Ako zistím či ma chce?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Codyman
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zistím či ma chce?

Príspevok od používateľa Codyman »

Peter1903 napísal:Ahojte, mám veľký problém ohľadom mojej spolužiačky. Už tretí rok študujem na VŠ a keďže je nás v ročníku veľa, s dotyčnou sme sa spoznali len teraz v septembri. Dovtedy som si ju až tak nevšímal, ani ona mňa, chápem lebo do apríla bola zadaná, ale časom ako som ju spoznával, som vedel, že je to skvelá baba. Tak som jej začal písať na FB a od decembra až doteraz si píšeme takmer každý deň keď sa tam stretneme. Teda hlavne ja jej napíšem, ale aj ona mne občas, aj keď málo. Aj v škole pokecáme, len škoda, že už mávame spolu len jednu prednášku. Proste často som jej naznačoval, že mi na nej záleží, hovoril rôzne komplimenty atď, a jej reakcia nato bola vždy taká, že aby som nepreháňal. Dokonca som jej kúpil drahý darček na Vianoce a pred 2 týždňami sa mi ju po nejakom čase podarilo vytiahnuť na pizzu, len tam so sebou zobrala ďalšiu spolužiačku, takže pred ňou som nechcel otvárať žiadne vážne témy (je to jej najlepšia kamoška a práve cez ňu som sa s ňou spoznal, keď sme boli ešte pred tým na káve, ale to som sa vtedy ešte snažil zbaliť jej naj kamošku). A vedel som, že sa jej páčim, dokonca aj ona mne chvíľu písala aký som zlatý a lichôtky a tak... Ale ešte v ten večer, ako sme boli na tej pizze som jej napísal dlhú správu ako ju veľmi veľmi ľúbim, ako ešte nikoho, a že by som chcel posunúť náš vzťah dopredu aj keď s tým nemám veľa skúseností...Ona mi na to odpisala, že ma od začiatku brala ako dobrého kamaráta a chce aby to tak aj zostalo, a že ju mrzí ak som to pochopil inak. Som si myslel, že keď budem slušný a milý a keď bude vidieť ako ju mám rád, aj ona ku mne niečo pocíti. Tak prečo so mnou ešte stále stráca toľko času dopisovaním? Dokonca sa k nám včera pridala na bowling, a keď sme sedeli vedľa seba niekedy sa odomňa odtiahla ako keby jej vadil môj dotyk lakťami, niekedy zase nie. Večer som jej zavolal, mali sme 30 minútový rozhovor, som sa trošku zhodil keď som nevedel už čo mám hovoriť, pýtal som sa kadejaké blbosti od veci, a ospravedlňoval som sa jej stále, že ju nechcem otravovať atd. Ona na to, že vôbec niesom otravný. Môže to byť tým, že som flirtoval kedysi s jej kamoškou, aj keď k ničomu nedošlo? Nemá ona pocit, že ma prebrala naj kamoške a preto ma nechce? Ale ja mám stále pocit, že mám šancu, a nenechám to len tak, pretože ona je naozaj taká dokonalá akú som vždy hľadal a nikdy doteraz nenašiel ani nenájdem. Aj keď mám niekedy pocit, že sa jej vtieram, ale ona mi vždy odpíše, proste v paži ma nemá. Aj jej kamoška mi naznačila, že časom mi postupne povie ako si ju získať, keď príde správny čas.
A aj keď po nej ide veľa ďalších ona je stále sama.
Som už psychicky na dne, potrebujem poradiť. Dnes večer jej chcem ešte zavolať, ospravedlniť sa, že som jej včera trošku podgurážený hovoril nezmysli, ale už mi naozaj lepí, aby som to zase nezbabral.
ĎAKUJEM AK SI NIEKTO NÁJDE ČAS, PREČÍTA TÚTO DLHÚ SPRÁVU, A ODPOVIE AK VIE O ČOM HOVORÍM. Veľmi potrebujem podporiť, dúfam, že ona túto správu nebude nikdy čítať, lebo si o mne pomyslí...
Myslím si že šancu určite máš ale malú :) ako tu už bolo spomínané ... Kedysi keď som bol ešte na strednej mal som podobný vzťah s jednou dievkou a podarilo sa mi ju zbaliť čiže je to možne ale pravdepodobnosť je strašne mala ;)
Peter1903
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Peter1903 »

A z dobrého kamarátstva sa nemôže vykľuť niečo väčšie? Proste neverím tomu, že sa to nedá. Som zabudol napísať, že ma zavolala na koncert, len škoda, že už je neskoro, ale to snáď tiež niečo znamená nie...? :?

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2011, 13:51)
A ako sa ti ju podarilo zbaliť? Kolko času si na to potreboval? Prezraď niečo :)
Codyman napísal: Myslím si že šancu určite máš ale malú :) ako tu už bolo spomínané ... Kedysi keď som bol ešte na strednej mal som podobný vzťah s jednou dievkou a podarilo sa mi ju zbaliť čiže je to možne ale pravdepodobnosť je strašne mala ;)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

jo, znamena to to ze si kamos s ktorym asi chce ist na koncert, to len ty za tym hladas nieco viac

a z kamaratstva sa sice moze nieco vyklut ale nie ked jeden uz je zamilovany a druhy chce byt kamarat, toto dobrotu nerobi
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Peter1903 napísal:Proste neverím tomu, že sa to nedá
Da ale nie tak ako na to ides teraz ty.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to čo si napísal je egoizmus a nie láska...ak by si ju naozaj ľúbil, tak by si na ňu takýmto spôsobom netlačil...a teraz k podstate vášho vzťahu...ona ťa chce ako kamaráta, máš to písomne v SMSke a ty stále veríš že raz sa zlomí a bude z toho vzťah...ja chápem, že nájsť normálnu ženu medzi tým odpadom je náročné, ale uvedom si, že ak z toho má byť vzťah, musí byť obojstranná vôľa a tá tu nieje...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

keď som si to prečítala, to ako keby som čítala o sebe, len z inej strany. Toto sa mi stalo už veľa krát, preto Ti môžem povedať že nič viac ako pekné kamarátstvo z toho nebude. Dievča Ťa má rada ako kamaráta cíti sa s tebou dobre, považuje Ťa za dobrého spoločníka, ale to je tak všetko.. Nečakaj od toho žiaden vzťah, ani nič iné... Hlavne netlač na pílu a neospravedlňuj sa jej za všetko, pretože pokazíš aj to čo je medzi vami teraz... Hlavne jej stále nehovor čo k nej cítiš, lebo potom bude mať pocit že sa treba stretávať radšej menej, aby v tebe nevyvolávala nejaké plané nádeje (takto to bolo u mňa)... preto buď rád že môžete ísť spolu von, zabaviť sa, ale nič viac :?
markus
Light Professional
Light Professional

"preto buď rád že môžete ísť spolu von, zabaviť sa, ale nič viac" - to fakt moze byt happy ze moze
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ako povedalo kafiatko...netlač na pílu.
Nekecaj toľko,neospravedlňuj sa (priveľa ospravedlňovania sa a rečí-to akoby si ju chcel od seba odohnať).
Šanca,že ju zbalíš týmto spôsobom je naozaj malá,prepáč,teraz možno nie si otravný,ale potom môžeš byť.
Hlavne šetri slová. :D
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

kafiatko prepac ale markus to vystihol - to nebude rad ale bude trpiet, bud nech to uhra a zbali ju "oklukou" alebo nech kasle na to...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

javatar napísal:kafiatko prepac ale markus to vystihol - to nebude rad ale bude trpiet, bud nech to uhra a zbali ju "oklukou" alebo nech kasle na to...
Pozri sa nevedela som ako to inak povedať , pretože niektorí chlapi (tým Vás nehádžem do jedného vreca) spravia to že buď ak nevidia už inú cestu prestanú sa s tou danou osobou stýkať, alebo potom tá druhá skupina ktorá vie že dotyčná s nimi vzťah nebude mať, ale naďalej sa s ňou budú stretávať aby aspoň mohli byť v jej blízkosti..to je taká masochistická voľba.. :? Možno si povie že priateľstvo je viac ako vzťah a budú naďalej kamoši... ja neviem čo spraví... ale hlavne nech netlačí na pílu a nech ju od seba úplne neodplaší, lebo skôr či neskôr ak bude takto pokračovať tak sa mu to podarí...
markus
Light Professional
Light Professional

je to masochisticka volba, poviem ti preco
on ju lubi, ona jeho nie - uz toto samo o sebe je strasne zranujuce, nehovoriac o tom ked si ona najde niekoho ineho koho bude ona lubit a on to bude vidiet ako jeho milovana osoba je s niekym inym, to je bolest neopisatelna
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Len preto že som to napísala ja (opačné pohlavie) ešte neznamená že neviem čo on prežíva :( hovorím stalo sa mi to pár krát, že sa kamarát do mňa zalúbil, a v momente kedy som ho "odmietla" som bola možno ešte nešťastnejšia ako on.. keby som bola sviňa tak by mi to bolo jedno, ale nechtiac som ublížila kamarátovi a to nieje tiež príjemné ...
markus
Light Professional
Light Professional

heh ale to sa nestalo tebe, to sa stalo tvojim kamaratom ;)
ty si bola prave na druhej strane, vobec netusis o com hovorime(my mozno netusime o com hovoris ty)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

no to ze to nie je prijemne ani pre zeny spominat netreba

ja len objasnim princip chlapmi preferovany a zenami nenavideny - "vsetko alebo nic"

ak sa raz chlap zalubi a nedostane sancu (alebo si ju nevytvori) tak jednoducho ma ist prec a to kamaratstvo ukoncit (minimalne na isty cas)

dovod? po roku hladania si vztahu by mal na krku 20 skvelych kamosiek a depku z toho ze nikoho nema

neber si to zle, len sa to pokusam vysvetlit :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

suhlasim s javatarom a s nazorom "vsetko alebo nic" a v pripade, ze nenastane ta situacia aku si si predstavoval (t.j. chodil snou) tak ukoncit vztah a vobec sa snou nestretavat. teda aspon pokial si to v hlave cele neujasnis a neprides na to ze ona si ta vobec nezasluzi. a ak to nezabera a ona je tak "otravna" a stale sa ti ukazuje na oci, tak ja by som jej povedal nieco, co by zarucilo ze by ma nechcela vidiet do konca zivota. (je to sebecke, ale preco nanu mysliet a trapit sa ked netreba)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Peter1903... chod sa opit s kamaratmi a co najrychlejsie sa odmiluj. zbytocne sa len okradas o cas a moznosti..
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

to ze sa chlap zalubi do kamaratky je bezny jav. poznate sa spolu a ked ti vyprava ako sa ma a bullshity okolo toho ponate sa viac ako dobre. ale je tu obrovske ALE. ona ta ma rada ako kamarata. mal si pocit ze si to dievca niekedy vzrusoval? mal si pocit ze to dievca je z teba nadrzana? nie nemal a preco? pretoze ty ju urcite nikdy nebalis len ju pocuvas, prikyvujes na to co povie a stavim sa o hocico z hocikym z tohto fora ze jej aj preukazujes nejake sluzby (napr. obsad mi miesto v skole kym sa rozpravam s tymto chalanom, drz mi kabelku alebo hocijaky iny crap). pointou ktoru som chcel naznacit tymto prispevkom je to ze si IBA KAMARAT a KAMARATOM OSTANES. pocuva sa to blbo? holt pravda boli.
Peter1903
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Peter1903 »

nie nie, ona odomňa vôbec nič nežiada, všetko pre ňu urobím sám od seba, aj to ju musím presviedčať, lebo ma vraj "nechce zaťažovať"...a tiež si myslím, že mohla byť nadržaná, mala aj sexuálne narážky a všetky tie výstrihy keď sme sa išli stretnúť atď...ale možno sú to len moje ilúzie ako už bolo spomenuté. Každopádne ďakujem Vám všetkým, že ste mi otvorili oči, ale nemôžem proste prerušiť s ňou kontakty len tak zo dňa na deň. Chcem sa o ňu aj naďalej zaujímať, ale už sa ju budem snažiť brať ako kamarátku, a časom sa to možno nejako vyvinie. Len už nebudem tlačiť na pílu a nechám to všetko voľne plynúť.
Peter_Retep napísal:to ze sa chlap zalubi do kamaratky je bezny jav. poznate sa spolu a ked ti vyprava ako sa ma a bullshity okolo toho ponate sa viac ako dobre. ale je tu obrovske ALE. ona ta ma rada ako kamarata. mal si pocit ze si to dievca niekedy vzrusoval? mal si pocit ze to dievca je z teba nadrzana? nie nemal a preco? pretoze ty ju urcite nikdy nebalis len ju pocuvas, prikyvujes na to co povie a stavim sa o hocico z hocikym z tohto fora ze jej aj preukazujes nejake sluzby (napr. obsad mi miesto v skole kym sa rozpravam s tymto chalanom, drz mi kabelku alebo hocijaky iny crap). pointou ktoru som chcel naznacit tymto prispevkom je to ze si IBA KAMARAT a KAMARATOM OSTANES. pocuva sa to blbo? holt pravda boli.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

peter-retep nemyslím že by baba hneď ukazovala chalanovi ako je z neho nadržaná a že ju vzrušuje, pokiaľ chce s ním niečo mať... pokiaľ to však vravíš z vlastnej skúsenosti, tak by som sa s tebou veľmi rád na pár dní vymenil ;)
Jendy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jendy »

Grim napísal:...to čo si napísal je egoizmus a nie láska...ak by si ju naozaj ľúbil, tak by si na ňu takýmto spôsobom netlačil...a teraz k podstate vášho vzťahu...ona ťa chce ako kamaráta, máš to písomne v SMSke a ty stále veríš že raz sa zlomí a bude z toho vzťah...ja chápem, že nájsť normálnu ženu medzi tým odpadom je náročné, ale uvedom si, že ak z toho má byť vzťah, musí byť obojstranná vôľa a tá tu nieje...
^Presne toto. Ak ju naozaj tak ľúbiš, tak asi chceš aby bola šťastná, nie? A keď ju šťastnou robí to, že ste len kamaráti, tak by si sa s tým mal zmieriť. Nehovorím, že je to ľahké, nie je, z osobnej skúsenosti viem, že nie je, ale keď je to to, čo si ona želá tak by si sa jej mal prispôsobiť, keď ju máš tak rád samozrejme. A aby to nebolo celé také negatívne, nikdy nevieš ako to na koniec dopadne. GL :)
Napísať odpoveď