Potreboval by som priateľke posunúť krámy o týždeň skôr (alebo čím bližšie k tomuto číslu). Dôvod nie je podstatný a na tomto fóre zakázaný na rozoberanie.
Menštruácia (krámy)
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Menštruácia (krámy)
Nazdar , nazdar. Nehľadal som túto tému dúfam, že nie je. - sú len s meškaním obvykle
Potreboval by som priateľke posunúť krámy o týždeň skôr (alebo čím bližšie k tomuto číslu). Dôvod nie je podstatný a na tomto fóre zakázaný na rozoberanie.
Pýtam sa teda hlavne vás báb ako pomôcť mamke prírode prirodzenou cestou - žiadne injekčné vyvolávačky a podobne. Nejaké červené vínko to som už počul ale ak by bola direct dobrý zdroj v SJ , AJ s ktorým som sa nestretol vrelé díky a k+ : )
-
javatar
Hardcore addict
Re: Menštruácia (krámy)
umiestni ju do prostredia kde maju zeny kramy v tebou pozadovanom case - po case by sa mali zosynchronizovat
nepravidelny spanok a stress tiez dokaze cyklus rozhadzat - ale to skor posunut o tyzden neskor (strestuj ju 3x viac a mal by si byt tam kde chces
-
p4ra
Redeemer
Zaruceny "domaci sposob" myslim, ze neexistuje. Jedine chemia, ktoru predpisu na gynekologii, ale ani to sa neodporuca.
-
P3Bo
Guru wannabe
Jáj som sa nedokonale vyjadril. Čas ma tlačí a potrebujem to ...instatne
- samozrejme viem že to takto nebude ale čím skôr tým lepšie 
-
javatar
Hardcore addict
splod s nou dieta - najblizsich 9 mesiacov by kramy mat nemala 
-
Janio
Zablokovaný
Mg, čo za sprostá téma ? Myslím, že to sa dá len tak ovplyvniť ? Alebo ako si to vlastne predstavuješ dáš jej niečo zjesť a šup do 5 minút...
No no len sa neposrete. Keď je autor témy sprostý... Neviem plánuješ niekde ísť, ale pravdepodobne vtedy má dostať svoje dni a chceš si vrznúť tak tu píšeš dristy 
neoverene len kopirujem:)
na vyvolanie menstruacie pomaha pitie caju z tychto byliniek: pamajorán, rebríček, plavúň a alchemilka. odporuca sa zmiesat vsetky bylinky a pit aspon 3krat denne..
Ahojte, tie koprove semienka asi fakt funguju :)Meskalo mi to, vecer som si dala ten "fajny" cajicek a rano som vstala a prislo to.
Mozno nahoda, ale treba skusit 
Sprav si čaj z kôprových semiačok, menzes sa dostaví.
Baby s tymi semiackami opatrne..ziadne z baumaxu a tak..take na sadenie byvaju casto napustane chemikaliami, aby neplesniveli..napr mrkva a petrzlen. semiacka byvaju modre koli tomu, takze radsej odporucam kupit v lekarni alebo v potravinach, nech nepriotravite:)
Aj mne meskali vcera som si spravila koprovy caj,vypila pohar cerveneho vina dala teply kupel a este aj par brusakov som spravila a rano som mala kramy.Spravila som vsetko o com viem ze na to pomaha a pomohlo tak to skus
ja som skúšala čaj z vachty trojlistej....fuuuj aký bol horký, ale zabralo to
pomaha aj caj z oregana zalejete 1 lyzicku a nechate vyluhovat 10 min. treba to pit 3 krat do dňa.
atd, treba sa prebrodit
http://www.zdravie.sk/sz/510/t354449/p9 ... uaciu.html
good luck
na vyvolanie menstruacie pomaha pitie caju z tychto byliniek: pamajorán, rebríček, plavúň a alchemilka. odporuca sa zmiesat vsetky bylinky a pit aspon 3krat denne..
Ahojte, tie koprove semienka asi fakt funguju :)Meskalo mi to, vecer som si dala ten "fajny" cajicek a rano som vstala a prislo to.
Sprav si čaj z kôprových semiačok, menzes sa dostaví.
Baby s tymi semiackami opatrne..ziadne z baumaxu a tak..take na sadenie byvaju casto napustane chemikaliami, aby neplesniveli..napr mrkva a petrzlen. semiacka byvaju modre koli tomu, takze radsej odporucam kupit v lekarni alebo v potravinach, nech nepriotravite:)
Aj mne meskali vcera som si spravila koprovy caj,vypila pohar cerveneho vina dala teply kupel a este aj par brusakov som spravila a rano som mala kramy.Spravila som vsetko o com viem ze na to pomaha a pomohlo tak to skus
ja som skúšala čaj z vachty trojlistej....fuuuj aký bol horký, ale zabralo to
pomaha aj caj z oregana zalejete 1 lyzicku a nechate vyluhovat 10 min. treba to pit 3 krat do dňa.
atd, treba sa prebrodit
http://www.zdravie.sk/sz/510/t354449/p9 ... uaciu.html
good luck
akože tak aby o tom nevedela?
asi nijak
ak berie HAK nech proste skôr vysadí a dostane skôr
ak berie HAK nech proste skôr vysadí a dostane skôr
valam sa po zemi od smiechu.. 
.
ale poviem ti jedno.. ti pravi muzi jazdia aj na cervenu:)
.
ale poviem ti jedno.. ti pravi muzi jazdia aj na cervenu:)
-
Peter_Retep
VIP
fuj jazda na cervenu. to sa mi jezia chlpy. raz som skusil a nikdaj viac. a navyse som pak jak drbo musel na druhy den prat postelne.
ked si dama ziada, tak snad neodmietnes?! 
ktorá dáma s bolesťami hlavy a náladou besného buldoga si žiada?
-
Peter_Retep
VIP
ver tomu ze odmietnem...nie som nevybureny pubertak 
aj ked niekedy sa podla mojich postov moze zdat
aj ked niekedy sa podla mojich postov moze zdat
tiez sa uz nepovazujem za pubertiaka:)
.
besne byvaju 1-2 dni pred a 1-2 dni po zacati.. potom to zvyklo byt OK (ale to je individualne)
.
besne byvaju 1-2 dni pred a 1-2 dni po zacati.. potom to zvyklo byt OK (ale to je individualne)
-
D_I_C_K
Light Professional
neviem čo to máš za problém ale moc matku prírodu neobalamútiš..skor ti poradím to využívať teras a počas 2 dní si daš pauzičku dlhšie by to trvať nemalo...ale fakt zaujimavá téma...bude nejaka udalosť chystaná:D:D?..
Ako to bolo spomenuté - červená by ťa nemala zastaviť.
suhlas 
keď ti nenapadne dať si na postel uterák, tak na druhý deň per
keď ti nenapadne dať si na postel uterák, tak na druhý deň per
-
p4ra
Redeemer
Nie kazda zena musi byt nutne nervozny pes pocas svojich dni, takze by som negeneralizoval. Co sa tyka jazdy na cervenu, tak musim suhlasit s niektorymi, ze ked to chce aj ona, a nema s tym problem, tak ani ja. A vobec to nemusia byt jatka, ani nic podobne. Od nevybureneho pubertiaka mam velmi daleko.
-
Peter_Retep
VIP
neviem. kazdy podla chuti
ja osobne sa vtedy necitim dobre.
a andone: co ju ten typek zozral?
a andone: co ju ten typek zozral?