Etarget
-
martin5504™
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Etarget
Ahojte chcem sa spytat... Ako funguje etarget? Da sa na nom zadara zarobit timi reklamami na webe?Ako to mam urobit kde mam zobrať html kod? atd dakujem
-
hojko
Site Admin
Re: Etarget
Co keby si si najskor precital informacie na stranke eTargetu a nepytal sa tu zbytocne???
-
martin5504™
Light Expert
nic uzitocne som nenasiel 
-
hojko
Site Admin
Pokial viem, je tam vsetko napisane - ako funguje, ako sa zaraba a plati, ci sa da zarobit, kde zozenies kod a vsetky ostatne potrebne informacie.
-
martin5504™
Light Expert
Citam citam no nic som sa vobec nedozvedel stale citam o reklamach ktore sa kupuju.
A prečo sa pcháš potom niekam, čo je Ti "Španelskou dedinou"? Veď rob to, čomu rozumieš tak, ako my všetci.
-
martin5504™
Light Expert
google adsense je dobry vsetko je jednoduche ale etarget sa mi zda trochu tazsi ved toto forum je o podpore a diskusii nie? tak trochu podpori kebyze mi neikto da som velmi rad a za to vam stale dakujem
Veď je to z tej http://www.etarget.sk/ celkom jasné, ide o reklamu pre predajcov získávaním zákazníkov. A čo také predávaš? Sú tam aj referencie obchodníkov, hned v úvode. 
-
hojko
Site Admin
jarda.j: Ide o to, ze ty mozes tuto reklamu poskytovat na svojom webe, ak ho schvalia. Teda mas stranku, napr. hojko.com a umiestnis tam reklamu z eTargetu, ktoru si v administracii vygenerujes (tj. ten HTML kod). Reklama sa ti zacne zobrazovat na webe a ak niekto na tvojom webe klikne na tuto reklamu, tak dostanes napriklad 10 centov za takyto klik, zvysnych 5 centov si necha eTarget. Cena kliku je rozna a orientacna, zalezi od konkurencie pri vybranych klucovych slovach atd...
-
martin5504™
Light Expert
Vyriesene diki aj tak za rady