SJ: 55%
Aký bol monitor 2011?
Re: Aký bol monitor 2011?
Matika: 45%

Ahojte,
chcem sa opytat v tej 12 otazke A forma SJ bude ktora odpoved spravna?
Podla mna A ale ucitel sa so mnou aj ostatnymi hadal, ze nie nie malo to byt C
+ v tej 6 otazke ma byt 100% odpoved C? Diky.
Uuuuuuf bolo to hrozne
Ucitelka: "este 20 min do konca ..." a JA na 9 priklade!!! OMG! Budem rada ak VOBEC 50% z matiky bude
SJ tipujem 70% ale kebyze 2 primitivne otazky neprerobim tak 80%
Podla mna A ale ucitel sa so mnou aj ostatnymi hadal, ze nie nie malo to byt C
Uuuuuuf bolo to hrozne
Ucitelka: "este 20 min do konca ..." a JA na 9 priklade!!! OMG! Budem rada ak VOBEC 50% z matiky bude
-
cornflake858
Expert
Matematika 80% Slovenčina 70% :DD yes
predbežne matika 30% a slovina 60%
14. A forma matika bola riadna ko****...
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Chýba mi v tej ankete možnosť "Nepísal som" A osobne si myslím, že monitor nad 50% je dobré Aj to tak veľmi nezavaži...
Spolužiak mal matika 10%, sj 10%. A pritom ma same dvojky.
ako vam vyšiel te ERB nápíšte číslo nie možnosť mne to vyšlo 29,4
-
LordKJ
Light Expert
Ano , A , a CArtemis napísal:Ahojte,
Podla mna A ale ucitel sa so mnou aj ostatnymi hadal, ze nie nie malo to byt C+ v tej 6 otazke ma byt 100% odpoved C? Diky.
Uuuuuuf bolo to hrozne![]()
Ucitelka: "este 20 min do konca ..." a JA na 9 priklade!!! OMG! Budem rada ak VOBEC 50% z matiky bude![]()
-
cornflake858
Expert
tak to bude asi dobry ..... ako dlho to robil? 2minuty? ved zo sloviny musel mat min 50% keby poriadne cital textjojo1996 napísal:Spolužiak mal matika 10%, sj 10%. A pritom ma same dvojky.
Ja mám približne M: 50% a SJ: 95%.
Matika bola ťažká a málo času, keby bolo viac tak by to dopadlo lepšie. Slovenčinu mala celá trieda hotovú do 30tich minút...
Dúfam že celoslovenský priemer z M bude nízky... Aby sa tam "vyššie" spamätali.
Matika bola ťažká a málo času, keby bolo viac tak by to dopadlo lepšie. Slovenčinu mala celá trieda hotovú do 30tich minút...
Dúfam že celoslovenský priemer z M bude nízky... Aby sa tam "vyššie" spamätali.
Kód: Vybrať všetko
Moje výsledky zo SJ (forma A):
1.B_2.A_3.A_4.D_5.B_6.C_7.A_8.D_9.A_10.C_11.D_12.A_13.C_14.D_15.C_16.B_17.A_18.B_19.D_20.B-
w00dy
Light Star
Pre tých ktorý to zle napísali je už aj petícia : http://www.petitionspot.com/petitions/T9M/
-
LordKJ
Light Expert
mARDY , z SJ mas podla mna 90% , teda podla toho ako to opravili nase slovencinarky na skole .
...
boa naco peticia? , ved to nebolo take tazke ako vsetci pisete ... , ja som stratil body len na nepozornosti ( nedal som z M na CM apod.)
...
boa naco peticia? , ved to nebolo take tazke ako vsetci pisete ... , ja som stratil body len na nepozornosti ( nedal som z M na CM apod.)
ROFLw00dy napísal:Pre tých ktorý to zle napísali je už aj petícia : http://www.petitionspot.com/petitions/T9M/
-
master23
Light Professional
a to si ako co myslite, ze dosiahnete tou peticiou??? a ked som pozrel tie mena, co sa za nu podpisali
to si myslite, ze by vam to oficialne zobrali??? toto meno bolo dobre (ten co sa podpisal pod peticiu) GayLordMeSoHorny
pozrel som dnes ten monitor, a nebolo to nic extra tazke. boli to priklady, ktore sa daju vypocitat za par sekund, ale na to treba logiku a trocha rozmyslania.
a mozte byt radi, ze ste mohli pouzivat kalkulacku. my sme nemohli pouzivat, ked som ja pisal.
// trvalo mi to cca 20 minut, a mal som 19/20.
a mozte byt radi, ze ste mohli pouzivat kalkulacku. my sme nemohli pouzivat, ked som ja pisal.
// trvalo mi to cca 20 minut, a mal som 19/20.
Veru, príklady tažké neboli keď to tak teraz pozerám ale 60 minut pre priemerneho žiaka určite nestačí... Ja by som mal aj 2x viac keby bolo viac času, ale takto som sa len stresoval z toho že je to zložíté.
Na čo tam má byť možnosť "nepísal som"?Janio napísal:Chýba mi v tej ankete možnosť "Nepísal som" A osobne si myslím, že monitor nad 50% je dobré Aj to tak veľmi nezavaži...
A zo slovenčiny čo bola otázka že či je ten článok dynamicky opis, staticky a tak ďalej... V tomto bola aká možnosť? Nevieme sa z učitelkou dohodnúť či to je dynamicky opis alebo výklad či čo to bolo...
áno a bude to ešte tažši som rád že mám 60 % z matiky a 80% zo slovinyw00dy napísal:Pre tých ktorý to zle napísali je už aj petícia : http://www.petitionspot.com/petitions/T9M/