad posledný Speed Kill, v ktorom ho troma presnými ranami zabijete.
-
blazer
Professional
Toto som aj ja dlho riesil, on ked ta z chrbta chyti do ruky az potom ocakavaj speedkill ja som vzdy spanikaril a mackal vsetkoFlinstone napísal:Ludia zasa sem raz pisem potrebujem pomoc viete ten obor prvy boss neviem ho prejst uz 2 dni sa s tym seriem .. stale na neho skociim ale vzdy ma zhodi a netrafim sa moze mi tu niekto presne popisat co mam robit ? stlacim speedkill E to viem a dalej ? K+
-
Flinstone
Light Professional
no ten navod je na prd lebo tam nieje nic podrobne popisane ... uz som trafil ten speed kill ale len som ho trafil oci mu neviem vypichnut vzdy ma stihne zhodit ...Šu-Do napísal:myslis toho v tej arene kde mu vypichujes oci ?
// toto som ti nasiel
-
Daggertail
Light Professional
Prince of Persia T2T "walkthrough"
Ahojte, chcel by som vas poprosit o pomoc. V leveli "The Dark Alley" musim vyskakat odrazanim sa od stien velmi vysoko. Problem je v tom, ze vzdy ked sa dvakrat odrazim na treti krat princ spadne dole. Neviem co s tym mam robit. Pozeral som aj jedno video a tam hrac vyskakal bez problemov az hore. Tu je to video:
-
Qerten
Medium Star
Re: Prince of Persia T2T "walkthrough"
ten skok a šípku na druhú stranu musíš stlačiť o asi 0,5 až 1 sekundu skorej ako to princ má spraviť, aby to hra zaregistrovala dostatočne skoro, takto doskáčeš aj do nekonečna..