Magio nejde pripojit cez hdmi k TV
Magio nejde pripojit cez hdmi k TV
Zdravim mam toto tv http://www.alza.sk/46-lg-46ld550-d162058.htm a po pripojeni magia cez hdmi telka vypisuje ze neni ziadny signal. Da sa to nejako vyriesit?
Cez scart mi to islo, ale na scart som potreboval pripojit video, cize ostalo volne len hdmi,, dakujem.
Cez scart mi to islo, ale na scart som potreboval pripojit video, cize ostalo volne len hdmi,, dakujem.
Re: Magio nejde pripojit cez hdmi k TV
bude to zniet smiesne ale prepol si si vstup(na tv) na hdmi?
sak jasne mam tam bluray player cez hdmi1 a hdmi2 je magio. 1 ide ale 2 ziadny signal 
no mozes samozrejme skusit prehodit BD prehravas a magio a ked to nepojde tak je zjavne ze problem nebude v TV, potom by som volal na infolinku(byvaju zdarma)
no skusim, dik
A netreba tiež aj MAGIO výstup prepnúť na HDMI?
nie to sa neda ani navolit je to ako keby tam ten kabel vobec nebol. skusal som aj iny kabel aj iny port je to stale rovnake musel som to dat s5 cez scart...
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 11:43)
vyriesene trebalo navolit cez tlacitko display 1080i
sikovny som 
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 15:12)
chcem sa este spytat ci sa nedaju vypnut tie stanice ktore nemam predplatene, aby som ich nemusel stale prepinat ked idem napriklad z 20ky kanala na 50ku a medzi tym ma 30 kanalov s ciernou obrazovkou, dik
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2011, 11:43)
vyriesene trebalo navolit cez tlacitko display 1080i
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2011, 15:12)
chcem sa este spytat ci sa nedaju vypnut tie stanice ktore nemam predplatene, aby som ich nemusel stale prepinat ked idem napriklad z 20ky kanala na 50ku a medzi tym ma 30 kanalov s ciernou obrazovkou, dik
no ja mam sice UPC a tie stanice sa u mna sice vypnut nedaju ale daju sa presuvat
-
1000SUZUKIDL
Novice
prosim vás poradte mi neide mi zvuk na magio hdmi obraz mam len zvuk nie ako dalej?
!
!
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tvoja veta môže mať takto bez čiarok 1000 a 1 významov, do budúcna s tým niečo rob. Ak ti nejde zvuk, tak skontroluj v nastaveniach MagioBoxu či je výstup zvuku spolu s obrazom nastavený cez HDMI (či nejde AUDIO konektor a podobne..). Ak nepomôže, skús na televízore pripojiť kábel do iného HDMI slotu - niektoré televízory majú špeciálne sloty na pripojenie obrazu cez HDMI a zvuku cez iný kábel (používané napríklad keď odosielaš obraz káblom DVI-HDMI, pretože cez DVI ti zvuk nepoletí).
dovolim si nesuhlasitJaccobinho napísal:keď odosielaš obraz káblom DVI-HDMI, pretože cez DVI ti zvuk nepoletí
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
cez dvi ako standard zvuk napojde ,takze si nemozes dovolit nesuhlasit ,no zas je pravda ze napr. pri grafickych kartach ati je moznost pouzit redukciu z dvi konektoru na hdmi a ta prave zvuk aj vedie ....
no prave 
konkretne ta atinacka redukcia pouziva 2. linku DL-DVI
konkretne ta atinacka redukcia pouziva 2. linku DL-DVI