Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa seth82 »

anderson: Keďže sa viac menej čiastočne v niektorých bodoch chápeme, pokračujem k tým dôkazom.

Nixonova Watergate je jedna vec (príklad politického súboja, písal som o tom prácu, viem o čo id), tá mala ďaleko od ovládnutia sveta. To s členmi OSN to isté - v dnešnej dobe OSN prd znamená, pokiaľ si ja všímam. Konšpirácie samozrejme existujú, ako som to už spomenul v jednom z predchádzajúcich príspevkov, ale jednoducho neverím v existenciu nadvlády Židov, Illuminati, Slobodomurárov a Bohemian group nad svetom.

Konšpirácie a záhady sú súčasťou ľudstva a pokiaľ sa niečo neobjasní dostatočne dobre pre istú skupinku ľudí, tá sa v tom začne šprtať (nehovorím, že to musí byť furt na škodu, viď wikileaks), začne šíriť teórie, ktoré pobláznia iných a už je z toho hotové náboženstvo. Wikileaks na to šli priamo - získali a zverejnili. Žiadne motanice, žiadne teoretizovanie "čo ak", "Možno robia toto a hento" - buchli fakty na net a bolo. A taký spôsob sa mi páči, škoda len, že tí, ktorí tu naznačujú existencie spomínaných celosvetových konšpirácií, nevedia spraviť presne taký krok ako WL - iba tmária, večne tvrdia, že istotne sa niečo deje, poznajú akoby zázrakom všelijaké detaily (alebo aspoň tvrdia, že ich poznajú) a nakoniec nevedia na stôl položiť nič, iba teoretizovanie a kecy plné otázok, domýšľaní a konštrukcií. O to mi ide, aby sme sa rozumeli.

kali520:
v bode jedna sa rozumieme. V bode dva som sa ja preklepol, malo to byť "v mojom príspevku", mea culpa. A menoval som ničím nepodložené? Odpoviem ti na to vaším spôsobom - pogúgli (a menoval som tuším viacero, nie?)
Nesnažím sa odpútať pozornosť od podstaty, pretože ja to za nijakú podstatu nepokladám. Absolútne nedôveryhodný a zmanipulovaný článok, ktorý má v sebe možno 10 percent pravdy a zvyšok kydov, konštrukcií, poloprávd a škaredých/hustých slov (vráža dýku,blablabla, ako Hviezdoslavov Kubín). Takže nemám od čoho odpútavať pozornosť, v tom článku nie je žiadna pravda. A nehnevaj sa, ale tie tvoje TL DR copypasty sú minimálne tisíc krát nudnejšie ako moje reakcie.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

:lol: ale je to zábavné musím uznať. Anderson, isté sú len dve veci, 1. svet nie je taký ako vyzerá a 2. s istotou nie je ani taký ako ho popisujú konšpirácie. Polka fóra tu chápe celej tejto vete, a tá druhá polka fóra, kde patríš aj ty, chápe len tej prvej časti. To je celý príbeh fóra. Treba si zvyknúť na to, že slovo pravda je veľmi univerzálne :wink: .
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

ale, ale, slay, zacinas s osobnymi utokmi, ale odpovedat na moju jednoduchu otazku sa neodvazis:)

Aby si neprisiel o svoj jednoduchy svet radsej si si ma zaskatulkoval.
Takze urobim to iste a odpoved bude zniet: polka ludi vie, ze svet nie je taky ako vyzera a druha polka, kde patris aj ty nechape, ze svet sa neovlada len priamymi a cestnymi sposobmi.

seth82: neviem ci slobodomurari neexistuju, myslim, ze existuju, takisto ako Zidia a neviem ci sa nesnazia ovladnut svet, tipol by som, ze ak existuju, tak na svojich stretkach neriesia vzorku na strikovanie ;)

Americki prezidenti nie su samostane osoby, uz len na Slovensku sa vsetci stazuju, ze za politickymi stranami su aj ini ludia, vraj nie len s peknymi umyslami, a tito ludia si myslia, za za dvomi usa stranami alebo usa prezidentom nie su nijaki neznami? A ak su, ze im ide o moje a tvoje blaho? A ak OSN znamena v dnesnych casoch prd, naco by ho chcelo americke ministerstvo ovladat? Pre ten prd? :)
A to su len dokazane veci, konspiracia je od toho, aby sa tazko - najradsej nemozne - dokazala.
Este aj vsetky sudy pracuju len s pravdepodobnostami, take nieco ako ozajstny dokaz viny a neviny ani neexistuju. Je tu hodne pubertakov a mladych, ti si napriklad myslia, ze ked im revizor naozaj nedokaze, ze listok nemali, nic sa im nemoze stat - omyl, na sude staci svedectvo, takze ak revizor(i) povie, ze ste listok nemali = dokaz. Cize keby boli zli, tak aj keby ste ho mali. Nijaky iny dokaz netreba. Sudy pracuju len s pravdepodobnostami. Zbran v kuchyni pachatela? Mudrejsi vrah (panbohchran este konspirator) si snad nenecha zbran vo vlastnej kuchyni, co je lahsie ako ju chodit do kuchyne niekomu inemu, na sude = dokaz.
Atd. atd.
To o co ide mne, su ti jednoduchsi jedinci, ktori miesto paranoje ziju v opacnom extreme a vyhlasuju, ze oni s urcitostou vedia, ze oficialna verzia je 100% pravda :)
A ze ziadni naozaj zli na svete predsa neexistuju.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

anderson:
PLEASE, snaž sa poriadne a jasne chápať mojím príspevkom :) Ja som nikde nespomenul a ani nenaznačil, že Slobodomurári a Židia neexistujú. To určite nie. Ale odmietam veriť tomu, čo som spomenul v predchádzajúcich príspevkoch. Nechápem celkom automatizácii, ktorá ovláda mysle ľudí, keď poučujú spojenie slov "Slobodomurári" "Židia" a "stretnutie" - prečo každého hneď napadne, že na svojich stretnutiach diskutujú o tom, ako ovládnuť svet? To aj mäsiari keď sa stretnú na nejakom mítingu, tak diskutujú ovládnutie sveta?

Americkí prezidenti atď - samozrejme, že majú za sebou kadekoho. Hádam nebudeme naivne veriť, že obyčajný jednotlivec bez kadejakej podpory dokáže uspieť v konfederácii s 310 miliónmi ľudí. Ale mne z rovnice nikdy automaticky nevychádza ovládnutie sveta, je tam milión iných pravdepodobných cieľov.

Súdy určite nepracujú len s pravdepodobnosťami :) Tie príklady, čo sem dávaš, sú dosť vychýlené od dokazovania existencie konšpirácií na ovládnutie sveta, ja tak jednoduché uvažovanie nemám (teda ak neplatí A, tak asi platí B).

Myslím, že jedinci, ktorých spomínaš v svojich posledných dvoch vetách, neexistujú, netreba preháňať. Tak naivný nemôže byť nik a neverím, že niekto tu na fóre spadá do takejto kategórie...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

z mojho pohladu su len 2 moznosti

1. niekto sa snazi ovladnut svet - v tom pripade to ale nutne musi tajit, takze siritelov konspiracnych teorii vyuziva ako "informacny sum" - co je naozaj lepsia taktika ako prisne dbat na stupen utajenia -> takze tymto teoriam co su na verejnosti verit netreba

2. nikto sa nesnazi ovladnut svet - v tom pripade su to len vyplody paranoidnych mysli -> takze tymto teoriam co su na verejnosti verit netreba

problem? (ako pozeram tak som len blizsie vysvetlil tento prispevok http://www.hojko.com/post1609969.html#p1609969 )
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

nikto o existencii židov či slobodomurárov samozrejme nepochybuje - pokiaľ sú však teórie o ovládaní sveta obhajované "dôkazmi" ako napríklad taký "fakt" že 1776-1110=666, tak to proste racionálne rozmýšľajúci človek považuje len za zlý vtip.

tie skutočné konšpirácie a plány o ovládnutie sveta sú totiž jednoduchšie a nudnejšie, lebo nie sú opradené závojom mystiky ako tie o slobodomurároch. napríklad, poukazuje niekto z konšpirátorov na Čínu? na to ako ovládajú kurz dolára, ako skupujú Európu a Afriku a pritom im EU+USA prispieva peniaze na "rozvojovú pomoc"? MY im lejeme prachy a oni za tie prachy skupujú naše dlhy a robia si z NÁS ich dlžníkov. neni to však až tak atraktívna konšpiračná teória, lebo v nej nie je žiadne 666, preskupovanie písmeniek či starobylé kulty a rituály ako z knihy od Dana Browna.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa mňa ovládajú svet, resp. majú veľký vplyv rôzni ľudia stojaci na čele obrovských nadnárodných korporácií, ktorí jednoducho majú peniaze, moc a tým pádom do istej miery možno môžu zasahovať aj do politiky.

Toto "ovládanie sveta" však podľa mňa nie je "jasne vytýčené", nemá žiadnu ideológiu ani symboly (iba ak dolár).
slay
Addict
Addict

anderson napísal:ale, ale, slay, zacinas s osobnymi utokmi, ale odpovedat na moju jednoduchu otazku sa neodvazis:)
S osobnými útokmi som nezačal, lebo by si bol veľmi ľahká korisť, a to ma nebaví :wink: . Zase ťa zaškatuľkujem, a síce, sú tu useri na ktorých keď reaguješ tak to má zmysel, a sú tu useri, kde patríš aj ty, kde to jednoducho nemá zmysel, máš také detské reakcie vieš. Ak tu budeš toľko čo ja, budeš to mať v oku po prvom príspevku nováčika.

.. a hlavne nevidím zmysel v tom, ak sa tu rozoberá niečo čo sa už tisíc krát rozoberalo, a to len preto lebo tu prišiel ďalší, ktorý zázračne previdol k pravde.
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

http://www.aktuality.sk/clanok/174822/n ... rdi-rabin/

ten co to tvrdi je vraj z organizacie SaS

Kód: Vybrať všetko

Slová hlavy rady Šas, čo je izraelská ultraortodoxná náboženská politická strana, 
plany na ovladnutie Zeme zidmi zacali aj na Slovensku cez znamu pobocku Sulikovcov a urcite ta skratka nieje nahodna ale dokladne premysleny tah na branu ludi ktorym opovrhnutiahodne nabozenstvo ako je Juda znechucuje cely zivot.
neznasaju vsetkych a potom sa cuduju ze ti vraj ich otroci by ich najradsej vyhnali na nejaky ostrov neh nenicia dobre susedske spolunazivanie
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

vyborne, tak slay uz bude ticho. Inak neviem naco vobec zacal na niekoho reagovat, ked uz hned mal v oku, ze na toho sa reagovat neoplati ;) Teda bud dalej ticho, ked nevidis v tejto diskusii vyznam, nechaj laskavo diskutovat ostatnych.

seth82: ja som ta neobvinoval z tvrdeni ze slobodomurari neexistuju, SKUS poriadne citat moje prispevky.
Inak sa zhodneme, az nato, ze sudy pracuju len s pravdepodobnostami. Neexistuje dokaz, ktory by so 100% istotou mohol o niekom povedat, ci je vinny. Akekolvek svedectvo sa da kupit a kazdy dokaz podhodit. Sud musi nejak pracovat, tak pracuje s urcitymi pravidlami s co najvyssou pravdepodobnostou. Mozes skusit povedat jediny dokaz, ktory by o niekom 100% dokazoval , ze je vinny - ci sa nenajde 100 sposobov, ako to mohlo byt aj inak.
A este nato, ze taki naivni jedinci o ktorych sme hovorili, neexistuju; podla mna je ich vela, snad aj vyse 50%, aj tu su.

A aka mystika? Co tie konspiracie o snahe kontrolovat obcanov a zburani si dvoch vezi v New Yorku? Je na tom nieco mysticke ?
Inak osobne o tomto pripade netvrdim jedno ani druhe, nebol som pri tom, neviem ako to bolo, nevidim do mysle vsetkych agentov CIA, neviem ci niektori nieco vedeli, ci nevedeli.
Nestudoval som ani len studie, mna to osobne nezaujima, nie je cas na vsetko, denne zomrie viac deti od hladu(a to je asi dlhsia smrt), ked uz na nieco mysliet, tak nato, ako na tych 3000 amikov co zomreli v priebehu par sekun, nezaoberam sa tym, len tu som chcel najma povedat jednu vec - ze konspiraciu nevylucujem.
A tipujem, ze aj tu sa najde dostatok naivnych jednoduchsich jedincov, co konspiraciu urcite a 100% vylucia;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Juho: zasa trepeš hovadiny, pričom neočakávam, že sa mi budeš unúvať odpovedať. Tvoje blúznenie má doslova absurdný rozmer, teraz už SAS šíri plány na ovládnutie zeme, že áno. A čítaš ty vôbec, že je to izraelská ultraortodoxná náboženská politická strana?? Každý fundamentalista a každý bláznivo ortodoxný jedinec je blázon.

anderson: Neviem teda prečo si na mňa reagoval vetou "neviem ci slobodomurari neexistuju, myslim, ze existuju, takisto ako Zidia a neviem ci sa nesnazia ovladnut svet, tipol by som, ze ak existuju, tak na svojich stretkach neriesia vzorku na strikovanie" - z toho som porozumel, že si snáď niekde vyčítal, že som spochybnil existenciu jedného zo spomínaných spolkov. Nič viac.
Citujem ťa: "Neexistuje dokaz, ktory by so 100% istotou mohol o niekom povedat, ci je vinny." - ale existuje. Ak napríklad nájdem vo vyrabovanom dome odtlačok prstu človeka, ktorý je recidivista a nemá čo v ňom hľadať, myslím, že to ako stopercentný dôkaz celkom postačuje. A neverím, že by niekto podhadzoval niekde odtlačky prstov :) (teda pokiaľ nezačnem uvažovať až príliš "konšpiratívne").
Viem, ako pracujú súdy a viem, ako funguje právo...Nie vždy treba zachádzať do extrémov, pomerne veľká časť prípadov (hlavne čo sa týka kriminálnych činov) je objasnená na základe stopercentných dôkazov, nie pravdepodobnosti.

Ako som už spomenul, nemyslím, že tu na fóre by bol niekto, kto by spochybňoval existenciu konšpirácií, história by hovorila proti takému jedincovi. Čo sa týka mystiky - asi sme sa nepochopili - snažil som sa pozdvihnúť fakt, že poniektorí ľudia spravia z každej konšpirácie (alebo jednoducho z nejakej neznámej v rovnici, ktorá im z nejakého dôvodu strašne chýba) doslova náboženstvo, záhadu, proste bláznovstvo (viď príspevok od užívateľa juho nad tebou, ktorý trieska také sprostosti, že sa z toho človeku idú oči prekrútiť, ŠaS = SAS a podobné debilné konštrukcie). Konšpirácia sa vylúčiť ani v prípade 9/11 nedá, ale určite k jej možnosti neinklinujem (resp. nechcem ju tam za každú cenu vidieť), ako poniektorí. To je všetko, na potvrdenie jej neexistencie predsa nik z nás nemá žiadne dôkazy.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Chyba mi tu najnovsie tvrdenie, ze za zemetrasenie v Japonsku moze americky HAARP :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Frco
Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 12 Mar 2011, 5:55
Chyba mi tu najnovsie tvrdenie, ze za zemetrasenie v Japonsku moze americky HAARP :)
tvoje želanie je mi rozkazom

Video: Japan and China blame the US HAARP Program For Catastrophic Earthquakes
Posted on June 11, 2008 by Boulderdash

Benjamin Fulford investigates a mysterious plasma weapon seen prior to the Niigata earthquake in July 2007 and Red, White & Blue HAARP lights near the epicenter prior to the recent quake in China. Taiwan satellites measured a 50% drop in ionospheric energy above the Sichuan epicenter on the day before the quake. Both earthquakes targeted nuclear military facilities… coincidence or war crime?

Watch the full video to hear and see what HAARP is and does with electromagnetic frequencies to control weather.

Russian Foreign Ministry reports are stating today the Prime Minister Putin’s ’sudden’ diplomatic trip to France was made at the behest of China’s President Hu in order to ‘warn’ the European Union not to become involved with the US following what is widely expected to be a ‘retaliatory strike’ against the United States, and who the Chinese military has blamed for the catastrophic May 12th earthquake that has killed nearly 90,000 human beings.
Chinese and Russian Military scientists, these reports say, are concurring with Canadian researcher, and former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine, Benjamin Fulford, who in a very disturbing video released from his Japanese offices to the American public, details how the United States attacked China by the firing of a 90 Million Volt Shockwave from the Americans High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facilities in Alaska.
So powerful was this Shockwave, Britain’s Times Online News Service is reporting that the entire atmosphere over the Chinese earthquake zone became mysteriously changed 30 minutes prior to the 8.0 Magnitude Trembler: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/w ... 981225.ece

“Can clouds predict earthquakes?
YouTube has footage of strange multicoloured clouds seen just before the recent earthquake struck Sichuan province in China.
The first impression is of a rainbow smeared on to small scraps of clouds, a phenomenon best known in a circumzenithal halo. This is created when sunlight shines through cirrus clouds full of tiny hexagonal ice crystals shaped like plates. The crystals behave like glass prisms, splitting the light into a bow with the colours of the spectrum, often brighter than a rainbow.
But one puzzle is that the colours in the Chinese clouds were upside down from a normal circumzenithal halo – red pointing towards the horizon and blue towards the Sun, instead of the other way round.”
Russian scientists are further speculating that the United States strike against China was ‘exactly timed’ to coincide with the dangerous experiments ongoing at Large Hadron Collider for the European Organization for Nuclear Research (CERN), and which we had previously reported on in our May 13th report titled “CERN ‘Nailed Heart Of Earth’ With China Quake, Chilean Volcano”.
Russian Military Analysts note that though China’s Military has ordered is vast submarine fleet to ‘disperse’ throughout the Pacific Ocean, the Chinese ‘attack’ against the United States would, most likely, take a form of economic warfare instead of an actual clashing of forces.
More disturbing, however, in these reports is China’s urging of both Syria and Turkey not to allow more water into mighty rivers of the Euphrates and Tigris, which the Iraqis are warning are running dry due to the severe drought in that war-torn Nation.
The importance of this latest move by China is the newly signed Defense Pact signed between Iran and Syria which would allow Chinese Military Forces permission to use Iranian territory to come to the aid of Syria.

http://salonesoterica.wordpress.com/200 ... rthquakes/
slay
Addict
Addict

No ty bláho, židia už vedia ovplyvňovať aj pohyby litosférických dosiek :lol:, už len si tak počkať, kedy vznikne ničivé zemetrasenie aj mimo geografického ohnivého pásu, aby tieto články nevyzerali tak trápne. :wink:
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

seth82 napísal:Juho: A čítaš ty vôbec, že je to izraelská ultraortodoxná náboženská politická strana?? Každý fundamentalista a každý bláznivo ortodoxný jedinec je blázon.
A ty čitaš vôbec, že nejde o nejakého "bláznivo ortodoxného jedinca", ale o hlavného rabína sefardských židov? Ak ti to niečo vôbec hovorí
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

slay
Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 12 Mar 2011, 6:13
No ty bláho, židia už vedia ovplyvňovať aj pohyby litosférických dosiek :lol:, už len si tak počkať, kedy vznikne ničivé zemetrasenie aj mimo geografického ohnivého pásu, aby tieto články nevyzerali tak trápne. :wink:

Nie je toto mimo tému? Ja som tu nevidel nikde spomenutého žida. Pohyby litosférických dosiek sú pekná vec ale ja som nikde predsa netvrdil že to čo sem dávam je pravda, jediné čo som spravil bolo, že som sem pastol obvinenia Ruska, Japonska a Číny na adresu USA, na druhej starne nie som geológ ako ty slay, počkaj ty si aj politológ, zóolog, odborník na židovstvo, slobodomurárstvo a iné okultné záležitosti, potom si ekonóm a vo voľnom čase usmerňuješ dopravu na námestí v Bratislave.

Si skrátka eso to preto sa vyjadruješ ku každej téme s takým prehľadom, podľa mňa máš asi tak 50 rokov a 10 profesorských titulov z rôznych svetovo uznávaných univerzít. Si génius a volíš modrú lebo je dobrá, to už všetci vieme, takých ako ty je +-14 percent a keď sa spoja s homosexuálmi, lezbami a feťákmi + sa k nim pridá farizejstvo, dokážu zostaviť aj vládu. Ja Vám želám všetko dobré v tomto vašom snažení, bohužiaľ nemôžeš predsa chcieť aby sme my ostatní, ktorí práve zliezli zo stromov pochopili tvoje geniálne zmýšľanie.
Šetri sa radšej na seberovných!! :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja moc nechapem, ako moze HAARP, ktory striela energie do ionosfery ovplyvnit zemetrasenie, teda pevnu zem.
Dalsia vec, kazde vacsie zemetrasenie co teraz bolo, sa mu davalo za vinu.
To v cine, to v Japonsku pri tej jadrovej elektrarni, v Cile, zase v Japonsku.
Akoze...nevim uz co k tomu dodat. Asi aj to, co bolo u nas pri Komarne spravil HAARP. Uz by som sa rad dockal, kedy ludia aj uznaju, ze zemetrasenie je normalna vec a bola tu aj pred USA a bude aj po nich.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: na tvoje reakcie by som síce nemal reagovať, tak ako ty na moje (teda štýl prísť, kopnúť si a mlčať), ale budiž - Zjavne si nepochopil podstatu toho, čo som zdôrazňoval - ide o maximálne kontroverznú figúrku, konzervatívny cvok a hlavne líder strany, ktorú som spomenul. Tvoja poznámka o tom, že je hlavným rabínom Sefardských Židov hádam mení niečo na spomenutých faktoch? Juho ho tu citoval a prilepil iba preto, lebo sa mu to hodí do jeho (vašich) rozprávok o vláde Židov. Ovadia Yosef je presne takým výkrikom bláznovstva v židovstve, ako je Abu Hamza al-Masri výkrikom bláznovstva v Islame tu v Británii. Ibaže je mi jasné, že to chápať nebudeš a nechceš, pretože ti to sedí do tvojej mozaiky a preto nad týmito faktami iba zatváraš oči a hľadíš iba na vetu "Všetci Nežidia by mali slúžiť Židom."

IvanSk: strašne sa mi páči tá vsuvka o počasí v tom článku z The Times :) Skoro to vyzerá, akoby článok mal aj nejakú kredibilitu. Samozrejme, zasa je to iba výmysel nejakého blázna na jeho súkromnom blogu na Wordpresse. Stačí mi názov toho webu, ide s trendom tých, ktoré som vypísal na predchádzajúcej strane, pričom zasa bohorovne naznačuje, že odkrýva PRAVDU, aj napriek tomu, že žiadne dôkazy a racionálne odôvodnenia neponúka.

Mimochodom, Ivan, ty si sem poslal ten článok tiež celkom OT, pretože sa netýka zemetrasenia v Japonsku, ale úplne iného. Takže predtým, ako budeš obviňovať iných o prispievaní mimo tému, mal by si si pozametať pred vlastným prahom. Dva roky starý dríst zo stránky podobnej Beo, Prop a podobným sprostostiam určite s japonským zemetrasením nesúvisí, hlavne že ty si ho sem pastol ako dôkaz so slovami "Tvoje želanie je mi rozkazom" na slayovu pripomienku "Chyba mi tu najnovsie tvrdenie, ze za zemetrasenie v Japonsku moze americky HAARP".

No a na záver - HAARP zjavne existuje už od roku 684 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ea ... s_in_Japan
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

HAARP je, čo sa týka konšpirácií, jedným z najväčších nezmyslov.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

plány Nikola Teslu, mystická plazmová zbraň, vyvolaný a usmerňovaný pohyb litosferických dosiek, ovládanie mysle... ešte aj v rámci konšpiračných teórií to znie ako scifi.

ako už bolo uvedené, zemetrasenia tu boli vždy aj bez HAARPu.
Napísať odpoveď