Ktory casopis je podľa vás najlepší ?
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
jjj
Guru wannabe
CHYBA MI TAM MOZNOST .... ZA CASAKY PRACHY NEVYHADZUJEM ... VSETKO SA DOCITAM NANETE A UPLNE ZADARMO 
TENTO WEB STRCI VYZSIE MENOVANE CASAKY DO VACKU KEDY KOLVEK 
TENTO WEB STRCI VYZSIE MENOVANE CASAKY DO VACKU KEDY KOLVEK
Kód: Vybrať všetko
http://games.tiscali.cz/Nekupujem uz nic (drahe jak svina - Score okolo 340Sk) ale bol som verny Score
Kamarat kupoval vzdy aj Gamestar a Level (mini) tak som mohol porovnat, Score je a bolo Best.. ale celkovo ked to zoberem uz to neni ono, oproti casom ked sa vratil do Score okolo cisla 45 Andrew, Ice,..Rybka,.. to boli (perverzne) casy
Vidiet ze Rybka prisiel zo Score (teda ho vyhodili
) .. inac by ten Level nestal za vela..
spiderman_2: Uz je sefredaktor Bludr ne Tukan, nie ?
-
jjj
Guru wannabe
jasne ma to svoje vyhody ... napr dema a cd priloha ..nemusim sa starat ale cca 300-200 sk za jeden casak ??? mam 2 kamosov jeden ma predplatene Score a druhy sused ma Level takze ked daco potrebujem tak si poziciam ..Aryan Angel napísal:jjj: to je snad kazdemu jasne ze vsetko je na nete, ale casak je proste casak
Moj clovek vzdy verny scoreAryan Angel napísal:Nekupujem uz nic (drahe jak svina - Score okolo 340Sk) ale bol som verny ScoreKamarat kupoval vzdy aj Gamestar a Level (mini) tak som mohol porovnat, Score je a bolo Best.. ale celkovo ked to zoberem uz to neni ono, oproti casom ked sa vratil do Score okolo cisla 45 Andrew, Ice,..Rybka,.. to boli (perverzne) casy
Vidiet ze Rybka prisiel zo Score (teda ho vyhodili
) .. inac by ten Level nestal za vela..
-
aquafresh1
Star